Skip to main content

Lisää potentiaalia miehenä, miten parantaa potentiaalia

Tässä artikkelissa opit, mikä voi johtaa miesten erektio-ongelmiin ja mitä voit tehdä, jos haluat poistaa potenssiongelmat.

Asiat, jotka voivat johtaa teho-ongelmiin

On joitakin asioita, jotka voivat olla syynä miesten potentiaalisiin ongelmiin. Näihin kuuluvat:

  • Epäterveellinen ruokavalio
  • Vähän liikuntaa
  • Psyykkiset ongelmat tai stressi
  • Lääkkeet tai huumeet
  • Väärä kondomin koko
  • Muut epäterveelliset tavat

Miten ruokavalio vaikuttaa potenssiin

Ruokavaliolla on valtava merkitys terveyteen, hyvinvointiin ja jopa potenssiin. Runsaasti jalostetut, sokeripitoiset ja rasvaiset elintarvikkeet ovat kohtuudella sallittuja. Mutta jos syöt näitä elintarvikkeita usein tai suuria määriä, ne voivat vahingoittaa kehoasi.

Seurauksena voi olla lihavuus, korkea veren rasva-arvo, diabetes mellitus tai valtimonkovettumatauti. Nämä sairaudet voivat myös vahingoittaa potenssia ja johtaa erektiohäiriöihin.

Nämä elintarvikkeet lisäävät tehoasi

Jos haluat parantaa potenssiasi, sinun tulisi syödä tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota. Yritä syödä tuoreita elintarvikkeita, joita on käsitelty mahdollisimman vähän.

Hedelmiä ja vihanneksia, kuten karhunvatukoita, omenoita, sitrushedelmiä, tomaatteja ja parsaa, sekä pähkinöitä, täysjyväviljatuotteita, kalaa ja perunoita suositellaan erityisesti tasapainoiseen ruokavalioon.

Seuraavien elintarvikkeiden sanotaan olevan erityisen voimaa lisääviä ja erektiota pidentäviä. sanotaan olevan:

Osterit

Osterit sisältävät runsaasti sinkkiä. Sinkin sanotaan stimuloivan testosteronin tuotantoa ja voi siten edistää libidoa (seksihaluja).

Valkosipuli

Valkosipuli, koska se vaikuttaa verenkiertoon ja lihasten rentoutumiseen, mikä voi vaikuttaa erektiotoimintaan. Tuloksena voi olla pidempi ja kiinteämpi erektio.

Ginseng

Ginseng sisältää ginsenosideja, joiden uskotaan vapauttavan kehon omaa testosteronia. Testosteroni voi lisätä voimaa ja halua.

Vesimeloni

Vesimeloni sisältää L-sitrulliinia, jonka on osoitettu stimuloivan verenkiertoa ja siten parantavan erektiota.

Banaanit

Banaanien sisältämä kalium voi laajentaa verisuonia, alentaa verenpainetta ja siten parantaa potenssia.

Kurpitsansiemenet

Kurpitsansiementen korkean L-arginiiniarvon sanotaan parantavan jopa 20 prosenttia urheilusuoritusta ja parantavan myös erektiota.

Maca-juuri

Maca-juurta on jo testattu positiivisesti tutkimuksissa sen aphrodisiac-vaikutuksen osalta, ja sitä käytetään myös perinteisessä luonnonlääketieteessä libidon puutteen ja potenssihäiriöiden hoitoon.

Turkki

Kalkkunan tumma liha voi sisältää jopa 300 mg tauriinia. Tauriinin sanotaan tukevan urheilullista kestävyyttä sekä sydän- ja verisuonitoimintoja, mikä voi myös johtaa vahvempaan tehoon.

Ravintolisät tehon lisäämiseksi

Jos haluat tehdä muutakin kuin syödä terveellisesti, liikkua säännöllisesti ja vähentää stressiä, voit kokeilla ravintolisiä. Ne voivat olla hyödyllinen lisä.

Joka tapauksessa sinun on varmistettava, että käytät laadukkaita ravintolisiä, jotka ovat mahdollisuuksien mukaan luomulaatuisia ja Saksassa tuotettuja. Saksalaisten tuotteiden laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat.

MISTER SIZE -lisä aktiivisille miehille valmistetaan Saksassa ja se sisältää arvokkaita ainesosia, kuten macaa, tauriinia, sinkkisitraattia, L-sitrulliinia ja L-arginiinia tasapainoisessa annostuksessa.

Voit tutustua siihen tarkemmin täällä

Miten urheilu voi auttaa potenssia

Urheilusta pitäisi myös tulla säännöllinen osa elämääsi, jos haluat lisätä miehekkyyttäsi pitkällä aikavälillä.

Kestävyysurheilu, kuten hölkkääminen, kävely, pyöräily, soutu, uinti jne. tai voimaharjoittelu voi parantaa verenkiertoa ja yleistä kuntoa. Ne auttavat myös vähentämään stressiä ja edistävät henkistä suorituskykyä.

Lisäksi voit myös harjoittaa lantionpohjan lihaksia saadaksesi voimakkaampia orgasmeja ja pystyäksesi pitämään erektion pidempään.

Yksinkertainen harjoitus tähän on PC-lihaksen jännittäminen ja rentouttaminen. Jännitä lihas, pidä se jännittyneenä 3-10 sekuntia ja rentouta se sitten uudelleen. Toista tämä 10 kertaa peräkkäin. Pidä sitten lyhyt tauko ja toista 2-3 kertaa.

Muut tehon tappajat, joista sinun tulisi tietää

Huonon ravitsemuksen ja liian vähäisen liikunnan lisäksi on myös psykologisia syitä, jotka voivat vahingoittaa potenssia. Näitä ovat stressi, suorituspaineet, hermostuneisuus, itseluottamuksen puute tai jopa psyykkiset sairaudet, kuten masennus tai loppuunpalaminen.

Jos sinulla on jokin näistä ongelmista, saatat olla fyysisesti täysin terve, ehkä jopa noudattaa ruokavaliota ja harrastaa säännöllisesti liikuntaa. Sinulla voi kuitenkin edelleen olla vaikeuksia saada ja pitää erektiota tai sinulla ei yleensä ole haluja.

Stressin ja suorituspaineiden vähentäminen, ehkä jopa ammattiapuun hakeutuminen, voi auttaa....

Myös muut epäterveelliset tavat, kuten nikotiinin ja alkoholin käyttö, voivat vaikuttaa tehoon.

Onneksi tutkimukset ovat osoittaneet, että entisten tupakoitsijoiden erektiohäiriöt ovat parantuneet ajan myötä.

Jos joudut käyttämään lääkkeitä säännöllisesti, lue pakkausseloste huolellisesti, sillä lääkkeet voivat myös aiheuttaa erektiohäiriöitä ja libidon heikkenemistä.

Haittaako itsetyydytys potenssia?

Periaatteessa masturbaatiolla ei ole kielteistä vaikutusta potenssiin. Itse asiassa asia on päinvastoin.

Säännöllisellä itsetyydytyksellä voi olla monia myönteisiä vaikutuksia koko kehoon sekä erektioon ja potenssiin.

Perusedellytyksenä on kuitenkin se, että pidät itsetyydytystä tyydyttävänä ja kauniina etkä liitä siihen häpeää tai tee sitä pakosta. Sinun ei myöskään pitäisi masturboida juuri ennen seksiä, koska kokemus on osoittanut, että se voi johtaa erektio-ongelmiin.

Kondomit aiheuttavat erektio-ongelmia

Väärän kokoisen kondomin käytön seurauksia aliarvioidaan usein. Liian pienet kondomit häiritsevät veren virtausta peniksen läpi ja heikentävät herkkyyttä.

Molemmat näistä tekijöistä yhdessä voivat aiheuttaa erektion menettämisen nopeammin.

Siksi sinun on varmistettava, että valitset ja käytät oikean kokoista kondomia, jotta vältät kondomien aiheuttamat erektiohäiriöt.

Voiko erektiohäiriötä hoitaa lääkkeillä?

Jos olet muuttanut tapojasi ja sinulla on edelleen erektiohäiriöitä pitkään, sinun on syytä keskustella lääkärin kanssa.

Tämä pätee tietenkin myös, jos epäilet, että ongelman taustalla on jokin sairaus.

Nykyään on olemassa keinoja hoitaa erektiohäiriöitä ja jopa impotenssia lääkkeillä, jos mikään muu ei auta.

Viagraa tai muita potenssia lisääviä lääkkeitä ei kuitenkaan saa koskaan ottaa internetistä, koska niiden myynti ilman reseptiä on Saksassa laitonta. Tähän tarkoitukseen tarkoitetut reseptivapaat lääkkeet aiheuttavat näin ollen mahdollisen vaaran. Niitä ei saa käyttää ilman lääkärin neuvoja!

Johtopäätös erektiohäiriöistä ja miesten voiman parantamisesta

Yhteenvetona voimme kertoa, että voit parantaa miehuuttasi huomattavasti syömällä terveellisesti ja tasapainoisesti, liikkumalla riittävästi ja vähentämällä stressiä.

Myös nikotiinin, alkoholin ja huumeiden välttäminen voi auttaa lisäämään tehoa.

Jos haluat lisätä potenssiasi luonnollisesti ruokavaliosi kautta, voit testata, miten ravintolisät, kuten MISTER SIZE Supplement For Active Men työskentelemään puolestasi.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Kondomin laittaminen kunnolla - miten se tehdään ilman, että se on ärsyttävää?

Lue nyt

Ystävyys+, sekasuhde, avoin suhde & moniavioisuus - mitä nykyaikaiset parisuhdemallit oikein ovat?

Lue nyt

Ei ole väliä kuinka suuri tai pieni - rakastan penikseni

Lue nyt