Skip to main content

The MISTER SIZE Story - Visio täydellisestä kondomikokemuksesta

Käsi sydämelle: Kuka mies oikeasti pitää kondomeja hyvänä? Luultavasti tuskin yhtään. Edes yrityksemme perustaja Jan Vinzenz Krause ei ole toistaiseksi nauttinut niistä. Apteekissa on vain vakiokokoja. Kondomi on eräänlainen ärsyttävä velvollisuus suojella itseään ja kumppaniaan tarttuvilta taudeilta, estää ei-toivottu raskaus - mutta yleisesti vanhaa kunnon kumia pidetään himotappajana. Ontuu ohi. Niinpä me Vinergyssä lähdimme etsimään täydellisesti istuvaa kondomia rajoittamatta nautintokokemusta. Etsintämme tulos on MISTER SIZE.

Näin Mister Size syntyi

Kaikki alkoi ajatuksesta: miksi käytämme oikean kokoisia kenkiä, mutta emme kondomeja? Jan Vinzenz Krauselle, MISTER SIZEn keksijälle, kaiken piti aina sopia hyvin. Ja niin pitäisi olla myös kondomien kanssa. Syntyi idea: kondomeja oikeassa koossa!

2001 - Ensimmäinen verkkokauppa, jossa on kondomihakupalvelu

Vuonna 2001 Jan perusti verkkokaupan Vinico, joka edelleen auttaa kondomien käyttäjiä löytämään oikean kondomin kondomifinderin avulla.

Sopivien kondomien verkkokauppa tuli nopeasti tunnetuksi Saksassa. Lukuisat tiedotusvälineiden raportit (esim. Focus, Men's Health) ja esiintymiset tiedotusvälineissä, kuten Kai Pflaume -ohjelmassa, lisäsivät sen suosiota Saksassa. Työskentelemällä Bravon, ProFamilian tai jopa amerikkalaisen seksitutkija David Schnarchin kanssa Jan sai aiheen lähettiläitä. Samaan aikaan tapa saada ihmiset kiinnostumaan aiheesta kehittyi yhä hienostuneemmaksi. Esimerkiksi luotiin kondomimittarin kaltaisia mittausvälineitä, joiden avulla miehet voivat helposti määrittää kokonsa. Visio siitä, että mahdollisimman moni ihminen maailmanlaajuisesti saataisiin käyttämään sopivia kondomeja, konkretisoitui yhä enemmän.

2008 - Ensimmäisten kokokondomien kehittäminen

Vuonna 2008 toive täydellisesti istuvasta kondomista toteutui: kokeneessa kondomivalmistajassa Axel Rothissa (R&S Consumer Goods GmbH) Jan tapasi liikekumppanin ja valmistajan, joka jakoi idean hänen kanssaan ja teetti MY.SIZE-valmistuksen korkeimmalla laadulla ja 7 kondomikokoa. My.Sizea ei jaettu ainoastaan verkkokaupassamme Vinicossa, vaan meillä oli myös My.Sizein yksinoikeus jakeluun Saksassa ja joissakin muissa maissa vuoden 2020 loppuun asti.

2019 - Jatkokehitys Mister Size -ohjelmaksi

Se, että kondomien pitäisi sopia täydellisesti, ei enää riittänyt Janille. Väite siitä, että seksi kondomin kanssa on yhtä hyvää kuin ilman kondomia, sai Janin jatkamaan entistä parempien kondomien kehittelyä.Jan sai hankettaan varten maailman suurimman kondomivalmistajan Karexin. Karex väittää olevansa kondomimarkkinoiden edelläkävijä kehityksen, laadun ja kestävyyden suhteen, ja se valmistaa kondomeja tunnetuille kondomimerkeille maailmanlaajuisesti. Oikea kumppani on siis kehittänyt parhaat mahdolliset kondomit.

Lukemattomat keskustelut asiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa ovat vaikuttaneet merkittävästi MISTER SIZE -kokoisten kondomien kehittämiseen, jotka lanseerattiin markkinoille vuonna 2019. MISTER SIZE on tulosta 20 vuoden kokemuksesta kokokondomeista ja kaikesta intohimostamme! MISTER SIZE on saatavana 7 kokoa, ja se on myös ihanan tuntuinen.

Tadaa! Jos et ole vielä tuntenut MISTER SIZEa, voit lukea siitä täältä....

MISTER SIZE on kondomi, joka näyttää kondomilta, suojaa kuin kondomi - mutta ei tunnu lainkaan kondomilta käytössä. Miksi? Koska miehet ja naiset eivät tunne juuri mitään. Se on ohut. Se on niin ohut, että se on lähes näkymätön - vain 0,05 millimetriä. Henkäys tyhjästä ja silti varustettu kaikella tarvittavalla turvallisuudella, jotta voit keskittyä täysin kumppaniin ja hänen intiimeihin toiveisiinsa kuuman rakastelun aikana.

Mutta ei vain häviävän ohut paksuus ole konkreettinen nautinnon lisääjä: MISTER SIZE on saatavana seitsemässä eri koossa - onhan jokaisen miehen paras kappale hyvin yksilöllinen. Kondomimme asettuvat täydellisesti erektiossa olevaa penistä vasten ja sulautuvat sen kanssa nautinnolliseksi kokonaisuudeksi. Sukkia tai käsineitä on myös useita eri kokoja, jotta ne eivät purista tai ole liian leveät ja menetä pitoa. Erilaiset kondomikoot ovat vain loogisia ja johdonmukaisia. Jopa ympärysmitan mittaaminen MISTER SIZER -mittalaitteella on kutkuttava kokemus. Täydellisesti istuvan kondomin asettamisesta tulee jännittävä osa rakastelua. Aikaisemmin kondomiin tarttuminen oli synonyymi himoreiälle - mutta nykyään miehet ja naiset huomaavat nopeasti, että ohuen ohut ja täydellisesti istuva kondomi on avain huolettomaan nautintoon.

Voit nauttia rajattomasta ekstaasista ilman pelkoa kondomin liukumisesta, puhkeamisesta tai jopa sen menettämisestä. Felix ja Nora, pariskunta Wittenbergistä, ovat kokeilleet MISTER SIZE - eivätkä halua rakastella ilman sitä. "Voimme päästää itsemme valloilleen - ja pitää hauskaa", he sanovat. "Pääni on pilvissä seksin aikana, ei ehkäisyn", kirjoitti toinen asiakas. Käyttämällä MISTER SIZEa takaat juuri sen - voit antautua rakkaudelle, ja kondomi hoitaa loput.

Vinergy-yritysryhmän luova tiimimme etsii jatkuvasti innovatiivista ideaa, kutkuttavaa uutuutta, joka lupaa entistä enemmän nautintoa ja korkeampaa eroottista kerrointa. Jos haluat hyvää seksiä, sinun on voitava antaa ajatustesi kulkea vapaasti - se oli lähtökohta. Esimerkiksi yrityksemme perustajalle Jan Vinzenz Krauselle kaikki pyöri kondomien ympärillä jo hyvin varhain. Hän pyöritti Bonnissa sijaitsevan vanhempiensa talon lastenhuoneessa jo kondomien postimyyntiä verkossa ja kondomien neuvontapalvelua. Kondomin hakemisesta pitäisi tulla itsestäänselvyys - ilman henkistä painetta, ilman pelkoa, ilman sisäistä jarrua. Pitkään toivottomana pidetystä yrityksestä on nyt tullut todellisuutta MISTER SIZE:n myötä.

Tavoitteenamme on tehdä kaikille mahdolliseksi elämänsä paras seksi - missä tahansa muodossa - jopa kondomin kanssa. Työskentelemme jatkuvasti tämän parissa ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Voit siis ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai parannusehdotuksia.