Skip to main content

Mister Size Italian apteekeissa

Voit nyt hankkia Mister Size -kondomisi ensimmäisistä apteekeista Italiassa, sillä olemme voittaneet ensimmäisen italialaisen apteekkitukkurin. Apteekkitukkukauppiaamme ansiosta Mister Size -kondomit ovat nyt paljon helpommin ja nopeammin saatavilla monissa apteekeissa Italiassa, ja näin ollen ne tavoittavat myös sinut kondomien käyttäjänä paljon nopeammin.

Ensimmäinen apteekkimme Italiassa

Kauan ennen kuin saimme ensimmäisen apteekkitukkukaupan Italiassa, Etelä-Tirolissa sijaitsevassa Bruneckin apteekissa oli valikoimissaan Mister Size -kondomeja. Zieglauer Farmacian apteekki on siis enemmän tai vähemmän majakkamme Italian apteekkimarkkinoilla, josta sopiva kondomikokosi on nyt myös yhä laajemmin saatavilla Italiassa paikallisesti ja nopeasti ja helposti.

Lisätietoja loppuasiakkaille

Haluatko ostaa Mister Sizea paikallisesta apteekista? Monien saksalaisten apteekkien lisäksi tämä on nyt mahdollista myös Italiassa. Kysy apteekista, joko kondomeja on jo saatavilla paikallisesti tai apteekkihenkilökunta voi tilata ne sinulle. Voit myös ohjata heidät meille, jos sinulla on kysyttävää, tai antaa heille vihjeen verkkosivuillamme.

Tietoa apteekkareille

Jos olet apteekkari ja haluaisit sisällyttää kondomimme valikoimaasi, olemme koonneet sinulle erityisen sivun, jossa on kaikki tiedot, hankintalähteet ja markkinointimateriaali. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä apteekkitukkukauppiaaseemme tai suoraan meihin milloin tahansa.

Yhteyshenkilö apteekkijakelua varten Italiassa:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Italia)

Puhelin: 0039-0471-913317
Faksi: 0039-0471-915054
Sähköposti: info(at)roesslerpharma(dot)it.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Tee siitä enemmän - seksifantasioilla omassa pääkopassasi elokuvateatteri

Lue nyt

Yksi kuin ei yhtään - mistä eri peniksen muodoissa on kyse?

Lue nyt

Harrastavatko ihmiset nykyään vähemmän seksiä?

Lue nyt