Skip to main content

Mister Size - todellista suuruutta myös kondomin laadun suhteen.

Jotta voimme taata asiakkaillemme maksimaalisen turvallisuuden, ensiluokkaiset materiaalit ja tiukka valvonta kuuluvat vakio-ohjelmaamme. Miljoonat kondomien käyttäjät ympäri maailmaa nauttivat Mister Size -merkkisten kondomien korkeasta laadusta, joka on seurausta yli 20 vuoden kokemuksesta alalla.

Raaka-aineet

Mister Size -kondomit on valmistettu ainutlaatuisesta luonnonkumilateksiyhdisteestä, joka antaa tuotteelle erityisen pehmeät, repimättömät ja vähähajuiset ominaisuudet. Tämän ansiosta Mister Size -kondomit tarjoavat voimakkaita tuntemuksia ja silti luotettavan suojan. Optimaalisen yhteensopivuuden varmistamiseksi voitelugeelipinnoite koostuu puhtaasta silikoniöljystä, joka tunnetaan myös nimellä dimetikoni.

Sertifiointi

Mister Size on EU:n direktiivin 93/42/ETY mukaisesti sertifioitu lääkinnällinen tuote. Sisäisen laadunvalvonnan lisäksi tuotanto- ja hallintajärjestelmämme auditoidaan säännöllisesti ja virallisesti ISO 9001- ja ISO 13485 -standardien mukaisesti.

Tuotanto

Tuotannossa luotamme pitkäaikaiseen yhteistyökumppaniin Karexiin, joka on maailman suurin kondomivalmistaja. Mister Size -kondomit kehitetään ja valmistetaan Malesiassa uusimmilla laitteilla kokeneen asiantuntijahenkilöstön valvonnassa. Tämä tarkoittaa, että kondomimme valmistetaan lähellä raaka-aineiden tuotantopaikkaa, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen laadun. Jokainen Mister Size -kondomi testataan elektronisesti reikien varalta. Luonnonkumiseos ja puhdas silikoniöljy takaavat parhaan yhteensopivuuden ja turvallisuuden ihon kanssa.

Kestävä kehitys

Karex takaa oikeudenmukaisen palkan tuotantohenkilöstölle ja sen, että Mister Size -tuotannossa ei käytetä lapsityövoimaa.

Kondomipakkaus on valmistettu huolellisesti painetusta pahvista. Emme käytä tarpeettomia muovipusseja tai pakkaustilaa - mottomme on: niin paljon kuin on tarpeen, niin vähän kuin mahdollista.

Mister Size -kondomit ovat myös vegaanisia.