Skip to main content

Ei puolittaisia toimenpiteitä - MISTER SIZE:n neljä perusperiaatetta.

Me tiiminä tuemme täysin MISTER SIZEa, koska olemme saaneet tarpeeksemme ehkäisymenetelmistä, jotka ovat vain ok. Tässä ei voi tehdä kompromisseja - kaiken on yksinkertaisesti oltava oikein. Sillä vain silloin voitte kokea intiimeimpien hetkien onnen ja nauttia yhteisestä ajasta kaikessa intensiivisyydessään. Jotta kaikki tämä olisi mahdollista, jokainen vaihe MISTER SIZE -yrityksessä perustuu neljään perusperiaatteeseemme.

MISTER SIZE Prinzip Individualität

Yksittäiset


Seksin suhteen ei ole olemassa yleisiä ratkaisuja. Jokainen ihminen on erilainen, ja se on aivan ihanaa. Siksi standardi ei tule meille kysymykseen - meille sinä olet henkilökohtainen kohokohta. Rakkauselämäsi on ainutlaatuista. Saat siis myös ihanteellisen kumppanin: kondomin, joka todella sopii sinulle. Se ei ehkä ole räätälöity (vielä), mutta olemme pirun lähellä. Tunnet sen heti.

MISTER SIZE Prinzip Gefühl

Herkkä


Tunne on kaiken A ja O, kun kyse on seksistä - haluattehan nauttia muutamista kauniista hetkistä yhdessä ja antautua toisillenne täysin. Kondomi ystävänä, kumppanina ja petikaverina ei tietenkään saa missään tapauksessa häiritä tätä. Siksi olemme optimoineet MISTER SIZE -kokoiset kondomimme niin, ettet tunne niitä juuri lainkaan. Oikean koon, ihanteellisen istuvuuden ja 0,05 mm:n seinämäpaksuuden ansiosta välillänne on vain ohut kerros seksin aikana. Voit siis nauttia täydestä tunteesta.

MISTER SIZE Prinzip Qualität

Laatu


Ehkäisyyn ja suojautumiseen on harvoin toista mahdollisuutta. Siksi kaiken on oltava aina oikein. Virheet ovat tabu. Jotta kondomimme olisivat täysin luotettavia, ne on sertifioitu ja testattu huolellisesti. Ensiluokkainen laatu on meille ehdoton vähimmäisvaatimus, sillä loppujen lopuksi ei ole kyse vain koosta, vaan myös kaikesta muusta.

MISTER SIZE Prinzip Sicherheit

Turvallinen


Pelko ja huoli seksin aikana ovat tarpeettomia nautinnon tappajia, ja siksi ne ovat meille ehdoton kielto. Siksi MISTER SIZE ei ainoastaan tee oloasi mukavaksi, vaan takaa myös maksimaalisen turvallisuuden. Henkilökohtaisen koon ja optimaalisen istuvuuden ansiosta kaikki istuu juuri niin kuin pitääkin. Ei haittoja - vain luotettava suoja kauneimpia yhteisiä tunteja varten.