Skip to main content

12 parasta flirttailuvinkkiä kesäksi

Kesä on parasta aikaa flirttailla. Päivät ovat pidempiä, yöt lyhyempiä ja ihmiset ovat yleisesti ottaen rennompia ja innostuneempia. Jos siis etsit flirttiä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa kerromme sinulle 12 parasta flirttailuvinkkiä kesäksi. Näiden vinkkien avulla onnistut taatusti ja pidät hauskaa.

Ei ole väliä, oletko sinkku vai sitoutunut parisuhteeseen.

Kesän flirttailuvinkkimme saattavat ensi silmäyksellä vaikuttaa kiinnostavilta sinkuille, jotka etsivät uutta tuttavuutta, mutta myös pariskunnat voivat hyötyä niistä. Joidenkin vinkkien avulla kumppanisi on varmasti tyytyväinen, jos käytät niitä ja flirttailet hänen kanssaan hieman, mikä pitää suhteenne tuoreena ja jännittävänä:

 1. Oikeat vaatteet: Pukeudu kesäisesti ja rennosti, mutta varo liian paljastavia vaatteita.
 2. Hymyile ja ota katsekontakti: Hymyile paljon ja pidä katsekontakti yllä, kun puhut jollekulle.
 3. Kehonkieli: Kiinnitä huomiota kehonkieleesi ja yritä vaikuttaa avoimelta ja ystävälliseltä. Näytä, kuinka paljon nautit kesästä.
 4. Keskustelu: Pidä keskustelu vilkkaana ja mielenkiintoisena, mutta vältä puhumasta liikaa itsestäsi tai vain itsestäsi.
 5. Osoita kiinnostusta: Osoita kiinnostusta toista kohtaan ja kysele hänen harrastuksistaan ja kiinnostuksen kohteistaan.
 6. Terveisiä: Kehu toista henkilöä, mutta varo liioittelemasta.
 7. Huumori: Ole hauska ja yritä saada toinen nauramaan.
 8. Kokeile jotain uutta: Oletko aina halunnut lähteä mönkijäretkelle tai kokeilla uutta urheilulajia? Uusien asioiden, kuten urheilun tai toimintatapahtumien, kokeileminen on loistava tapa saada uusia ystäviä! Usein on helppo löytää tilaisuuksia pieneen flirttailuun.
 9. Pysy uskollisena itsellesi: On tärkeää, että pysyt aina omana itsenäsi etkä teeskentele. Kukaan ei pidä näyttelijöistä tai valehtelijoista. Ole rehellinen ja aito, niin hyvä keskustelu oikean henkilön kanssa syntyy yleensä itsestään.
 10. Pysy mieleenpainuvana: Esittele itsesi omalla nimelläsi, jotta luot jonkinlaista läheisyyttä ja luottamusta etkä ole kuka tahansa. Lisäksi sinut saatetaan muistaa, ja siitä voi seurata enemmän.
 11. Avaa silmäsi: Hyödynnä kesää ja pidä silmäsi auki, kun olet liikkeellä, ja tapaa uusia mielenkiintoisia ihmisiä flirttailun merkeissä. Yritä luoda kontakti vain silmilläsi, sillä usein syvä katse ja sitä seuraava hymy riittävät herättämään huomiota. Tutkimukset ovat osoittaneet, että katsekontaktia on pidettävä vähintään 2 sekuntia, jotta toinen ymmärtää aikomuksesi.
 12. Älä menetä rohkeuttasi: Vaikka asiat eivät toimisikaan, älä menetä rohkeuttasi. Flirttailu on leikkiä, eikä sen tarvitse muuttua suureksi rakkaussuhteeksi. Kaikki yritykset eivät ole menestyksiä. Älä siis anna sen pilata hyvää mieltäsi ja nauti kesästä.

Vinkkien avulla selviät flirttikesästä varmasti helposti. Muista kuitenkin aina: jos haluat syventää tuttavuutta, kiinnitä aina huomiota turvallisuuteesi ja muista pitää aina mukana oikeat kondomit.

Osta kondomeja nyt

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella oikea tapa saavuttaa tasa-arvo seksissä?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide - jotta seksi sujuu kuin rasvattu.

Lue nyt