Skip to main content

Tee siitä enemmän - seksifantasioilla omassa pääkopassasi elokuvateatteri

viisi ideaa tyydyttävään rakkauselämään

Meneekö seksielämäsi juuri nyt niin ja näin, ja onko aika saada vähän vauhtia? Haluaisitko kokeilla jotain uutta - mutta et tiedä, miten? Vai haluatko vain luoda muutaman aistillisen hetken yksin ja nauttia niistä täysillä? Kytke sitten henkinen elokuvasi päälle ja anna salaisimpien fantasioidesi viedä itsesi mukanaan. Täältä löydät jännittäviä ideoita ja ajatuksia.

Oletko vihainen jollekulle tai etkö voi oikeastaan sammuttaa? Menossa mielen elokuvateatteriin ...

Henkilökohtainen henkinen elokuva on ehdottomasti kullan arvoinen - myös arkielämässä. Esimerkiksi kun uusi pomosi saa sinut uskomattoman raivostuneeksi ja kuvittelet kaatavasi smoothietasi hänen päänsä päälle. Tai kun bussinkuljettajan rengas puhkeaa juuri, kun hän aikoo ajaa pois luotasi. Mielessämme asiat saavat sujua hetkeksi toisin, ja se sulostuttaa siten päiväämme. Olipa kyse sitten pienestä kostofantasiasta tai ajatuksista seikkailulomasta, kun istumme tylsällä pakollisella luennolla.

Ja pään elokuva on myös aika siistiä seksin aikana. Koska se näyttää meille tarkalleen, mikä meitä todella kiihottaa - paljon enemmän kuin mikään porno. Ja se auttaa meitä pääsemään siihen paremmin sisälle tai yksinkertaisesti vaihtamaan vaihteen ylöspäin. Jos et ole vielä tehnyt sitä, kokeile sitä!

Mitä elokuvia pyörii päässänne? - Suosituimmat seksifantasiat

Voimme milloin tahansa päättää itse, mitä päässämme pyörii. Hemmottele siis itseäsi elokuvilla, jotka ovat hauskoja ja tekevät sinulle hyvää. Kutkuttavan erotiikan osalta on olemassa muutamia seksifantasioita, jotka ovat hyvin suosittuja. Anna heidän inspiroida sinua:

Seksiä tuntemattomien kanssa

Monet ihmiset haluavat kuvitella harrastavansa seksiä julkisesti - ehkä jopa salaperäisen uuden tuttavuuden kanssa. Esimerkiksi spontaanin kohtaamisen aikana kadulla kujalla, lenkillä puistossa tai diskon vessassa. Ei ihme - onhan siinä jotain jännittävän ilkeää, ja odottamaton seikkailu kuulostaa yleensä aika jännittävältä. Se, haluatko sitä todellisuudessa, on toinen kysymys. Mutta se on ehdottoman suositeltava pieni elokuva henkiseen elokuvateatteriin.

Seikkailu hallitsevuuden ja omistautumisen kanssa

Viimeistään "Shades of Grey" -elokuvasta lähtien dominointi- ja orjuusleikit ovat herättäneet suuria haluja myös BDSM-skenen ulkopuolella. Kuvittele, kuinka annat itsesi täysin kumppanillesi ja hän päättää, mitä sinun on tehtävä. Ehkä jopa sidottuna täysin liikkumattomana melko kuumassa asennossa. Sinä päätät, kuinka pitkälle haluat mennä ...

Seksi tähtien tai "arvostettujen henkilöiden" kanssa

Kuuma rakkausseikkailu suosikkitähden, pomon, professorin tai luennoitsijan kanssa on myös jännittävä. Kuka ikinä onkin herättänyt sinussa odottamattomia tunteita - henkilökohtaisessa mielenelokuvassasi voit antaa vapaat kädet halullesi ja nauttia ajatuksissasi tapahtuvasta seikkailusta. Tämä voi toimia jopa vihaamasi pomon kanssa, kuten 25-vuotias Isa paljasti Cosmopolitanille.

Kolmikko tai ryhmäseksi

Se, että useat kumppanit ottavat sinut samanaikaisesti, on itse asiassa varsin yleinen fantasia. Vaikka useimmat ihmiset eivät koskaan kokeilisikaan sitä oikeasti. Mutta ainakin ajatus siitä, että useat kädet ja suupielet hyväilevät minua ja että tunnen kaikki ihanat mahdollisuudet seksin aikana samaan aikaan... se on aika kuumaa!

Ovatko fantasianne jo karanneet mukananne? Anna sitten itsesi mennä ja nauti esityksestä ...

"Kun viimeinen kahle sulkeutuu, tajuan yhtäkkiä: nyt ei ole enää paluuta. Olen täysin hänen armoillaan. Ja samaan aikaan minussa on tämä röyhkeä uteliaisuus: mitä hän aikoo tehdä minulle nyt? Koko kehoni kihelmöi ja odotan innolla. Se tuntuu puolelta ikuisuudelta. Ja kun hänen kätensä vihdoin liukuvat reittäni pitkin, se virtaa lävitseni kuin ..."

Eikö minulla ole huono omatunto, jos ajattelen jotain muuta seksin aikana? Ja ovatko fantasiani todella normaaleja?

Kuten niin monessa muussakin asiassa elämässä, myös tässä on usein huolenaiheita omasta pääntilasta: eikö ole epäkohteliasta kumppania kohtaan, jos ajattelen jotain muuta seksin aikana? Tai pahempaa, jostakin toisesta?

Se saattaa tuntua oudolta - ehkä jopa vähän siltä, että petämme toista ihmistä. Kunnes ymmärrämme, miksi ylipäätään käynnistämme pääelokuvan: Se saa meidät liikkeelle ja sulkee pois muut typerät ajatukset. Koska on varmasti mukavampaa heittäytyä täysin kuumaan fantasiaan päässään kuin miettiä stressiä toimistolla tai kauan myöhässä olevaa veroilmoitusta seksin aikana. Vai mitä mieltä sinä olet? Niin kauan kuin rakastat kumppaniasi etkä jo ajattele jotakuta toista, pienet seikkailut mielessäsi ovat täysin ok. Loppujen lopuksi te molemmat harrastatte parempaa seksiä.

Sama pätee muuten myös fantasioidemme luonteeseen - riippumatta siitä, kuinka vaikeilta tai oudoilta ne saattavat aluksi tuntua. Päässämme voimme elää kaiken sen, mitä emme halua myöntää itsellemme todellisessa elämässä. Meillä ei tarvitse olla mitään tunnontuskia tai huonoa omaatuntoa. Jopa fantasiat, kuten murtovarkaan raiskaama mies, ovat paljon yleisempiä kuin useimmat luulevat. Entä jos sinusta ajatukset, jotka saattavat olla inhottavia muille, ovat kuumia? Mitä sitten! Loppujen lopuksi se on sinun pääelokuvasi, ja sinä päätät ohjelmasta. Ilman ärsyttäviä tabuja. Niin kauan kuin eläimet ja lapset jätetään pois, kaikki on melkeinpä ok. Hemmottele siis itseäsi salaisissa fantasioissasi äläkä huolehdi siitä, mitä muut niistä ajattelevat. Heillä on usein omia likaisia fantasioita, joita he eivät koskaan paljastaisi.

"Kun luento on ohi, kaikki nousevat ylös ja poistuvat luentosalista. Yhtäkkiä tunnen käden rinnallani, joka pakottaa minut pysähtymään äkillisesti. Minulla on vielä sanottavaa sinulle. Professori katsoo minua ankarasti, ja jalkani tuntuvat yhtäkkiä pehmeiltä kuin voi. Koskeeko tämä esseetä? Minun ei olisi pitänyt kirjoittaa sitä niin provosoivasti. Mutta sitten hän sanoo: Pidin kovasti siitä, mitä kirjoitit. Ja se sai minut uteliaaksi. On vielä yksi asia, josta haluaisin keskustella kanssasi tarkemmin ...".

Entä jos pelkkä mielikuvitus ei riitä ...?

Joskus haluamme mennä askeleen pidemmälle ja kokeilla seksifantasiaamme tosielämässä. Se ei ole niin vaikeaa - onhan paljon muitakin ihmisiä, jotka tuntevat samoin. Löydät sopivia leikkikavereita fantasioihisi deittipalstoilta, jos ilmoitat toiveesi selkeästi. Joskus se voi tapahtua täysin yllättäen baarissa, supermarketissa tai omassa parisuhteessa, heti kun se lopulta sanotaan. Ainoa tärkeä asia on, että puhutte asioista etukäteen. Jotta on selvää, mitä haluat ja missä rajat ovat. Fantasioissasi ne voivat mennä pöydän alle, mutta tosielämässä pätee tietenkin aina: älä unohda kondomeja.

"Isoilla käsillään hän tarttuu minuun ja painaa minut tiukasti seinää vasten. Suutelemme samalla, kun etsin hänen farkkujensa vetoketjua ja saan lopulta otteen hänestä. Se, mitä silloin tunnen, miellyttää minua. Hän vetää mekkoni ylös ja tunkeutuu minuun. Hetki sitten pelkäsin, että joku voisi tarkkailla meitä. Nyt ajatus vain kannustaa minua vielä enemmän...".

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella oikea tapa saavuttaa tasa-arvo seksissä?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide - jotta seksi sujuu kuin rasvattu.

Lue nyt