Skip to main content

Kondomien edut

Kun ehkäisy yksinkertaisesti sopii - MISTER SIZE -kondomien edut

Sinun pitäisi voida antaa itsesi täysin vapaaksi maailman kauneimman asian kanssa - ilman huolia, ärsyttäviä keskusteluja tai typeriä sivuvaikutuksia ehkäisyä käytettäessä. Juuri tätä varten MISTER SIZE -kondomimme ovat olemassa: yksilöllisen koon, täydellisen istuvuuden ja erittäin ohuen lateksin ansiosta ne ovat tuskin havaittavissa, antavat sinulle luonnollisen tunteen ja takaavat samalla optimaalisen turvallisuuden. Näin voitte nauttia eduista yhdessä ja heittäytyä hyviin tunteisiin huoletta. Koska joskus se voi todella olla niin yksinkertaista.

Katsaus MISTER SIZE -kondomien etuihin:

 • 7 eri kondomikokoa - kondomit eivät ole enää liian tiukkoja tai liian leveitä: 7 kokoa mahdollistavat paljon tarkemman istuvuuden verrattuna tavallisiin kondomeihin, joita on usein saatavilla vain muutamassa koossa. Tiukka istuvuus auttaa välttämään tukehtumisen, liukastumisen tai tuntoaistin menetyksen kaltaisia ongelmia, mikä puolestaan parantaa mukavuutta ja tuntoaistimuksia yhdynnän aikana.
 • Erittäin ohut lisää tuntemusta: Ohut seinämän paksuus edistää myös täydellistä tuntemusta yhdynnän aikana, tinkimättä tietenkään turvallisuudesta.
 • Innovatiiviset mittausmenetelmät: Tarjoamme jokaiselle sopivan menetelmän yksilöllisen kondomikoon määrittämiseksi, mittaussovelluksesta ja tulostettavasta mittanauhasta aina Condom Sizer -mittatyökaluun, joka on mittaväline shekkikorttimuodossa. Voit myös käyttää pakkaustamme kokosi arvioimiseen.
 • Vegaaninen: Emme käytä tuotantoprosessissa mitään eläinperäisiä tuotteita.
 • Kaikki muut kondomien edut: MISTER SIZE -kondomit tarjoavat tietenkin myös kaikki muut kondomien edut, jotka löydät yksityiskohtaisesti alempana sivulla.

Edut miehille

Täydellisen kumppanin etsiminen pätee myös ehkäisyyn: jos olet tähän mennessä ollut tyytymätön kondomeihin, et luultavasti vain ole vielä löytänyt oikeaa kumppania parhaaseen palaan. Kun MISTER SIZE on henkilökohtaisessa koossasi, ei ole nipistelyä, ikävää rullaamista tai muita epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Tuskin huomaat sitä ja tunne seksin aikana on epätavallisen voimakas. Samalla se suojaa sinua luotettavasti ja antaa sinulle turvallisen tunteen - joten voit päästää itsesi täysin irti.

Haluatko tietää lisää? Testaajamme kertovat kokemuksistaan.

Lue miespuolisten testaajiemme kokemukset nyt

Edut pariskunnille

Seksi on erityisen hienoa silloin, kun molemmat ottavat yhdessä vastuun ja sitten annatte toisillenne hyvän tunteen. Mister Size antaa tähän ihanteellisen mahdollisuuden - koska sen ohuen ja tuskin havaittavan kerroksen ansiosta kondomi ei enää seiso välillänne, vaan siitä tulee ainutlaatuinen yhteys. Näin voitte molemmat tuntea olonne turvalliseksi ja nauttia seksistä kaikessa intensiivisyydessään.

Oletko utelias ottamaan selvää? Annoimme pariskuntien testata sitä - tässä he kertovat kokemuksistaan.

Lue pariskuntien kokemuksia nyt

Edut naisille

Oletko kyllästynyt siihen, että olet naisena yksin vastuussa ehkäisystä? MISTER SIZE:n avulla sinun ei enää tarvitse kantaa huonoa omaatuntoa, jos olet tietoisesti päättänyt olla ottamatta ehkäisypillereitä tai muita ehkäisyvälineitä. Miehesi, poikaystäväsi tai rakastajasi on aina täydellisesti varustautunut - eikä enää ole mitään syytä olla käyttämättä kondomia.

PS: Jos et vielä tiedä rakastajasi kokoa, ota yksinkertaisesti mukaan näytepakkauksemme ja Condom Sizer. Näin saat yllättävän jäänmurtajan ihanan rakkaussuhteen alkuun.

Haluatko tietää lisää? Testaajillamme on paljon kerrottavaa.

Lue naisten suosittelut nyt

Kondomien edut yleensä

Oletko aina miettinyt, miksi sinun pitäisi käyttää kondomia? Kondomilla on monia etuja sekä seksuaaliterveyden että ehkäisymenetelmien kannalta.

 1. Helppokäyttöisyys: Kondomit ovat helppokäyttöisiä, eivätkä ne vaadi lääketieteellistä hoitoa tai pitkäaikaista suunnittelua, joten ne ovat monille ihmisille kätevä vaihtoehto.

 2. Suoja sukupuoliteitse tarttuvilta infektioilta: Kondomit ovat yksi tehokkaimmista tavoista estää sukupuolitautien, kuten HIV:n, leviäminen. Ne muodostavat fyysisen esteen, joka estää tartuntoja siirtävien kehon nesteiden vaihtumisen kumppanien välillä.

 3. Kansanterveyden tukeminen: Sukupuolitautitapausten määrä on valitettavasti jälleen lisääntymässä valtavasti. Monet tapaukset jäävät havaitsematta, mutta ne voivat silti tarttua muihin. Kondomien avulla olet siis turvallisella puolella erityisesti uusien tai vaihtuvien kumppaneiden kanssa ja autat varmistamaan, että taudit eivät pääse leviämään huomaamatta.

 4. Ei-toivottujen raskauksien ehkäiseminen: Kondomit ovat helposti saatavilla oleva ja tehokas raskauden ehkäisymenetelmä. Oikein käytettynä raskauden riski on hyvin pieni. Lue lisää siitä, kuinka turvallisia kondomit ovat, täältä.

 5. Välitön saatavuus ja mukavuus: Kondomeja on saatavilla ilman reseptiä, ja niitä voi ostaa apteekeista, supermarketeista ja jopa automaateista. Niitä on helppo kuljettaa ja niitä voi käyttää milloin tahansa. Voit tietysti ostaa kondomeja helposti myös verkosta. Sinun ei tarvitse mennä lääkäriin saadaksesi reseptin, eikä lääkärintarkastus ole tarpeen.

 6. Ei sivuvaikutuksia: Toisin kuin hormonaalisilla ehkäisymenetelmillä, kuten ehkäisypillerillä, kondomeilla ei yleensä ole sivuvaikutuksia. Ne ovat hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat välttää hormoneja tai jotka eivät voi käyttää niitä sairauksien vuoksi.

 7. Edistää vastuullista seksuaalikäyttäytymistä: Kondomien avulla voit ottaa aktiivisesti vastuuta omasta ja kumppanisi seksuaaliterveydestä.

 8. Sopii lähes kaikille: Kondomit sopivat useimmille ihmisille, myös niille, jotka ovat allergisia lateksille, sillä on olemassa myös polyuretaanista tai muista hypoallergeenisistä materiaaleista valmistettuja kondomeja. Huonosta istuvuudesta johtuva huono tunne ei ole enää peruste, sillä MISTER SIZE -kondomit ovat erityisen herkkiä ja niitä on saatavana 7 eri kondomikokoa.

 9. Ei heikennä hedelmällisyyttä: kondomit eivät vaikuta hedelmällisyyteen pitkällä aikavälillä. Kondomien käytön lopettamisen jälkeen hedelmällisyys ei palaudu viiveellä normaaliin tasoon, kuten joidenkin muiden ehkäisymenetelmien kohdalla voi olla.

 10. Mahdollistaa joustavuuden: Koska kondomeja käytetään vain tarvittaessa, ne tarjoavat joustavuutta, jota monet muut ehkäisymenetelmät eivät mahdollista. Siksi ne sopivat erinomaisesti myös ihmisille, jotka eivät ole säännöllisesti seksuaalisesti aktiivisia. Kuten edellisessä kohdassa jo mainittiin, ne eivät myöskään vaikuta hedelmällisyyteen, ja voit joustavasti päättää, jos haluat jättää kondomin pois, koska haluat lapsia.

 11. Monipuolisuutta ja hauskuutta: Kondomeja on erikokoisia, -värisiä, -makuisia ja jopa -rakenteisia, mikä voi vaihdella ja rikastuttaa seksuaalista kokemusta.

 12. Edullinen ja helposti saatavilla: Muihin ehkäisymenetelmiin verrattuna kondomit ovat usein edullisempia ja saatavilla ilman lääkärin neuvoja tai reseptiä.

 13. Mahdollistaa spontaanin seksin: Kondomien avulla seksuaalinen toiminta voi tapahtua spontaanisti ja ilman ennakkosuunnittelua, koska niitä voidaan käyttää välittömästi eikä niiden käytöstä ole siirtymäaikaa täyteen raskaussuojaan, kuten esimerkiksi pillereillä. Kondomit eivät myöskään edellytä säännöllistä käyttöä kuten muut hormonaaliset menetelmät täyden suojan varmistamiseksi. Kondomit suojaavat heti, kun niitä käytetään oikein.

 14. Lisää tietoisuutta ja viestintää kumppanien välillä: Ehkäisymenetelmistä, myös kondomien käytöstä, keskusteleminen voi parantaa seksikumppaneiden välistä viestintää ja johtaa avoimempaan ja rehellisempään suhteeseen.

 15. Suojaa seksileluja: Kondomeja voidaan käyttää myös seksileluissa, jotta niiden puhdistaminen olisi helpompaa ja jotta estetään infektioiden tarttuminen kumppanien välillä, erityisesti silloin, kun leluja jaetaan.

Näiden moninaisten hyötyjen ansiosta kondomilla on tärkeä rooli ehkäisyssä ja suojautumisessa sukupuolitauteja vastaan, ja ne ovat hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat harjoittaa turvallista ja vastuullista seksuaalisuutta. MISTER SIZE -kondomien 7 eri kondomikoon ansiosta lähes jokaiselle miehelle löytyy täydellisesti sopiva kondomi. Tämä takaa erityisen miellyttävän ja turvallisen tunteen. Niitä kannattaa kokeilla heti!

Määritä kondomin koko nyt

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Uutiset

Minun kondomini on Mister Size

Kondomin käyttäjät, jotka ovat jo kokeilleet useita kondomeja, kirjoittavat meille yhä uudelleen, että he ovat löytäneet kondominsa MISTER SIZE -koosta. Olemme tietysti iloisia tästä, ja siksi halusimme tietää tarkalleen ja kertoa myös muille heidän…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Tietoa meistä

Kondomin laatu

Jotta voimme taata asiakkaillemme maksimaalisen turvallisuuden, ensiluokkaiset materiaalit ja tiukka valvonta kuuluvat vakio-ohjelmaamme.

Kondom FAQ
Tietoa meistä

Usein kysytyt kysymykset kondomeista ja kondomien koosta

Saat vastaukset kaikkiin kondomeja koskeviin kysymyksiisi, kondomikokosi ja MISTER SIZE sopivana kondomina.

Mister Size Poistu rutiineistasi

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt

Kokeile jotain uutta