Skip to main content

Sinun etusi

Kun ehkäisy vain sopii - MISTER SIZE -kondomien edut

Sinun pitäisi pystyä antamaan itsesi täysin vapaaksi, kun kyse on maailman kauneimmasta asiasta - ilman huolia, ärsyttäviä keskusteluja tai typeriä ehkäisyn sivuvaikutuksia. Juuri sitä varten MISTER SIZE -kondomimme ovat: yksilöllisen koon, täydellisen istuvuuden ja erittäin ohuen lateksin ansiosta ne ovat tuskin havaittavissa, antavat sinulle luonnollisen tunteen ja takaavat samalla optimaalisen turvallisuuden. Voitte siis nauttia eduista yhdessä ja antautua hyville tunteille huoletta. Koska joskus se voi todella olla niin yksinkertaista.

Edut hänelle

Täydellisen kumppanin etsiminen pätee myös ehkäisyyn: jos olet toistaiseksi ollut tyytymätön kondomeihin, et luultavasti vain ole vielä löytänyt oikeaa kumppania parhaalle palallesi. Kun MISTER SIZE on henkilökohtaisessa koossasi, ei ole puristamista, ikävää purkamista tai muita epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Sitä tuskin huomaa, ja tunne seksin aikana on epätavallisen voimakas. Samalla se tietenkin suojaa sinua luotettavasti ja antaa sinulle turvallisen tunteen - joten voit päästää itsesi täysin irti.

Haluatko tietää lisää? Testaajamme kertovat kokemuksistaan.

Lue testaajiemme kokemuksia

Voimme päästää itsemme irti - ja pitää hauskaa elämäämme.

Seksi on erityisen hienoa silloin, kun molemmat ottavat yhdessä vastuun ja antavat sitten toisilleen hyvän tunteen. Mister Size antaa sinulle ihanteellisen tilaisuuden tähän - koska sen ohuen ja tuskin havaittavan kerroksen ansiosta kondomi ei enää ole välillänne, vaan siitä tulee pikemminkin ainutlaatuinen yhteys. Näin voitte molemmat tuntea olonne turvalliseksi ja nauttia seksistä kaikessa sen intensiteetissä.

Oletko utelias? Pariskunnat testasivat sitä - tässä he kertovat kokemuksistaan.

⚧Luis& Johanna - 39 & 41 vuotta, Lyypekistä

Pääni on pilvissä seksin, ei ehkäisyn aikana

Oletko kyllästynyt siihen, että olet naisena yksin vastuussa ehkäisystä? MISTER SIZE -ohjelman avulla sinun ei enää tarvitse tuntea syyllisyyttä, jos olet tietoisesti päättänyt olla ottamatta pillereitä tai muita ehkäisyvälineitä. Miehesi, poikaystäväsi tai rakastajasi on aina täydellisesti varustautunut - eikä enää ole mitään syytä olla käyttämättä kondomia.

PS: Jos et vielä tiedä rakastajasi kokoa, ota mukaan kokeilupakkauksemme ja Condom Sizer. Sinulla on odottamaton jäänmurtaja ihanan rakkaussuhteen alkua varten.

Haluatko tietää lisää? Testaajillamme on paljon kerrottavaa.

 

♀Alenya- 25 vuotias, Offenburgista

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Uutiset

Minun kondomini on Mister Size

Kondomin käyttäjät, jotka ovat jo kokeilleet useita kondomeja, kirjoittavat meille yhä uudelleen, että he ovat löytäneet kondominsa MISTER SIZE -koosta. Olemme tietysti iloisia tästä, ja siksi halusimme tietää tarkalleen ja kertoa myös muille heidän…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Tietoa meistä

Kondomin laatu

Jotta voimme taata asiakkaillemme maksimaalisen turvallisuuden, ensiluokkaiset materiaalit ja tiukka valvonta kuuluvat vakio-ohjelmaamme.

Kondom FAQ
Tietoa meistä

Usein kysytyt kysymykset kondomeista ja kondomien koosta

Saat vastaukset kaikkiin kondomeja koskeviin kysymyksiisi, kondomikokosi ja MISTER SIZE sopivana kondomina.

Mister Size Poistu rutiineistasi

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt

Kokeile jotain uutta