Skip to main content

Tietosuojakäytäntö

Kiitos kiinnostuksestasi verkkosivustoamme kohtaan. Yksityisyytesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Seuraavassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten käsittelemme tietojasi.

1 Pääsytiedot ja isännöinti

Voit vierailla verkkosivustollamme antamatta mitään henkilökohtaisia tietoja. Joka kerta, kun vierailet verkkosivustolla, verkkopalvelin tallentaa automaattisesti niin sanotun palvelinlokitiedoston, joka sisältää esimerkiksi pyydetyn tiedoston nimen, IP-osoitteesi, pyynnön päivämäärän ja kellonajan, siirretyn datan määrän, selaimesi versionumeron ja pyynnön esittäneen palveluntarjoajan (käyttötiedot) sekä dokumentoi pyynnön.

Näitä käyttötietoja arvioidaan yksinomaan sivuston häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi ja palveluidemme parantamiseksi. DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan f alakohdan mukaisesti tämä palvelee oikeutettujen etujemme suojaamista tarjouksemme asianmukaisen esittämisen osalta, jotka ovat etujen tasapainottamisen yhteydessä etujamme tärkeämpiä. Kaikki käyttötiedot poistetaan viimeistään seitsemän päivän kuluttua sivustolla käynnin päättymisestä.

Kolmannen osapuolen tarjoajan tarjoamat hosting-palvelut

Kolmannen osapuolen palveluntarjoaja tarjoaa meille verkkosivuston isännöinti- ja näyttöpalveluja osana puolestamme tapahtuvaa käsittelyä. Tämä palvelee oikeutettujen etujemme suojaamista tarjouksemme asianmukaisen esittelyn osalta, ja etujen tasapainottaminen on tärkeämpää kuin muiden etujen huomioon ottaminen. Kaikki tiedot, jotka kerätään tämän verkkosivuston käytön aikana tai verkkokaupassa tätä tarkoitusta varten laadituilla lomakkeilla, kuten jäljempänä on kuvattu, käsitellään sen palvelimilla. Muilla palvelimilla tapahtuva käsittely tapahtuu vain tässä selostetuissa puitteissa.

Tämä palveluntarjoaja sijaitsee Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen maassa.

2. tietojen kerääminen ja käyttö sopimusten käsittelyä varten ja asiakastilin avaamisen yhteydessä.

Keräämme henkilötietoja, jos annat ne meille vapaaehtoisesti tilauksen yhteydessä, ottaessasi meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta) tai avatessasi asiakastilin. Pakolliset kentät on merkitty sellaisiksi, koska näissä tapauksissa tarvitsemme tiedot ehdottomasti sopimuksen käsittelyyn, yhteydenottosi käsittelyyn tai asiakastilin avaamiseen, etkä voi suorittaa tilausta ja/tai avata tiliä tai lähettää yhteydenottoa ilman tietojen antamista. Se, mitä tietoja kerätään, käy ilmi vastaavista syöttölomakkeista. Käytämme antamiasi tietoja DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan b alakohdan mukaisesti sopimuksen käsittelyyn ja tiedustelujesi käsittelyyn. Kun sopimuksen käsittely on saatettu päätökseen tai asiakastilisi on poistettu, tietojesi jatkokäsittelyä rajoitetaan ja ne poistetaan vero- ja kauppalainsäädännön mukaisten säilytysaikojen päätyttyä, paitsi jos olet nimenomaisesti antanut suostumuksesi tietojesi jatkokäyttöön tai jos pidätämme itsellämme oikeuden käyttää tietojasi laajemminkin kuin mitä laki sallii ja mistä ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa. Asiakastilisi poistaminen on mahdollista milloin tahansa, ja se voidaan tehdä joko lähettämällä viesti alla kuvattuun yhteystietovaihtoehtoon tai asiakastilin tätä tarkoitusta varten varatun toiminnon kautta.

3. tiedonsiirto

Sopimuksen täyttämiseksi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan b alakohdan mukaisesti luovutamme tietosi toimituksen tilaavalle kuljetusyhtiölle siltä osin kuin se on tarpeen tilattujen tavaroiden toimittamiseksi. Riippuen siitä, minkä maksupalveluntarjoajan valitset tilausprosessissa, välitämme tätä tarkoitusta varten kerätyt maksutiedot maksun suorittamisesta vastaavalle luottolaitokselle ja tarvittaessa toimeksiantamillemme maksupalveluntarjoajille tai valitulle maksupalvelulle. Joissakin tapauksissa valitut maksupalveluntarjoajat keräävät nämä tiedot myös itse, jos luot tilin niiden kautta. Tässä tapauksessa sinun on rekisteröidyttävä maksupalveluntarjoajalle käyttöoikeustiedoillasi tilausprosessin aikana. Tältä osin sovelletaan kyseisen maksupalveluntarjoajan tietosuojaselostetta.

Jos kyseessä ovat laskut, joiden maksuaika on ylittynyt, luovutamme keräämämme henkilötiedot sekä sopimustietosi perintätoimistolle etujemme suojaamiseksi DSGVO:n 6 artiklan 1 f kohdan mukaisesti.

4. postimainonta ja vastustamisoikeutesi

Lisäksi pidätämme oikeuden käyttää etu- ja sukunimeäsi sekä postiosoitettasi omiin mainostarkoituksiimme, esimerkiksi lähettääksemme sinulle postitse kiinnostavia tarjouksia ja tietoa tuotteistamme. Tämä palvelee oikeutettujen etujemme suojaamista, jotta voimme mainostaa asiakkaitamme DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan f alakohdan mukaisesti.

Palveluntarjoaja, jolle luovutamme tietosi tätä tarkoitusta varten, toimittaa mainospostitukset osana puolestamme tapahtuvaa käsittelyä. Voit milloin tahansa vastustaa tietojesi tallentamista ja käyttöä näihin tarkoituksiin lähettämällä viestin alla mainittuun yhteystietovaihtoehtoon.

5. osallistuminen kilpailuihin

Kun osallistut johonkin kilpailuumme, tallennamme nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja tarvittaessa ikäsi kilpailun toteuttamista ja palkintojen lähettämistä varten. Jos et ole vapaaehtoisesti antanut suostumustasi tietojesi käyttämiseen markkinointitarkoituksiin, tietosi poistetaan kilpailun päätyttyä, kuitenkin viimeistään 6 kuukauden kuluttua kilpailun päättymisestä. Jos olet vapaaehtoisesti antanut suostumuksesi tietojesi käyttämiseen markkinointitarkoituksiin, säilytämme tietojasi määräämättömän ajan, jotta voimme lähettää sinulle mainoksia sähköpostitse tai postitse. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tietojesi käyttöä markkinointitarkoituksiin. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa saada maksutta tietoa tallennetuista tiedoista, korjata niitä tai pyytää niiden poistamista.

6 Hakutoiminto

Kun käytät verkkosivustomme hakutoimintoa, syötetyt hakusanat, hakuasetukset, hakuajankohta, anonymisoitu IP-osoitteesi (lyhennettynä kahdella viimeisellä alueella, esim. 192.168.0.0) ja löydettyjen hakutulosten määrä tallennetaan. Tätä käytetään hakusanojen ja hakuhistorian sisäiseen arviointiin, jotta verkkosivustoamme voidaan edelleen parantaa.

7. kolmansien osapuolten sisältö

Jotkin sivumme sisältävät kolmannen osapuolen tarjoamien komponenttien osia. Nämä palveluntarjoajat tallentavat tietoja, kuten IP-osoitteita, palvelimilleen, ja näiden palveluntarjoajien evästeet voidaan myös asettaa tietokoneellesi. Jos et hyväksy tätä, voit milloin tahansa kieltää näiden palveluntarjoajien sisällön upottamisen. Tämä sisältö, kuten videot, ladataan vain, kun napsautat videoita koskevia tietosuojaa koskevia tietoja.

8. yhteydenottovaihtoehdot ja oikeutesi

Rekisteröitynä sinulla on seuraavat oikeudet:

  • DSGVO:n 15 artiklan mukaisesti oikeus pyytää tietoja käsittelemistämme henkilötiedoistasi siinä määritellyssä laajuudessa.
  • DSGVO:n 16 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus vaatia tallentamiemme henkilötietojesi välitöntä korjaamista tai täydentämistä.
  • Yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklan mukaisesti oikeus pyytää poistamaan tallentamamme henkilötietosi, paitsi jos jatkokäsittely on tarpeen - sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi - lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi - yleisen edun vuoksi tai - oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
  • DSGVO:n 18 artiklan mukaisesti oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, jos - kiistät tietojen paikkansapitävyyden - käsittely on lainvastaista, mutta vastustat sen poistamista - emme enää tarvitse tietoja, mutta tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten tai - olet vastustanut käsittelyä DSGVO:n 21 artiklan mukaisesti.
  • DSGVO:n 20 artiklan mukaisesti oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai oikeus pyytää niiden siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle.
  • DSGVO:n 77 artiklan mukaisesti oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Pääsääntöisesti voit ottaa yhteyttä tavanomaisen asuinpaikkasi tai työpaikkasi valvontaviranomaiseen tai yrityksemme pääkonttoriin.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä, tietojen tiedottamisesta, korjaamisesta, estämisestä tai poistamisesta sekä annetun suostumuksen peruuttamisesta tai tietojen tietyn käytön vastustamisesta, ota yhteyttä yrityksemme tietosuojavastaavaan:

Vinergy GmbH Tietosuojavastaava Bahnhofstraße 19 D-78224 Singen (Hohentwiel) +49 (0)7731/911540 datenschutz(at)vinergy(dot)de datenschutz(at)vinergy(dot)de

Yrityksen tietosuojavastaavan suorittaman sisäisen tietosuojavalvonnan lisäksi liittovaltion tietosuojalaissa säädetään valvontaelimistä, jotka auttavat sinua valvomaan oikeuksiasi. Baden-Württembergin osavaltion valvontaviranomainen on vastuussa meistä:

Baden-Württembergin tietosuojasta ja tiedonvälityksen vapaudesta vastaava valtionvaltuutettu PL 10 29 32, 70025 Stuttgart Königstraße 10a, 70173 Stuttgart Puhelin: 0711/61 55 41 - 0 Faksi: 0711/61 55 41 - 15 Sähköposti: poststelle(at)lfdi.bwl(dot)de Internet: https://www.baden-wuerttemberg.datenschutz.de.

Liittovaltion tietosuojalain 4 g §:n 2 momentin mukaan julkinen menettelyluettelo on annettava pyynnöstä kaikkien saataville sopivalla tavalla. Jos haluat tutustua julkiseen menettelyrekisteriin, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan.

Vastustamisoikeus

Siltä osin kuin käsittelemme henkilötietoja edellä selostetulla tavalla suojellaksemme oikeutettuja etujamme, jotka ovat etujen tasapainottamisen yhteydessä etusijalla, voit vastustaa tätä käsittelyä tulevaisuudessa. Jos käsittely suoritetaan suoramarkkinointitarkoituksiin, voit käyttää tätä oikeutta milloin tahansa edellä kuvatulla tavalla. Jos käsittely tapahtuu muita tarkoituksia varten, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä vain omaan erityistilanteeseesi liittyvistä syistä.

Kun olet käyttänyt vastustamisoikeuttasi, emme enää käsittele henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, paitsi jos voimme osoittaa käsittelylle pakottavia perusteltuja syitä, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittely palvelee oikeudellisten vaatimusten esittämistä, toteuttamista tai puolustamista.

Tätä ei sovelleta, jos käsittely tapahtuu suoramarkkinointitarkoituksiin. Tällöin emme enää käsittele henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten.

etracker

Tämän verkkosivuston tarjoaja käyttää käyttötietojen analysointiin etracker GmbH:n palveluita Hampurista, Saksasta(www.etracker.com). Emme käytä oletusarvoisesti evästeitä verkkoanalyyseihin. Siltä osin kuin käytämme analyysi- ja optimointievästejä, saamme siihen etukäteen erikseen nimenomaisen suostumuksesi. Jos näin on ja annat suostumuksesi, evästeitä käytetään tämän verkkosivuston tilastolliseen kattavuusanalyysiin, verkkomarkkinointitoimenpiteidemme onnistumisen mittaamiseen sekä testausmenettelyihin, esimerkiksi verkkotarjontamme tai sen osien eri versioiden testaamiseen ja optimointiin. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka Internet-selain tallentaa käyttäjän päätelaitteeseen. etrackerin evästeet eivät sisällä mitään tietoja, joiden avulla käyttäjä voidaan tunnistaa.

etrackerin tuottamia tietoja käsitellään ja tallennetaan etrackerin toimesta tämän verkkosivuston tarjoajan puolesta yksinomaan Saksassa, ja siksi niihin sovelletaan Saksan ja Euroopan tiukkoja tietosuojalakeja ja -standardeja. etracker on tarkastettu ja sertifioitu riippumattomasti, ja sille on myönnetty ePrivacyseal-tietosuojasertifikaatti tässä yhteydessä.

Tietojenkäsittely tapahtuu Saksan tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan (oikeutettu etu) säännösten perusteella. DSGVO:n mukainen huolemme (oikeutettu etu) on verkkotarjontamme ja verkkopalvelumme optimointi. Koska kävijöidemme yksityisyys on meille tärkeää, tiedot, joiden perusteella voidaan viitata yksittäiseen henkilöön, kuten IP-osoite, kirjautumistunnukset tai laitetunnisteet, anonymisoidaan tai pseudonymisoidaan mahdollisimman pian. Emme käytä tietoja millään muulla tavoin, yhdistä niitä muihin tietoihin tai luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Voit milloin tahansa vastustaa edellä mainittua tietojenkäsittelyä klikkaamalla liukusäädintä. Vastalauseella ei ole haitallisia seurauksia. Jos liukusäädintä ei näytetä, tietojen kerääminen on jo estetty muilla estotoimilla.

Lisätietoja etrackerin tietosuojasta löydät täältä.