Skip to main content

Kondomimme ovat nyt saatavilla myös Espanjassa

Etsit kondomeja Espanjassa. Tutustu ensimmäisiin myymälöihimme, joiden valikoimassa on Mister Size, uudella espanjalaisella verkkosivustollamme: www.mistersize.es.

Kondomit Espanjassa

Espanja tunnetaan temperamentistaan ja välimerellisestä elämänilostaan. Tavalliset kondomit, joita on saatavilla vain yhdessä tai kahdessa koossa, eivät sovi lainkaan. Nyt voit nauttia huolettomasta seksistä kondomien kanssa Espanjassa Mister Size -yrityksen kanssa. 7 kondomikokomme ja Mister Sizein erittäin ohuen seinämän paksuuden ansiosta sinulla on täysi tunne ja voit yksinkertaisesti nauttia yhdynnästä. MISTER SIZE -kondomit on valmistettu korkealaatuisesta luonnonkumilateksista, ja ne täyttävät kaikki lääkinnällisen tuotteen laatuvaatimukset. Oikean koon ansiosta ne tarjoavat entistäkin enemmän turvallisuutta, koska mikään ei lipsu tai purista. Katso itse nyt!

Osta Mister Size Espanjassa

Voit jo ostaa Mister Size -kondomin seuraavista kaupoista:

Yhteystiedot jakelijoille

Iberian niemimaalla, eli Espanjassa ja Portugalissa, meillä on myyntikumppani, joka toimii suoraan paikallisena jälleenmyyjänä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suoraan myyntikumppaniin tai meihin. Jälleenmyyjille olemme myös laatineet laajan kokoelman kuvia, tietoja ja markkinointimateriaalia suoraan ladattavaksi, ja ne löytyvät jälleenmyyjäalueeltamme.

Jakelukumppanimme Espanjassa ja Portugalissa:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
Espanja
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Lisää artikkeleita

Kondomin laittaminen kunnolla - miten se tehdään ilman, että se on ärsyttävää?

Lue nyt

Ystävyys+, sekasuhde, avoin suhde & moniavioisuus - mitä nykyaikaiset parisuhdemallit oikein ovat?

Lue nyt

Ei ole väliä kuinka suuri tai pieni - rakastan penikseni

Lue nyt