Skip to main content

Puhdas tunne! - Edut sinulle miehenä

Kun kondomi istuu kuin toinen iho, seksi tuntuu täysin erilaiselta. Täältä voit lukea muiden miesten kokemuksia MISTER SIZE -laitteesta - ja siitä, onko ero sen arvoinen.

Miesten suosittelut

Matteo - 32 vuotta, kotipaikka Aachen

"Täydellinen koko, puhdas tunne".

"Totta puhuakseni en ole koskaan ajatellut kondomeja kovinkaan paljon. Ostin vain sitä, mitä hyllyssä oli - se tuntui aina jotenkin sopivan. Sitten törmäsin sattumalta MISTER SIZEen ja ajattelin, että kokeilen sitä nyt. Olen muutenkin aika kokeileva seksin suhteen ja ostan usein epätavallisia tarvikkeita, joten miksi en kokeilisi myös kondomien innovaatioita?

Kun käytin MISTER SIZEa ensimmäistä kertaa, olin yllättynyt siitä, miten paljon eroa yksilöllinen istuvuus teki. Olin tilannut kotiin kondomimittarin ja löysin tarkan kokoni - rehellisesti sanottuna eri kuin olin ajatellut - ja se oli sen arvoista. Ohut materiaali ja hyvä istuvuus saivat kondomin tuntumaan heti kuin toiselta iholta. Mielestäni seksi on aina hyvästä, mutta tämä oli eri juttu. Tunne oli paljon voimakkaampi kuin olin kokenut aiemmin. En uskonut, että koolla olisi niin suuri merkitys.

Kay - 26 vuotta, kotipaikka Neu-Ulm

"En ole 0815 - siksi tarvitsen kondomeja, jotka eivät ole"

"Oikean kondomikoon löytäminen oli minulle ongelma alusta alkaen. Penikseni on hieman keskimääräistä pienempi. Se ei ole koskaan vaikuttanut itsetuntooni - tähän mennessä kaikki kumppanini ovat olleet erittäin tyytyväisiä suoritukseeni - mutta voin kuvitella, että muilla miehillä, jotka eivät ole aivan yhtä hyvin varustettuja, on ongelmia sen kanssa. Ja kaiken lisäksi seisot hyllyn edessä ja ajattelet: Miksi täällä ei ole mitään sellaista, joka olisi ajateltu kaltaisiani miehiä varten? Aivan kuin olisi olemassa vain yhtä ihmistyyppiä, jolla kaikilla olisi täsmälleen samat mitat. Sitä ei tehdä myöskään vaatteiden kanssa. Luojan kiitos!

Kun näin MISTER SIZEn ja laajan kokovalikoiman, ensimmäinen ajatukseni oli: Miksi kaikki eivät tee niin? Peniksiä on erilaisia, joten myös kondomeja pitäisi olla erilaisia. Minulle se oli ehdottomasti täydellinen helpotus. Kokoni oli oikea ensimmäisellä kerralla, ja kondomit sopivat täydellisesti. Huomasin eron heti sängyssä: ei enää liukastumista eikä pelkoa kondomin putoamisesta tai - mikä vielä pahempaa - jumittumisesta. Voin vain suositella, että jokainen mies olisi yhtä valikoiva kondomiensa suhteen kuin vaatteidensa suhteen.

Henkilökohtaiseen kokoon sovitetut kondomit - edut miehille

Monet miehet suhtautuvat kriittisesti kondomeihin. Syynä tähän ovat usein huonot kokemukset nuoruudesta tai se, mitä he ovat kuulleet kondomeista: että ne ovat epämiellyttäviä, vievät tunteen, supistavat ja repivät. Kannattaa kuitenkin kyseenalaistaa nämä tallennetut ennakkoluulot vielä kerran, sillä oikean kokoisella MISTER SIZE -kondomilla on monia etuja:

Intensiivinen tunne ja optimaalinen suoja

MISTER SIZE:n kanssa seksi tuntuu yhtä intensiiviseltä kuin ilman kondomia. Ainoastaan hiutaleen ohut kerros antaa sinun tuntea jokaisen kosketuksen ja samalla antaa sinulle mahdollisuuden päästää itsesi täysin irti. Koska sinun ei tarvitse huolehtia ehkäisystä ja turvallisuudesta - ilman muiden ehkäisymenetelmien haittoja ja riskejä. Lisäksi kondomeissamme oleva hieman runsaampi liukuvoidekerros takaa, että rakastelunne saa entistä paremman alun.

MISTER SIZE:n avulla voit olla oma itsesi miehenä.

Tietenkin tuntuu typerältä, kun kondomi ei joko sovi tarpeeksi tiukasti tai sen laittamisesta tulee taitokilpailu ja voimannäyte. Täydellisen kondomin on oltava helppo rullata ja istuttava kuin toinen iho - MISTER SIZE:lle itsestäänselvyys. Kun olet löytänyt henkilökohtaisen koon, ei enää tarvitse puristaa ja puristaa. Kondomi yksinkertaisesti sopii sinulle, riippumatta parhaan kappaleesi koosta. Voit siis tuntea itsesi täysin omaksi itseksesi jopa kondomin kanssa - ja nauttia upeasta seksistä miehenä. Parasta on kokeilla sitä heti.