Skip to main content

Miten tehdä ystävänpäivästä muistettava päivä?

Ystävänpäivä on aivan nurkan takana. Valmistaudu moniin keskusteluihin rakkaudesta, ihmissuhteista ja kaikesta seksistä. Halusitpa sitten viettää ystävänpäivän mukavasti kotona tai juhlia suosikkiravintolassasi, aina löytyy uusia tapoja tehdä illasta erityisen erityinen. Tiedämme, että täydellisen illan suunnittelu voi usein tuntua pelottavalta, joten yritämme tukea sinua tekemään illastasi ikimuistoisen. Olemme koonneet yhteen vinkkejä siitä, miten ystävänpäivästä voi tehdä ikimuistoisen.

Ole valmis

Ei ole sattumaa, että ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta samaan aikaan kuin kondomipäivää, sillä se on täydellinen tilaisuus muistuttaa ihmisiä siitä, miten tärkeää on käyttää kondomia turvaseksiin. Tiedämme, että mikään ei ole pahempaa kuin huomata sillä hetkellä, että oikea kondomi on loppunut tai että kondomikoko ei ole oikea. On siis tärkeää valmistautua tekemään ystävänpäivästä ikimuistoinen hetki.

Jos siitä on aikaa, kun olet mitannut peniksesi oikean kondomikoon, tai jos et ole koskaan mitannut sitä uudelleen ja käytät yleensä "tavallisia kondomeja" ja toivot parasta - nyt on täydellinen aika tehdä niin. Yksi kondomikoko ei sovi kaikille! Jos käytät väärän kokoista kondomia, se voi aiheuttaa lukuisia ongelmia, jotka vaihtelevat kondomin liukumisesta ja repeämisestä tiukan ja epämukavan olon tunteeseen - kaikki nämä voivat johtaa vähemmän tyydyttävään seksielämään ja suurempaan riskiin saada sukupuoliteitse tarttuva infektio tai tulla raskaaksi. Siksi tarjoamme seitsemän eri kokoa, jotta voit käyttää oikean kokoista kondomia huolettoman ja turvallisen seksielämän takaamiseksi. Loppujen lopuksi kondomin oikea istuvuus on avain hyvään seksikokemukseen.

Määritä kondomin koko nyt

Ystävänpäivä on kondomin päivä

Vuonna 2009 yhdysvaltalainen AIDS Healthcare Foundation perusti kondomipäivän, jonka tarkoituksena on lisätä ihmisten tietoisuutta kondomien tärkeydestä, parantaa koulutusta ja edistää kondomien käyttöä. Kampanjan tavoitteena on lisätä tietoisuutta turvaseksistä ja siten vähentää hivin leviämistä.

Kondomipäivää on siis vietetty vuosittain vuodesta 2009 lähtien samaan aikaan ystävänpäivän kanssa 14. helmikuuta.

Valmistelut kotona

Unohtumattomassa ystävänpäivän illassa on kyse ympäristöstä - se ei ainoastaan luo oikean tunnelman, vaan voi myös tehdä melko tavallisesta illasta todella ikimuistoisen hetken. Siksi sinun kannattaa miettiä, miten haluat muistaa tämän illan ja mitä kumppanisi arvostaa. Tässä on muutamia yleisimpiä tapoja luoda romanttinen ilta:

  • Varmista ystävänpäivänä, että makuuhuoneessa on kodikas ja rentouttava tunnelma - tämä voi tarkoittaa, että siivoat tai laitat pois pyykit, jotka saattavat alkaa kasaantua lipaston päälle.
  • Jos tiedät, että kumppanillasi on esimerkiksi suosikkituoksukynttilä, osta se etukäteen, jotta se on valmiina romanttista iltaa varten.
  • Pidä asiat järjestyksessä: varmista, että kaikki käyttämäsi tavarat ovat käden ulottuvilla, olipa kyse sitten hierontaöljystä, liukuvoiteesta tai oikeankokoisesta kondomista - et halua, että romantiikka keskeytyy sen takia, että etsit vielä jotain tärkeää.
  • Varmista, ettei häiriötekijöitä ole. Pidä kaikki puhelimet poissa makuuhuoneesta - et halua olla seksuaalisen nautinnon kourissa, kun puhelimesi alkaa soida. Sinulla saattaa olla myös lemmikkejä, jotka on syytä pitää poissa makuuhuoneesta - olipa asia mikä tahansa, on hyvä tapa varmistaa, että illasta tulee mahdollisimman ikimuistoinen.

Tee siitä leikkisä

Intohimoinen, himokas ja leikkisä - kolme sanaa, joiden pitäisi kuvata mitä tahansa seksielämää. Tiedämme kuitenkin, että voi olla liian helppoa vaipua seksuaaliseen rutiiniin, josta on kadonnut leikkimielisyys. Jos tämä pätee nykyiseen seksielämääsi, ehkä on aika sytyttää se maaginen kipinä uudelleen. Tässä on muutamia tapoja tehdä seksistä leikkisämpää ystävänpäivänä.

Lisää voiteluainetta

Voiteluaine on yksi helpoimmista tavoista tehdä seksistä leikkisämpää. Se ei ainoastaan estä seksiä tuntumasta kiusalliselta, jos alhaalla tuntuu hieman kuivalta, vaan se voi myös parantaa eri asentoja, sitä voidaan käyttää seksilelujen ja kondomien kanssa ja se luo uusia ja miellyttäviä tuntemuksia.

Tutustu voiteluaineeseen nyt

Kokeile uusia asentoja

Jos sinusta tuntuu, että seksielämässäsi käytetään samaa asentoa yhä uudelleen ja uudelleen, on ehkä aika kokeilla jotain uutta. Valittavana on satoja seksiasentoja, joten sinulla on valinnanvaraa, kun haluat luoda ikimuistoisia hetkiä. Sen lisäksi, että koet enemmän seksuaalista nautintoa, sinulla on myös paljon hauskempaa manöövroida itseäsi kaikenlaisiin asentoihin ja kulmiin. Joitakin suosikkiasemiamme ovat: Käänteinen lehmityttö, hiljainen pallo ja lusikka-asento.

Tease

Osa ikimuistoista hetkeä ja tyydyttävää seksielämää on orgasmia edeltävä odotus ja jännitys. Kiusoittelu on yksi parhaista esileikkitekniikoista, joita voit käyttää - se ei ainoastaan lisää jännitystä ja kiihottumista, vaan se myös lisää yhteenkuuluvuutta ja läheisyyttä ja kannustaa kokeilemaan toistensa erogeenisiä vyöhykkeitä. On monia erilaisia tapoja kiusata kumppania. Jos kiusoittelu on sinulle uutta, mikset kokeilisi sitä tänä ystävänpäivänä?

Aloita hitaasti hyväilemällä ja suutelemalla kumppanisi kaulaa ja katso, miten hän reagoi. Voit myös käyttää silmäsidettä jännityksen ja kokemuksen lisäämiseksi. Kumppanisi ei tiedä, mitä alueita aiot hyväillä, ja hän on täynnä jännitystä ja odotusta. Siirry sitten hitaasti vartaloa pitkin käyttäen suutasi, kieltäsi ja hengitystäsi koskettamaan ja kiihottamaan tai kutittelemaan eri alueita ja katsele, kuinka kumppanisi jännittyy, kun hän tuntee sinun menevän yhä syvemmälle ja syvemmälle, kunnes pääset sukupuolielimiin. Tässä vaiheessa voit hitaasti alkaa stimuloida sukupuolielimiä suullasi - jos haluat lisätä jännitystä ja stimulaatiota, voit lopettaa juuri ennen kuin kumppanisi saavuttaa orgasmin ja kokeilla jotain muuta jonkin aikaa, jotta voit viivästyttää kliimaksia entisestään ja pitää jännityksen korkealla pidempään.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Kondomin laittaminen kunnolla - miten se tehdään ilman, että se on ärsyttävää?

Lue nyt

Ystävyys+, sekasuhde, avoin suhde & moniavioisuus - mitä nykyaikaiset parisuhdemallit oikein ovat?

Lue nyt

Ei ole väliä kuinka suuri tai pieni - rakastan penikseni

Lue nyt