Skip to main content

Kondomeja vessapaperin sijaan

Saksalaiset hamstraavat vain vessapaperia ja nuudeleita?

Ei pidä paikkaansa, sanomme Mister Size, myös kondomien myynti on kasvanut lähes 40 prosenttia.

Ensin se oli vain pieni viesti, sitten se oli jatkuva vitsi, joka levisi nettiin: Ranskalaiset - niin sanottiin - hamstraavat kondomeja Corona-pandemian aikaan, kun taas saksalaiset hamstraavat vessapaperia. Me täällä Mister Size -ryhmässä emme voi ymmärtää, miksi koko Eurooppa nauroi Alppien ja Pohjanmeren välisille tylsyyksille. Luvut, erityisesti yhteistyökumppanimme Vinico.comin luvut, kertovat jotain aivan muuta, ja ne sopivat saksalaisten kansallisen ylpeyden palauttamiseen: Koska heitä kannustetaan työskentelemään kotitoimistossa ja jäämään kotiin, kondomien myynti on kasvanut tasaisesti. Kahden viikon kotieristyksen jälkeen tilaukset ovat lisääntyneet noin 40 prosenttia. Olemme vakuuttuneita: "Kun on kyse seksihalustamme, me saksalaiset olemme parempia kuin maineemme."

Saksalaiset haluavat seksiä kriiseissäkin.

Emme voi valittaa kiinnostuksen puutteesta tuotteitamme kohtaan edes "normaaleina" aikoina. Saksalaisilla on yhtä paljon seksuaalista halua kuin muillakin kansallisuuksilla.

Perustajamme Jan Vinzenz Krause tietää mistä puhuu, hänellä on vuosikymmenten kokemus. Kun 17-vuotias Jan Vinzenz Krause jakoi vuonna 1994 Rudolf Scharpingin vaalikampanjan aikana kondomeja, jotka hän koki testin jälkeen epämiellyttäviksi, hän kysyi itseltään, miksi kondomit todella istuvat niin huonosti ja pilaavat siten käyttäjänsä nautinnon. Niinpä hän suoritti ensin harjoittelun koko Saksassa tunnettujen Billy Boy -kondomien valmistajalla ja ohjelmoi sitten yhdessä veljensä kanssa maailman ensimmäisen online-kondomineuvojan. "Halusin jakaa tällä alalla hankkimaani tietoa. Miehet, jotka etsivät räätälöityä kondomia, olivat innoissaan. Niinpä saimme seuraavan idean". Hän perusti Bonnissa sijaitsevasta lastentarhastaan kondomien verkkokaupan ja valjasti koko perheensä mukaan jatkuvasti kasvavaan ehkäisyvälinebisnekseen.

Täydellistä kondomia etsimässä

Nyt, neljännesvuosisata myöhemmin, taimitarhasta on tullut keskisuuri yritys Vinergy-konsernissa. Olemme edelleen huolissamme täydellisestä kondomista, joka sopii. Ja sellainen, joka myös tuntuu erittäin hyvältä ja jota on hauska käyttää. Mister Size on saavuttanut tavoitteemme. Olemme juuri tilanneet useita miljoonia kondomeja uudelleen malesialaiselta tuottajaltamme. Pelkästään Corona-kontaktikiellon toisella viikolla - kun kotona oli enemmän aikaa yhdessäololle - kumppanikauppamme Vinico.com lähetti useita tuhansia lähetyksiä yksityisasiakkaille, lukuun ottamatta lähetyksiä vähittäiskauppiaille ympäri Eurooppaa, jotka myyvät kondomeja verkkokaupoissaan. Coronan aikoina palkkasimme jopa lisää henkilökuntaa selviytyäksemme jatkuvasti kasvavasta kysynnästä. "Työntekijöidemme suojelu on tietenkin lähellä sydäntämme, joten olemme ryhtyneet asianmukaisiin toimenpiteisiin suojellaksemme heitä virustartunnoilta."

Ja mitä saksalaiset tekevät netistä tilaamillaan kondomeilla? Varmasti he käyttävät niitä nopeammin ja mieluummin kuin vessapaperivarastoja.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Kondomin laittaminen kunnolla - miten se tehdään ilman, että se on ärsyttävää?

Lue nyt

Ystävyys+, sekasuhde, avoin suhde & moniavioisuus - mitä nykyaikaiset parisuhdemallit oikein ovat?

Lue nyt

Ei ole väliä kuinka suuri tai pieni - rakastan penikseni

Lue nyt