Skip to main content

Kokojen etsimiseen

Kondomikoot Mister Size - niin yksilöllisiä kuin sinä oletkin.

Kengät, paita ja takki sopivat tietysti aina täydellisesti, mutta oletko koskaan miettinyt oikeaa kondomikokoa? MISTER SIZE lopettaa nyt yhden koon ja XXL:n. Sen sijaan saat aidon tuntuisen kondomin, joka sopii kuin hansikas. Tulet varmasti tuntemaan eron - koska tästä lähtien se tuntuu taas puhtaalta seksiltä.

MISTER SIZE -sovellus: Pioneereille ja tekniikan harrastajille

Oletko kiinnostunut teknisistä innovaatioista ja haluaisit selvittää henkilökohtaisen kondomikokosi juuri nyt? Käytä sitten MISTER SIZE -mittaussovellustamme ja mittaa suoraan matkapuhelimellasi tai tabletillasi.

Mittaa nyt

Klassisia hahmoja varten: MISTER SIZE -mittanauha.

Voit tietysti mitata itseäsi myös perinteisellä tavalla. Sinun tarvitsee vain tulostaa MISTER SIZE -mittanauhamme ja aloittaa heti.

Lataa mittanauha

Oikea kondomin koko - Miksi mittaaminen kannattaa!

Miksi kondomin koko on niin tärkeä? Onko se todella sen arvoista? Täältä saat selville, mitä eroa on tavallisella ja juuri oikealla.

Oikea kondomin koko

Kondomin kokotaulukko

Peniksen pituudella ei ole merkitystä oikean kondomikoon valinnassa, ainoastaan leveydellä, koska kondomia voidaan aina tarvittaessa rullata pituutta. Jos kondomin koko on sopiva, suoja ei-toivotulta raskaudelta on taattu, vaikka kondomi olisi hieman liian lyhyt, mutta täydellisen koon ansiosta kondomi ei lipsahda pois eikä purista.

Kondomin koko ilmoitetaan aina nimellisleveytenä millimetreinä, esim. 47 mm, 60 mm tai 69 mm. Tämä nimellisleveys johtuu kondomin leveydestä tasaisesti makuuasennossa. Tällä mittauksella on kuitenkin vain vähän tekemistä todellisuuden kanssa, koska peniksesi on pyöreä eikä litteä. Jotta voisimme antaa sinulle suosituksen oikeasta kondomin koosta, olemme laatineet muuntotaulukon.

Mittaa pystyssä oleva peniksesi paksuimmasta kohdasta esimerkiksi narulla tai mittanauhalla. Voit sitten lukea sopivan koon seuraavasta kondomiemme kokotaulukosta:

Kondomin koko

Peniksen ympärysmitta

Peniksen halkaisija

Koko 47

9,5 - 10 cm

3,02 - 3,18 cm

Koko 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Koko 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Koko 57

12 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Koko 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Koko 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Koko 69

Yli 15,5 cm

Yli 4,93 cm

Kokeile vain ...

Miksi käyttää aikaa mittaamiseen, kun voit vain kokeilla sitä? Jos haluat kokeilla MISTER SIZEa heti ja sinulla on jo karkea käsitys kondomin koosta, voit tilata yhden käytännön kokeilusarjoistamme heti. Sarjat koostuvat kolmesta pakkauksesta, jotka ovat kolmea eri kokoa, mutta vierekkäisiä. Sinä päätät, mikä kondomi sopii sinulle parhaiten! Pieni vinkki: Jos törmäät kaupassa MISTER SIZE -kappaleeseen, keskellä oleva tummansininen palkki auttaa sinua arvaamaan oikean koon...

Kokeile nyt

Näytä suuruutta - se on helppoa oikealla kondomilla.

Miksi kondomeja on eri kokoja?

Jokainen ihminen on yksilöllinen - tämä koskee sekä hänen luonnettaan että kehoaan. Siksi me yleensä sovitamme vaatteita ennen kuin ostamme ne. Loppujen lopuksi haluamme, että kaikki istuu täydellisesti ja haluamme tuntea olomme kaikin puolin hyväksi. Ainoastaan kondomien kanssa tuntuu joskus siltä, että kaikki penikset ovat samanlaisia. Mutta olette varmasti huomanneet, että tämä ei ole lainkaan totta. Me MISTER SIZE -yrityksessä sanoimme itsellemme, että haluamme tehdä oikeutta miesten monimuotoisuudelle - seitsemällä eri kondomikoolla, joista yksi sopii sinulle täydellisesti. Tunne-ero on välittömästi havaittavissa. Ja se on tietysti myös turvallisempaa, koska nyt kaikki sopii täydellisesti.

Mitä kokoja on olemassa?

Useimmat kondomit ovat saatavilla vain vakiokokoja. Nimellisleveys on yleensä 52-54 mm. On olemassa myös XXL-kondomeja, joiden nimellisleveys on yleensä 55-57 mm. Näette siis, että valikoima ei ole kovin laaja. Jos et sovi tähän malliin, sinulla on aina ongelmia useimpien kondomien kanssa. Joko ne ovat liian löysät tai ne puristavat ja puristavat epämukavasti. Ei siis mikään ihme, että monet miehet suosivat kondomia - mikä ei tietenkään ole hyvä ajatus.

Näiden ongelmien välttämiseksi MISTER SIZE tarjoaa seitsemän eri kokoa, joiden nimellisleveys on 47 mm - 69 mm. Tämän ansiosta on helppo käyttää kondomia, jossa kaikkia ärsyttäviä sivuvaikutuksia ei enää esiinny. Voit siis keskittyä täysin maailman kauneimpaan asiaan.

Missä kondomin koko näkyy pakkauksessa?

Mister Size -yrityksessä henkilökohtainen kondomikoko näkyy selvästi värillisenä numerona 47-69 pakkauksen etupuolella. Näin näet aina ensisilmäyksellä, ostatko oikean koon. Tämän lisäksi jokaisen kondomipakkauksen kääntöpuolella on lyhyt pakollinen teksti, jossa ilmoitetaan kondomin koko vakioleveytenä tai nimellisleveytenä. Esimerkiksi kondomikoko 60 vastaa 60 mm:n standardileveyttä, ja sama koskee myös muita kokoja.

Selvitä oma kondomikokosi

Jos et vielä tiedä omaa kondomikokoasi, voit selvittää sen kolmella helpolla tavalla:

PDF Kondomikokojen mittausnauha

MISTER SIZE mittanauha

Yksinkertaisesti tulosta, mittaa ja lue pois

Kondomi Sizer

Kondomi Sizer

Käytännöllisen Condom Sizerin saat tietyiltä jälleenmyyjiltä tai silloin tällöin osana erikoistarjousta.

Mister Size 3 pakettia

Pakkaus

Pakkauksen tumman palkin avulla, jos voit karkeasti arvioida kokoasi.

Aloita heti, niin voit pian nauttia hyvästä seksistä kondomien kanssa.

Lisätietoja kondomeista

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Seksitietämys kondomeista

Oikean kondomin koon määrittäminen 4 yksinkertaisella askeleella

Oikean kondomikoon käyttäminen on tärkeää hyvän suojan kannalta. Täältä löydät ohjeet oikean koon määrittämiseen 4 helpon vaiheen avulla.

Kondom Anwendung
Vinkkimme kondomeista

Kondomin käyttö

Mitä minun on muistettava kondomien käytössä? Tässä ovat tärkeimmät vinkit ennen kondomien käyttöä.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Seksitietämys kondomeista

Kondomit ja kondomikoot: Kaikkiin kysymyksiisi vastataan

Kaikki mitä voit kysyä kondomeista ja kondomien koosta, on vastattu tässä viestissä. Lue lisää klikkaamalla nyt.