Skip to main content

Kondomikoot apteekissa - Mister Size on nyt saatavilla Müllerissä

Vallankumous kondomihyllyllä

Tulisiko kenellekään mieleen ostaa liian pienet kengät tai aivan liian leveät housut? Ei missään nimessä: asun on sovittava. Mutta juuri miehen parhaalle tavaralle annetaan usein väärä vaatekoko. Siitä yksinkertaisesta syystä, että kondomeja on yleensä saatavilla apteekeissa vain kahta eri kokoa. Väärin sovitetut kumit eivät kuitenkaan ainoastaan heikennä suojaa, vaan ne myös pilaavat hauskanpidon.

Vaikka kokokondomeja on ollut saatavilla apteekeissa jo pitkään, ne tulevat nyt ensimmäistä kertaa valtakunnallisesti hyllyille maaliskuun 2022 lopusta alkaen: apteekkiketju Müller on tässä asiassa edelläkävijä, ja Mister Size on nyt saatavilla kaikissa 650 saksalaisessa myymälässä.

Varmistaaksesi, että miehet (tai naiset) todella valitsevat oikean kondomin 7 kondomikokomme joukosta, pakkauksen tummansininen kaistale osoittaa peniksen leveyden. Jos et ole vielä aivan varma, voit ottaa yhden Müllerin myymälöiden kondomihyllyissä olevista yli 30 000 ilmaisesta mittanauhasta ja mitata itseäsi kotona. Monet asiakkaat tuntevat jo suuren ruotsalaisen huonekalukauppaketjun käytännöllisten paperisten mittanauhojen periaatteen, ja nyt se toimii samalla tavalla Mister Size -liikkeessä. Vaihtoehtoisesti Müllerin myymälöissä on saatavilla Mister Size -yrityksen uusia testisarjoja, joissa on kolme eri kondomikokoa, joita voi testata kotona.

Olemme iloisia siitä, että Mister Size on päässyt apteekkiin ja on siten entistä helpommin saatavilla alueella. Monet parit kokevat varmasti "aha"-hetken. Sananlasku "sopii, sopii, heiluu ja on ilmaa" on menneisyyttä Mister Sizein kanssa.

Saatavilla myymälässä ja verkkokaupassa

Sen lisäksi, että Mister Size -kondomit ovat saatavilla 650 Müller-myymälässä Saksassa, voit nyt tilata niitä myös Müllerin verkkokaupasta ja saada ne toimitettua joko myymälään tai kolme kertaa kotiin.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Kondomin laittaminen kunnolla - miten se tehdään ilman, että se on ärsyttävää?

Lue nyt

Ystävyys+, sekasuhde, avoin suhde & moniavioisuus - mitä nykyaikaiset parisuhdemallit oikein ovat?

Lue nyt

Ei ole väliä kuinka suuri tai pieni - rakastan penikseni

Lue nyt