Skip to main content

Mister Size -tiimi

Perheyrityksessämme kaikki työntekijät ovat täysin sitoutuneita ja innostuneita tarjoamaan sinulle parhaan kondomikokemuksen. Tutustu tarkemmin ihmisiin Mister Size -yrityksen takana kurkistamalla kulissien taakse. Tutustu tiimiimme.

Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai kritiikkiä, autamme aina mielellämme. Suhtaudumme kaikkeen palautteeseen vakavasti parantaaksemme kokemustasi MISTER SIZE -kondomeista joka päivä. Käytä rohkeasti yhteydenottolomaketta.

Eva

Visiomme on tehdä sopivia kondomeja saataville yhä useammassa maassa ympäri maailmaa, ja se yhdessä loistavan tiimimme kanssa on intohimoni! Hyvä mieleni on yleensä tarttuva. Rakastan hyviä ideoita ja vielä enemmän niiden nopeaa toteuttamista tiimin kanssa. Toimitusjohtajana varmistan yleiskuvan ja vision sekä hyvän tiimityön.

Jan

Miksi kenkiä on oikean kokoisia eikä kondomeja? Olen kysynyt itseltäni kysymyksiä, joita kukaan muu ei ole kysynyt. Kondomiverkkokauppa Vinicon perustajana, My.Size -kondomimerkin keksijänä, joka teki sen tunnetuksi Saksassa, ja Mister Size -merkin keksijänä kehitän täydellisesti sopivia ratkaisuja asiakkaillemme monissa maissa ympäri maailmaa luovuuden, suunnittelusilmän ja yli 20 vuoden kokemuksen avulla kondomibisneksessä.

Gunther

Rakastan yhteydenpitoa ja vuorovaikutusta asiakkaidemme kanssa. Ideoiden kehittäminen yhdessä ja niiden toteuttaminen yhdessä tuottaa minulle suurta iloa joka päivä. Tutustuminen asiakkaisiin ja ihmisiin eri puolilta Eurooppaa ja sen ulkopuolelta sekä heidän hoitamisensa ja ideoiden vaihtaminen silmien tasolla on minulle sydämen asia. Sovin täydellisesti Mister Sizeen, koska löydän asiakkaiden kanssa yksilöllisiä ratkaisuja, joiden avulla Mister Size menestyy entistä paremmin. Luovasti ja hillittömän optimistisesti löydän aina uusia innokkaita asiakkaita, jotka tekevät Mister Sizea edelleen tunnetuksi erinomaisena kondomina.

Bastian

Olen työskennellyt Mister Size -yrityksessä alusta lähtien ja olen ollut mukana yrityksessä vuodesta 2013. Työskentely Mister Size:ssa, kuten kondomitkin, sopii minulle niin hyvin, koska olen innostunut työskentelemään uusien projektien parissa ja etsin aina oikeaa ratkaisua. Rakastan Mister Size -yhtiössä erilaisten tehtävien monipuolisuutta, olipa kyse sitten verkkosivuston luomisesta, hankintojen ja kansainvälisen logistiikan järjestämisestä tai jopa poikkihallinnollisesta tuesta markkinoinnissa ja myynnissä.

Tatjana

Käytän mielelläni luovuuttani yrityksen eri osa-alueilla. Rakastan monipuolisia tehtäviä ja uusia haasteita joka päivä. B2B- ja B2C-asiakkaistamme huolehtiminen ja heidän positiivinen palautteensa tuotteistamme on suurin kannustimeni.

Albert Einstein tiesi jo...

Menestys tulee, kun tekee sitä, mitä rakastaa.

Bianca

Harjoittelijat keittävät vain kahvia? Ei sähköisessä kaupankäynnissä MISTER SIZE! Jopa harjoittelijana olin alusta asti mukana ja kasvoin jatkuvasti lisääntyvien tehtävien myötä. Nyt kun olen saanut harjoitteluni päätökseen, keskityn edelleen verkkokauppa-alueeseemme ja markkinointiin. Oli kyse sitten blogikirjoituksista, uutiskirjeistä tai asiakaspalvelusta: Kerron B2C-asiakkaillemme parhaalla mahdollisella tavalla MISTER SIZE -palvelusta, oikeasta kondomikoon valinnasta tai seksin ja rakkauden uusimmista trendeistä.

Ei pidä unohtaa

Meidän ei tietenkään pidä unohtaa mainita kaikkia niitä ahkeria tiimimme jäseniä, joita ei ole mainittu tässä, jotka tukevat meitä tarmokkaasti ja täydellä sitoutumisella Mister Sizeen sekä sisäisesti että ulkoisesti. Olipa kyse sitten markkinointikumppaneistamme, veroista ja ennen kaikkea ahkerasta varastohenkilökunnastamme, jotka tuovat tuotteemme kotiisi tai lukuisiin myymälöihin.

Suora yhteydenottosi meihin

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Saksa

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Tietosuoja on meille erittäin tärkeää