Skip to main content

10 hyvää syytä hyvään seksiin (parasta tässä ja nyt)

Töiden, Instagramin ja veroilmoitusten välissä ei ole joskus kovin helppoa löytää oikeaa aikaa muutamalle onnelliselle ja intensiiviselle yhdessäolohetkelle. Ja ennen kuin huomaatkaan, tyydyttävä seksielämä jää sivuun - kuten yhä useammalla nuorella nykyään. On siis korkea aika tehdä asialle jotakin ja tuoda nämä kutkuttavat hetket takaisin arkeen. Jotta saisit motivaatiota, olemme koonneet 10 vakuuttavaa syytä, joiden vuoksi sinun pitäisi nauttia hyvästä seksistä tässä ja nyt. Kaikki muu on mielikuvituksestasi kiinni ...

1. täydellinen lääke jokapäiväiseen stressiin

Miksi emme katkaisisi noidankehää ja tekisi sitä toisin päin? Sen sijaan, että antaisit arjen stressin pilata seksielämäsi, käytä hyvää seksiä siihen, että voit siirtää arjen stressin hetkeksi sivuun. Näin luot parhaat edellytykset fantastiselle päivälle kahdella tavalla. Ja sen jälkeen voit palata töihin onnellisena.

Seksi on terveellistä - ja miten!

Se ei toki ole kaikkein jännittävin syy, mutta seksi on todellinen ihmelääke terveyden kannalta: se vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja parantaa mahdollisuuksiasi selvitä seuraavasta flunssa-aallosta vahingoittumattomana. Seksillä voi olla myös myönteinen vaikutus verenpaineeseen, mikä vähentää sydänsairauksien riskiä. Miehillä säännöllinen siemensyöksy pitää eturauhasen hyvässä kunnossa ja vähentää eturauhassyövän riskiä.

Myös psyyke hyötyy tyydyttävästä seksielämästä. Seksin aikana vapautuvat endorfiinit ja "sylihormoni" oksitosiini vahvistavat hyvinvointiamme. Ja muodostavat näin pienen suojamuurin negatiivisia tunteita ja masennusta vastaan. 3. Kokeile, miten se auttaa.

3. ja sillä on myös kipua lievittävä vaikutus.

Kivun lievittämiseen ei aina tarvita tabletteja. Itse asiassa endorfiineilla voi olla hyvin samanlainen vaikutus orgasmin aikana. Häiriötekijöiden lisäksi kehosi on itse asiassa vähemmän herkkä kivulle. Lihasten rentoutuminen voi jopa merkitä sitä, että päänsärky tai selkäkivut häviävät jälkikäteen.

4. seksi lisää karismaattisuuttasi.

Oletko koskaan huomannut, miltä näytät ihmisten silmissä, kun olet juuri harrastanut seksiä? Vai oletko kokenut sen muiden kanssa? Ulkonäössäsi on yhtäkkiä sitä jotain, ja se tuntuu myös sisältä melko hyvältä. Jos siis haluat tehdä hyvän vaikutuksen seuraavissa juhlissa, tee kierros makuuhuoneessa tai keittiön pöydällä etukäteen. Tai jopa kuumaa pikapanoa ennen seuraavaa kokousta? Jos se tuntuu oikealta, miksipä ei!

5. seksi on seikkailullista ja luovaa

Kehojenne ekstaattisessa vuorovaikutuksessa voitte elää täysillä ja antaa luovuutenne leikkiä. Seikkailunhaluisia fantasioita, roolipelejä ja mitä ikinä mieleen tuleekaan. Nauti tästä pienestä tauosta ja näytä meille, mihin pystyt! Ja jos tarvitset pientä sysäystä, inspiroidu seksifantasioistamme henkilökohtaisessa pääelokuvassasi.

6. kampaus!

Monet ovat yrittäneet sitä, mutta se on täysin mahdotonta! Koska seksin jälkeistä kampausta ei yksinkertaisesti voi luoda uudelleen. Ja se näyttää aivan täydelliseltä - sillä rennolla, villillä tavalla. Jäljellä on siis luultavasti vain yksi ratkaisu: hyväksi havaittu menetelmä, jossa käytetään intensiivistä rakastelua.

7. vaikeat keskustelut ovat yleensä paljon rennompia seksin jälkeen.

Teillä on hieman stressaavaa yhdessäoloa ja tunteet kiehuvat yli? Vaikea uskoa - mutta juuri tällaisina hetkinä meikkiseksi voi joskus tehdä ihmeitä. Kun olette päästäneet purkautuneen energianne ulos toisiinne kietoutuneella tavalla ja ainakin fyysisesti lähentyneet toisianne, asiat näyttävät usein paljon rennommilta. Käytä miellyttävät tunteet siihen, että voit puhua kaikesta taas rauhassa. Tai nuku sen päällä ja nauti läheisyydestä jonkin aikaa. Sen jälkeen useimmat ongelmat tuntuvat paljon pienemmiltä, ja voitte löytää hyvän ratkaisun yhdessä.

8. ja nukkuminenkin on helpompaa.

Etkö voi nukahtaa ja vain kääntyä edestakaisin lakanoiden päällä, kun pääsi ei vain suostu sammumaan? Kieriskele sitten sängyssä todella myrskyisästi - yhdessä syvässä syleilyssä paremman puoliskosi kanssa (mutta tietenkin vain, jos hän on hereillä ja valmis siihen). Nauti huumaavasta vaikutuksesta, anna sen jälkeen muutama hellävarainen suudelma, ja luultavasti nukahdat pian lempeään uneen. Tämä johtuu muuten myös aiemmin mainitusta "sylihormonista" oksitosiinista.

Ja pienenä kiitoksena siitä, että autat sinua nukahtamaan, tuo seuraavana aamuna aamiainen sänkyyn.

9 Pieni kliimaksi lisää itseluottamusta

Seksin jälkeen yleinen olo on tavallista parempi, ja lisäksi tunnet itsesi itsevarmemmaksi. Jos siis kaipaat pientä piristysruisketta tai oikeaa tunnelmaa, jotta voit vihdoin, rohkeasti ja päättäväisesti vaatia sitä kauan odotettua palkankorotusta: Hyödynnä vain pienen rakastelun aiheuttamaa pientä egon kohotusta. Ja jos siltä tuntuu: pidä kampaus! Koska tiedämme, että se on aivan maaginen!

10. rehellisesti: sinä ansaitset sen!

Mutta hetkinen! Miksi meidän pitäisi edes miettiä, miksi meidän pitäisi harrastaa seksiä? Loppujen lopuksi se on erittäin mukavaa, ja rehellisesti sanottuna ansaitset sen. Ei vain hyvää seksiä, vaan aivan mahtavaa seksiä. Millä tahansa muunnelmalla se tekee sinut onnelliseksi. Anna siis lamellirungon narista kunnolla, sillä nyt on aika toimia ja tuntea hyvää oloa!

Nauti hyvästä seksistä - ei väliä, onko siihen hyvä syy

Olipa siihen hyvä syy tai vain spontaani mieli: hemmotelkaa itseänne yhdessäololla juuri silloin, kun siltä tuntuu. Ja tietysti jokin muu on paljon tärkeämpää kuin hyvät syyt seksiin: se, että et anna itsesi vaikuttaa liikaa arkipäivän stressin, liian vähäisen ajan ja paljon muun vaikutuksen alaisena. Koska voimme aina löytää syitä olla harrastamatta seksiä. Mutta se, ovatko ne todella hyväksi meille, on aivan eri kysymys. Mihin voi parhaiten vastata, kun olette nauttineet upeasta seksistä seuraavan kerran...

Mister Size
Lisää artikkeleita

Tee siitä enemmän - seksifantasioilla omassa pääkopassasi elokuvateatteri

Lue nyt

Yksi kuin ei yhtään - mistä eri peniksen muodoissa on kyse?

Lue nyt

Harrastavatko ihmiset nykyään vähemmän seksiä?

Lue nyt