Skip to main content

Intiimi lävistys ja turvaseksi kondomilla - onko se mahdollista?

Ota selvää, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit käyttää ehkäisyä turvallisesti intiimien korujen kanssa ja olla aina parhaalla mahdollisella tavalla suojattu.

Harkitse huolellisesti päätöstä lävistyksestä

Kuten aina, ajattele ennen kuin toimit, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa lävistyksen ottamista. Tutkimusten mukaan intiimi lävistys lisää itsetuntoa ja parantaa seksielämää, ja intiimikorut ovat monien mielestä todellinen katseenvangitsija. Tämä on yksi syy siihen, miksi monet pitävät intiimikoruja niin houkuttelevina ja koristavat nänninsä, klitoriksensa, häpyhuultensa, peniksensä tai kivespussinsa. Käytetään monenlaisia materiaaleja, mutta useimmiten metallisia tulppia, renkaita tai tankoja. Jos harrastat enemmän suuseksiä, sinun on myös syytä olla tietoinen siitä, että kielen tai huulen lävistyksellä voi myös olla vaikutusta.

Jos haluat koristuttaa jonkin näistä intiimeistä ruumiinosistasi, sinun on syytä selvittää etukäteen, mitä lävistysmenetelmiä tai -muunnoksia on saatavilla, mutta myös, mitä seurauksia ja riskejä ne aiheuttavat sinulle henkilökohtaisesti ja turvalliselle seksuaalisuudellesi.

Lisääntynyt infektioriski

Jotkin lävistykset, kuten kivespussin lävistys (hafada), lisäävät sukupuolitautien riskiä. Tämäntyyppinen lävistys luo intiimialueelle uuden reiän, jota ei voi suojata kondomilla. Siksi on syytä olla varovainen, ja lävistys on ehkä peitettävä erityisellä laastarilla ennen yhdyntää.

Intiimikorujen oikea valinta

On selvää, että kondomit ovat herkkiä metallisille tai teräville esineille. Sinun tulisi siis olla hyvin varovainen intiimien lävistysten kanssa; mikään kondomi ei takaa suojaa. Korut on parasta poistaa ennen yhdyntää, erityisesti jos lävistykselläsi on seuraavat ominaisuudet:

  • kulmikas
  • terävä
  • terävä
  • karkea

Jos lävistys on sileä ja pyöreä, se voi silti toimia melko hyvin, mutta kondomin repeämisen riski on silti suurempi. Sinun on siis punnittava riskit itse.

Periaatteessa pätee seuraava: intiimien korujen valinta ja henkilökohtainen riskinottohalukkuutesi ovat ratkaisevia. Kyllä, seksi intiimin lävistyksen ja kondomien kanssa on mahdollista, mutta täydellisestä turvallisuudesta ei ole takeita.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt