Skip to main content

Oikea kondomikoko - siksi kannattaa mittailla itseään

Onko sinulla aina ollut tunne, että kondomit häiritsevät sinua ja vievät osan tunteesta? Sitten meillä on sinulle hyviä uutisia: kyse ei ole kondomista yleensä, vaan pikemminkin kondomin valinnasta ja koosta. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan, tuskin tunnet mitään eroa ja voit vihdoin nauttia seksistä täysillä, jopa kumin kanssa.

Täydellinen istuvuus turhan mulkkuvertailun sijaan

Ei ole enää salaisuus, että hyvä seksi ei riipu koosta. Siksi kokosi on tärkeä MISTER SIZE:lle - mutta vain siksi, että olet täydellisesti sovitettu seuraavaa rakasteluistuntoa varten. Oikean koon ansiosta paras kappaleesi ja erittäin ohut kondomi muodostavat kokonaisuuden, joka saa sinut lopulta unohtamaan täysin, että se on olemassa. Ei enää epämiellyttäviä tunteita, vain hyvää seksiä.

Kondomin koon määrittäminen on helppoa!

Ennen kuin tilaat ensimmäisen MISTER SIZE -pakkauksesi, sinun on tietenkin ensin selvitettävä oma kondomikokosi. Olemme kehittäneet sinulle kolme hyvin yksinkertaista menetelmää:

Tumma raita Mister Size -pakkauksessa

Pakkauksen tumma raita

Voit myös helposti arvioida kondomin koon katsomalla pakkauksissamme olevaa tummaa raitaa. Leveys on erilainen jokaisessa pakkauksessa, aivan kuten kondomin koko. Jos pystyssä oleva peniksesi on yhtä leveä kuin raita, tämä kondomikoko todennäköisesti sopii sinulle.

Lue lisää

Mittanauhan kuvake

MISTER SIZE mittanauha - mittaa kuin luotettu räätäli.

Jos mittaat mieluummin perinteisellä tavalla, tulosta MISTER SIZE -mittanauhamme. Leikkaa se irti ja aseta se varovasti erektiossa olevan peniksen ympärille. Sitten voit helposti lukea henkilökohtaisen kondomikokosi.


Varoitus: Kun tulostat, valitse sivun säätöön "ei mitään", jotta mittanauha tulostuu mittakaavan mukaisena.

Tulosta nyt

Kondomi Sizer

Condom Sizer - koon asiantuntija parhaalle palallesi

Pidätkö enemmän oikeista työkaluista, jotka on tehty työtä varten? Silloin Condom Sizer on valitsemasi mittalaite. Tällä käytännöllisellä työkalulla voit määrittää yksilöllisen koon hetkessä ja täysin tarkasti. Tästä lähtien voit keskittyä seksin aikana olennaiseen: Kuumia hetkiä saumattomassa yhteydessä.

Lue lisää

Naisena tietenkin myös ...

Kondomien ei tarvitse olla vain miehiä varten. Jos haluat valmistautua hyvissä ajoin ennen treffejäsi tai haluat tehdä jotain hyvää rakkaallesi, voit tietysti mitata yhtä hyvin. Käytännön esimerkkipakettimme on parasta olla mukanasi, jotta voit aloittaa heti.

Seitsemän kondomikokoa - ja yksi niistä on sinun.

Oletko jo mitannut itsesi? Sitten on henkilökohtaisen kondomin aika. MISTER SIZE on saatavana seitsemänä eri versiona, ja nyt tiedät, mikä niistä on uusi kumppanisi tästä lähtien. Riippumatta siitä, onko sopiva kondomisi 47 mm, 60 mm vai jopa 69 mm - voit nauttia seksistä kondomin kanssa paljon paremmin tästä lähtien. Hanki siis varusteet nyt ja lähde sitten seuraavaan sylimaratoniin sohvalle tai seuraavaan seikkailuun.