Skip to main content

Kondomi 12 suosituimmalla muulla kielellä

Kesäloma voi tulla, listallamme olet täydellisesti valmistautunut jokaiseen kuumaan flirttiin myös lomalla.

Lomasi voi tulla!

Kesä on aina suosittua matkustusaikaa. Lämpimät lämpötilat saavat sinut hyvälle tuulelle, mutta myös flirttailemaan lomalla. Jotta kieli ei menisi poikki ratkaisevalla hetkellä ja jotta voit ajatella turvallisuutta myös silloin, kun varjossa on yli 30 astetta, olemme kääntäneet sanan kondomi 12 tärkeimmälle kielelle:

 1. Ranska - préservatif: Rakkauden kielellä on tietysti aina varauduttava kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin, olipa sitten matkalla sisämaahan, Välimerelle tai Atlantin rannikolle lomalle!
 2. Espanjan kieli - condón: Olitpa sitten Mallorcan yöelämässä tai Barcelonan rannalla - sinulla pitäisi olla mukanasi kondomeja tai sinun pitäisi pystyä ostamaan niitä Espanjasta, kun asiat käyvät kuumiksi.
 3. Kreikan kieli - προφυλακτικό (profylaktikó): Jotta voisit valmistautua kaikkeen Kreikan-lomallasi, sinun kannattaa tutustua tähän sanaan. Silloin mikään ei estä lomaflirttiä Kreikan auringon alla!
 4. Kroatian kieli - kondom: Kroatian Adrianmeri on fantastisen kaunis ja lomatuttavuus syntyy nopeasti! Opettele siis oikea sanasto nopeasti!
 5. Ruotsalainen - kondom: Monikko on "kondomer". Sanastoa ei siis ole vaikea muistaa edes skandinaavisella lomalla.
 6. Tanskalainen - kondom: Pohjoisessakin voi olla kuuma, eikä sanastoa ole niin vaikea muistaa!
 7. Hollanti - condoom: Hollannissa on toisinaan jopa kondomeihin erikoistuneita erikoisliikkeitä, joten mikään ei enää estä kondomien ostamista.
 8. Thai - ถุงยาง (T̄hung yāng): Jopa trooppisilla ilmastoilla turvallisuuden pitäisi aina olla etusijalla, joten sen lisäksi, että ostat kondomit paikallisesti, voit tietenkin ottaa mukaan myös yhteensopivat kondomit, kun olet siellä!
 9. Turkish - prezervatif: Kuuma seikkailu Bosporilla tai Välimerellä? Vieraan kielen taitosi ei ole esteenä!
 10. Unkarilainen - Óvszer: Voit myös nauttia lomastasi Balaton-järvellä, ja jos kondomit loppuvat kesken, voit ostaa lisää.
 11. Bulgarian - презерватив (prezervativ): Mustameri on kuuma paikka! Turvallisuuttasi ei kuitenkaan pidä laiminlyödä.
 12. Englanti - condom: Englantia ymmärretään monissa osissa maailmaa. Joten "condom" avulla voit auttaa itseäsi lähes kaikkialla.

Jos haluat ostaa Mister Size -kondomeja lomamaassasi, löydät oikeat kaupat kunkin maan sivuilta. Valitettavasti Mister Sizea ei ole aina saatavilla paikallisesti, joten jos haluat olla varmuuden vuoksi, ota lomalle mukaan kondomipaketti.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Kondomin laittaminen kunnolla - miten se tehdään ilman, että se on ärsyttävää?

Lue nyt

Ystävyys+, sekasuhde, avoin suhde & moniavioisuus - mitä nykyaikaiset parisuhdemallit oikein ovat?

Lue nyt

Ei ole väliä kuinka suuri tai pieni - rakastan penikseni

Lue nyt