Skip to main content

Kun kaikki on yhtäkkiä oikein - etuja sinulle naisena

Haluatko nauttia kondomien monipuolisesta suojasta, mutta silti tuntea kumppanisi täysin ja täydellisesti? MISTER SIZE:n avulla saat molemmat! Alenya ja Lotta kertovat kokemuksistaan ja saamistaan eduista.

Naisten suosittelut

Alenya - 25 vuotta, kotipaikka Offenburg

"Pääni on pilvissä seksin aikana, ei ehkäisyn aikana".

"Olen ollut sinkku jo muutaman vuoden ajan intohimosta! Rakastan kokeilla uusia asioita - myös miesten suhteen. Rakkauden ja seksin suhteen olen siis melko arvaamaton, mutta ehkäisyn suhteen olen aina varman päälle. On liikaa pelissä, jotta voisin ajatella, että kaikki järjestyy. Siksi en halua olla riippuvainen toisesta ihmisestä seksin suhteen. Minä teen päätökset: kehostani ja ehkäisystä.

Kun löysin Mister Size -sarjan, olin heti innoissani. Se on täydellinen valmistautumisen taso, jota etsin. Nyt voin olla täysin varma, että minulla on oikea koko jokaiseen seikkailuun. Kaikki istuu kunnolla, eikä mikään lipsu. Samaan aikaan ultraohut materiaali tuntuu hänestä myös erittäin hyvältä, mikä tietenkin tekee minut onnelliseksi. Mutta ennen kaikkea se antaa minulle sen turvallisen tunteen, jota tarvitsen päästäkseni irti."

Lotta - 31 vuotta, kotipaikka Osnabrück

"Minulle kaiken on oltava kunnossa seksin aikana - molemmilla osapuolilla".

"Olen hyvin fyysinen ja herkkä ihminen, minkä vuoksi seksuaalisuus ei ole koskaan ollut aihe, johon voisin suhtautua kevyesti.

Seksin aikana haluan olla täysin mukana kumppanissani ja sulautua häneen. Jotta se onnistuisi, kaiken on todella oltava kohdallaan, ja molempien osapuolten on oltava täysin sitoutuneita. Siksi kondomit ovat minulle tärkeä yksityiskohta... ne voivat myös pilata yön. Jos jokin ei sovi kunnolla tai mies tuntee vain murto-osan siitä, mitä hän voisi tuntea, koko vuorovaikutus on mennyttä. Minusta on erityisen paha asia, kun kondomin laittamisesta tulee taitopeliä ja se saattaa jopa repeytyä purkautuessaan. Täydellinen nautinnon tappaja!

Tästä syystä kondomit eivät ole vain miehiä varten. Jos jokin on pielessä, tunnen sen ihan yhtä lailla."

Itsemääräämisoikeus ilman haittoja - MISTER SIZE:n edut sinulle naisena.

Naisena ehkäisyn ottaminen omiin käsiin on kaikkea muuta kuin helppoa, vaikka vaihtoehtoja on paljon. Hormonaalisilla menetelmillä, kuten pillereillä, on usein suuria haittoja, joten joudut maksamaan korkean hinnan seksuaalisesta itsemääräämisoikeudestasi. Kondomit ovat paljon yksinkertaisempia - jos monet miehet eivät väittäisi, että kondomit rajoittavat tuntemuksia. Onneksi MISTER SIZE:n myötä tämä huoli on mennyttä. Ja olet täydellisesti valmistautunut kaikkiin tilanteisiin.

Keskity olennaiseen - olipa kyseessä suhde ...

Seksillä pitäisi aina olla mahdollisuus tulla yhdeksi suurimmista hetkistä. Siksi MISTER SIZE luo olosuhteet, joissa voit päästää irti seksin aikana - ilman huolta tai ajatuksia sivuvaikutuksista. Jos olet aina ollut sitä mieltä, että kondomit vievät pois rakastelun intensiteetin, saat nyt hämmästyttävän kokemuksen. Koska kun kondomi sopii täydellisesti, se rullautuu muutamassa sekunnissa ja on tuskin havaittavissa molemmille. Voitte uppoutua täysin toisiinne ja nauttia ihanista yhdessäolon hetkistä.

...tai yhden yön jutun aikana...

Kondomit ovat ehkäisyväline, joka on paras vaihtoehto, varsinkin jos olet sinkku, sillä kun harrastat seksiä jonkun tuntemattoman kanssa, turvallisuus on aina etusijalla. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun on hyväksyttävä mitään rajoituksia. Jos sinulla on aina mukanasi yksi kokeilupakkauksistamme ja Condom Sizer, löydät oikean koon hetkessä, ja voit nauttia yhden yön jutusta kaikessa intensiivisyydessään. Kokeile vain.