Skip to main content

Drop together - etuja teille pariskuntana

Sitoutuneessakin parisuhteessa voi kestää kauan, ennen kuin lopulta löydät täydellisen ehkäisymenetelmän. Siksi pariskuntamme olivat aluksi yllättyneitä positiivisista kokemuksistaan MISTER SIZE -ohjelmasta. Katso, mitä heillä on sanottavaa.

Pariskuntien suosittelut

Luis & Johanna - 39 & 41 vuotta, Lübeckistä

"Olemme vaativia - kaikissa tilanteissa".

Luis: "Olemme olleet yhdessä jo 16 vuotta, ja meillä on aina ollut erittäin hyvä seksielämä. Ainakin minun puoleltani."

Johanna: "Minulla ei ole mitään sitä vastaan!"

Luis: "Haha, olen iloinen."

Johanna: "Vuosi sitten päätin kuitenkin, etten halua antaa keholleni enää hormoneja, joten lopetin pillereiden käytön. Meidän oli siis etsittävä uutta ehkäisyä. Kondomit olivat suosikkini heti alusta alkaen: ne ovat erittäin turvallisia ja ilman monimutkaisia toimenpiteitä kehossa. Sitä paitsi olen mielestäni huolehtinut ehkäisystä jo tarpeeksi kauan. Kondomien avulla voimme ottaa yhtäläisen vastuun."

Luis: "Rehellisesti sanottuna olin aluksi melko skeptinen. Siitä on jo aikaa, mutta minulla oli huonoja kokemuksia kondomeista. Ne eivät useinkaan istuneet kunnolla, ja tuntuma oli vain puoliksi yhtä hyvä kuin ilman. Seksi jää taka-alalle."

Johanna: "Se sai minut ymmärtämään. En halunnut pahentaa sitä, mitä meillä oli. Siksi tutkin, mikä olisi paras ratkaisu kondomien suhteen. Sitten törmäsin Mister Sizeen verkkofoorumien suositusten kautta ja tilasin heti Condom Sizer -laitteen kotiin."

Luis: "Olen räätälöityjen tuotteiden suuri ystävä (vaatekaapissani on kaksi mittatilaustyönä tehtyä pukua), minkä vuoksi pidin mittauksesta heti. Saapuneet kondomit tuntuivat alusta alkaen siltä, että ne oli tehty minua varten."

Johanna: "Ensimmäinen kerta kondomin kanssa niin pitkän ajan jälkeen ilman kondomia, olin todella utelias, olisimmeko tyytyväisiä. Mutta kaikki huoleni hälvenivät muutaman minuutin kuluttua. Se oli yhtä mukavaa kuin aina."

Felix & Nora - 34 & 27 vuotta, Wittenbergistä

"Voimme päästää itsemme valloilleen - ja pitää hauskaa elämäämme".

Nora: "Felix ja minä olemme olleet yhdessä kolme vuotta. Olimme suurimman osan ajasta etäsuhteessa, mutta puoli vuotta sitten muutin Berliiniin asumaan hänen luokseen. Samaan aikaan aloitin oman yritykseni, ja se ei suju lainkaan huonosti. Minulla on tällä hetkellä siis paljon mielessäni... ja niin vähän aikaa lapselle!"

Felix: "Minusta se on samanlaista, ja siksi olemme hyvin yksimielisiä lapsen suunnittelusta: jonain päivänä, mutta ei nyt."

Nora: "Mutta haluamme silti harrastaa seksiä ja paljon (nauraa). Meidän on siis oltava hyvin varovaisia."

Felix: "Kondomin valitseminen ei ole minulle helppoa, koska penikseni ei ole keskikokoinen. Meille on jo kahdesti käynyt niin, että kondomi on lipsahtanut seksin aikana. Joka kerta se oli täyttä sotkua, ja se oli meille molemmille stressaavaa vielä jonkin aikaa sen jälkeen. Juuri sitä, mitä et halua seksin aikana."

Nora: "Jossain vaiheessa sanoin: on oltava kondomeja, jotka eivät ole vain vakiokokoisia. Emme voi olla ainoita, jotka tarvitsevat hieman yksilöllisyyttä."

Felix: "Kaverini suositteli minulle MISTER SIZEa. Ostin kolmen koon pakkauksen testattavaksi, ja yhden kanssa tunsin heti: tämä on se."

Nora: "Olemme nyt paljon rennompia, ja se on entistä hauskempaa."

Vastuun ottaminen ja siitä nauttiminen yhdessä - etuja pariskunnille

Varsinkin pitkäaikaisessa parisuhteessa kannattaa laittaa aiemmat kokemukset koetukselle ja etsiä tietoisesti uudelleen teille molemmille sopiva ehkäisymenetelmä. Kondomeja käytetään usein vain hätäratkaisuna, kun pilleri ei ole enää vaihtoehto sivuvaikutusten vuoksi. Tämä on kuitenkin niiden arvon aliarviointia. Jos käytät hieman aikaa oikean kokoisen kondomin löytämiseen, ehkäisy on helpompaa ja mukavampaa kuin koskaan ennen.

Huoleton nautinto - intensiivinen tunne yksilöllisen koon ansiosta

MISTER SIZE takaa yksilöllisten kokojensa ansiosta, että voitte nauttia yhteisistä hetkistä ilman huolia. Kondomi istuu täydellisesti, ilman liukumisen tai ahtauden vaaraa. Samaan aikaan välillänne on vain hyvin ohut kerros. Tunnette toisenne yhtä voimakkaasti kuin ennenkin ja voitte keskittyä täysin toisiinne.

Muodostakaa yksikkö - sekä ehkäisyä että seksiä varten.

On hyväksi suhteellenne ja näin ollen myös seksielämällenne, jos teette tärkeitä päätöksiä yhdessä ilman, että jommankumman täytyy ottaa takapakkia. Siksi MISTER SIZE luo ihanteelliset olosuhteet ehkäisylle: sopivalla kondomilla ei ole rajoituksia tunteille, ja hormonaalisten menetelmien sivuvaikutukset ovat vihdoin mennyttä aikaa. Sen sijaan saat kaikin puolin hyvän fiiliksen. Koska olette hoitaneet asian yhdessä ja voitte nyt nauttia siitä yhdessä - ihanien seksin hetkien kera.