Skip to main content

Käyttämällä vanhentuneita kondomeja: 23 yllättävää elämää hakata

Jos mietit, voitko käyttää vanhentuneita kondomeja, olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä opit, miksi vanhoja kondomeja ei kannata käyttää seksissä ja miten voit sen sijaan käyttää niitä uudelleen.

Olet varmasti yllättynyt siitä, mihin kaikkeen voit käyttää kondomeja.

Voiko vanhentuneita kondomeja käyttää seksiin?

Vanhentuneet kondomit ovat yleensä edelleen käyttökelpoisia ja myrkyttömiä riippumatta siitä, ovatko ne olleet vanhentuneita 1, 2, 3, 4 kuukautta tai jopa pidempään. Niitä ei silti pidä käyttää seksissä, koska lateksi muuttuu ajan myötä huokoiseksi.

Tämä tarkoittaa, että mitä vanhempi kondomi on, sitä suurempi on riski, että se repeää seksin aikana. Siksi on parempi ostaa ajoissa uusia kondomeja oikeassa kondomikokoluokassa. ja säilyttää niitäkondomionnettomuuksien ehkäisemiseksi kondomionnettomuudet.

Miten voit sen sijaan käyttää vanhoja kondomeja uudelleen?

Onneksi on monia eri tapoja käyttää vanhentuneita kondomeja uudelleen. Tässä ovat 23 parasta life hackia ja ideaa.

1. vedenpitävä älypuhelimet, kamerat ja muut tavarat kondomin sisällä.

Jäitkö yllättäen rankkasateeseen? Tai haluat ottaa siistejä vedenalaisia kuvia? Tai oletko saanut kutsun vesitaisteluun? Silloin voit helposti suojata sähkölaitteet, laukut ja passit vanhentuneella kondomilla.

Kääri vain kondomi auki, pyyhi tarvittaessa liukuvoide pois, laita esine kondomin sisään ja sido se yhteen. Älypuhelinta voi jopa vielä käyttää tällä tavalla.

2. Suojaa haavat ja laastarit vedeltä vanhoilla kondomeilla.

Likainen vesi tai kosteus voi helposti aiheuttaa infektioita avoimiin haavoihin, jos ne joutuvat kosketuksiin sen kanssa. Voit tehdä nopeasti väliaikaisen vedenpitävän sidoksen vanhentuneesta kondomista.

Kääri kondomi auki, leikkaa kärki irti ja vedä se sitten vaurioituneen ruumiinosan päälle.

VAROITUS: Ota kondomi pois mahdollisimman pian, sillä kehon osasta ja kondomin koosta riippuen kondomi voi estää veren virtauksen.

3. Kondomin rannetuki toimistoon tai kotiin

Työskenteletkö paljon tietokoneen ääressä ja ranteeseesi sattuu? Silloin voit nopeasti käyttää vanhat kondomisi uudelleen rannetukena.

Täytä kondomi vain vedellä tai hiekalla, sido se solmuun ja aseta se ranteesi alle.

4. käytä vanhentuneita kondomeja stressipallona rentoutumiseen

Onko sinulla paljon stressiä, koska asiakkaat, työtoverit, perhe, ystävät tai tuttavat tykkäävät käydä hermoillesi? Tee sitten stressipallo vanhentuneista kondomeistasi.

Avaa kondomi, täytä se hiekalla tai vastaavalla materiaalilla ja sido se kiinni. Voit halutessasi jopa maalata uuden stressipallosi.

5. kengänkiillotusaine, jolla saat kengät kiiltäviksi kumien kanssa.

Ovatko nahkakenkäsi tai sandaalisi tylsät ja kaipaavat kiiltoa ennen seuraavaa tapahtumaa? Pura sitten nopeasti kondomi ja hiero kengät. Voiteleva geeli antaa niille luonnollisen ja kestävän kiillon.

6. Käytä vanhoja kondomeja kuminauhana.

Tarvitsetko sinetöidä muovipussin tai pitää muutama asia kasassa eikä sinulla ole kotona kuminauhoja? Ei hätää! Ota vain vanha kondomi esiin, poista tarvittaessa liukuvoide ja leikkaa se sitten pieniksi suikaleiksi.

Voit sitten käyttää kondomikumeja kuten tavallisia kuminauhoja.

7. Avaa tiiviit kierrekorkit vanhentuneilla kondomeilla.

Onko sinulla purkki tai muu astia, jossa on kierrekorkki, jota et vain saa auki? Se toimii varmasti vanhentuneen kondomin kanssa.

Pura kondomi, pyyhi tarvittaessa liukuvoide pois ja aseta kondomi sitten kannen päälle. Lisävastus takaa, että saat astian auki.

8. Uudelleenkäytettävät kondomien jäähdytystyynyt ja jäähdytyspakkaukset

Voit myös valmistaa hienoja uudelleenkäytettäviä jäähdytystyynyjä ja kylmäpakkauksia vanhentuneista kondomeistasi. Voit käyttää niitä vammojen tai ruoan jäähdyttämiseen matkalla.

Täytä kondomi vain kylmällä vedellä, sido se solmuun ja laita se pakastimeen muutamaksi minuutiksi tai tunniksi riippuen siitä, kuinka kylmää ja tiivistä haluat sen olevan.

9. Käytä vanhentuneita kondomeja vedenpitävänä sukkana tai käsineenä.

Etkö halua kastella jalkojasi tai joutua kurkottamaan nesteeseen, johon et haluaisi koskea ilman hanskaa? Ota sitten kondomit esiin! Voit vain vetää ne jalkojesi tai kätesi päälle.

VAROITUS: Varmista, ettet liukastu liukuvoiteen takia, ja jätä kondomi jalkojen tai käsien päälle vain mahdollisimman lyhyeksi ajaksi. Kondomin koosta riippuen se voi haitata veren virtausta. 10. Poista kondomi.

10. Käytä vanhentuneita kondomeja uudelleen pusseina ja pakastepussin korvikkeina.

Ruokajäämät tai muut tavarat on kuljetettava tai laitettava pois, eikä sinulla ole käsillä pussia tai pakastepussia? Silloin voit yksinkertaisesti käyttää uudelleen yhden vanhentuneista kondomeistasi. Täytä vain kondomi, sido se solmuun ja säilytä se.

11. Käytä vanhoja kondomeja hätäjuomapullona matkalla.

Oletko hätätilanteessa tai tarvitset muusta syystä keinon juomaveden kuljettamiseen? Silloin vanhat kondomisi ovat täydellisiä kumppaneita. Täytä vain vedellä ja solmi. Lisäsuojaa saat laittamalla kondomin paksun sukan sisään, joka antaa lisäpehmusteen.

12. Rakenna nuotio vanhentuneista kondomeistasi.

Olet hätätilanteessa ja sinun täytyy sytyttää tulipalo? Tämä life hack, auttaa sinua tekemään sen auringon paistaessa. Täytä kondomi runsaalla vedellä läheisestä vesistöstä tai runsaalla lumella sulamaan ja sido se kiinni.

Aseta sitten päälle olkia, kuivaa ruohoa tai muuta sytykettä ja vedä täytetty kondomi sivuilta auki. Tämän pitäisi antaa yläosasta melko tasainen pinta ja alaosasta pullistuma. Kun aurinko tulee linssin läpi, se tarkentaa ja saa sytykkeen palamaan.

13. käyttää vanhoja kondomeja ruoanlaittoon

Voit käyttää vanhoja kondomeja myös ruoanlaittoon. Myönnettäköön, melko outo ajatus, mutta toteutettavissa. Jos puhut japania, voit ostaa jopa kondomien keittokirjan.

14. käytä vanhentuneita kondomeja uudelleen juhlakoristeina ja ilmapalloina

Ilman hauskoja koristeita ja ilmapalloja mitkä tahansa juhlat ovat automaattisesti puoliksi hauskat. Jos et halua käyttää niihin ylimääräistä rahaa, voit tehdä hauskoja koristeita kondomeista.

Puhalla niitä, maalaa ne, täytä ne tai käytä niitä muilla tavoin. Ainoa raja on luovuutesi.

15. Käytä vanhoja kondomeja ovenkorkkeina.

Haluatko estää oviasi paiskautumasta kiinni vedon takia tai osumasta seiniin? Silloin voit käyttää vanhoja kondomejasi uudelleen ovien pysäyttäjinä. Täytä kondomi yksinkertaisesti hiekalla tai mullalla, sido se solmuun ja aseta se oven eteen tai taakse.

Jos se ei enää pidä kunnolla, voit pestä pölyn pois, ja se on taas kuin uusi.

16 Vanhentuneet kondomit paperipainoina

Voisit tietysti käyttää kiveä tai muuta kallista paperipainoa, mutta kondomin paperipaino on paljon hauskempi ja halvempi.

Pese kondomin voiteluaine pois, täytä se hiekalla, mullalla, kivillä tai muulla materiaalilla, sido se kiinni ja olet valmis.

17. Tee hauskoja jääkuutioita vanhentuneista kondomeistasi.

Jos haluat yllättää vieraasi jollain erikoisella, kondomijääkuutiot ovat hauska ja omaperäinen idea. Tarvitset vain tyhjiä vessapaperirullia, vanhentuneita kondomeja, vettä ja pakastimen.

 1. Aseta rullat niin, että aukko on pöydällä tai sinuun päin.
 2. Ota sitten kondomit esiin ja rullaa ne hieman pidemmälle kuin vessapaperirullat ovat korkealla.
 3. Ripusta seuraavaksi kondomit suljettu puoli alaspäin wc-paperirullissa ja venytä kondomi rullan yli.
 4. Nyt sen pitäisi olla kiinni niin, että voit täyttää sen vedellä.
 5. Kun olet täyttänyt kondomit vedellä, laita ne pakastimeen muutamaksi tunniksi.
 6. Kun jääkuutiot ovat täysin kovettuneet, voit ottaa ne pois rullasta, juoksuttaa niitä hetken lämpimän veden alla ja sitten vain vetää kondomin irti.

Olet valmis.

18. Käytä vanhoja kondomeja uudelleen kalkinpoistoon.

Vesi ei juokse kunnolla hanasta tai suihkupäästä tai roiskuu joka suuntaan? Silloin on aika kalkinpoiston aika. Mutta jos et halua tai sinulla ei ole mahdollisuutta purkaa koko hanaa, voit myös kalkinpoistaa sen kondomeilla.

Täytä kondomi vain pienellä määrällä vettä, etikkaa tai sitruunahappoa ja vedä kondomi hanan päälle. Kiinnitä se nyt muutamalla kuminauhalla ja anna sen imeytyä. Mitä vahvempaa etikkaa käytät, sitä enemmän sitä kannattaa laimentaa, jotta hanat eivät värjäydy.

19. Käytä vanhentuneita kondomeja ritsana.

Voit myös helposti tehdä käytännöllisen ritsaheittimen vanhentuneista kondomeistasi. Tarvitset vain kondomin, paperimukin ja veitsen tai sakset.

Kääri ensin kondomi auki ja vedä se paperimukin aukon yli. Käännä sitten kuppi ylösalaisin ja leikkaa pohja veitsellä tai saksilla. Olet valmis.

Voit nyt heittää ammuksia aukon läpi kondomiin ja pitää sitten paperimukista ja kondomista kiinni samalla kun vedät kondomia toisella kädellä.

20. Käytä vanhentuneita kondomeja uudelleen hiuslenkkeinä.

Jos sinulla on pitkät hiukset eikä käsilläsi ole hiuslenkkiä, voit käyttää vanhan kondomin uudelleen nopean hiuslenkin tekemiseen. Kääri kondomi auki, rullaa se kokonaan auki ja katkaise kondomin aukon kohdalta rengas.

Sinulla on nyt hiuslenkki, jolla voit tehdä hiuksesi.

21. Käytä vanhoja kumeja lippiksen korvikkeena.

Tästä kondomin lifehackista on 2 vaihtoehtoa. Ensimmäinen on, että otat kondomin ja vedät sen vain astian aukon päälle, jotta mitään ei pääse astiaan.

Toisessa vaihtoehdossa puhallat kondomin täyteen, asetat sen sitten aukon päälle, painat kondomia voimakkaasti toisella kädelläsi ja päästät samalla ilman ulos. Tämä saa kondomin sulkeutumaan säiliön aukon ympärille.

22. Kondomien uudelleenkäyttö liukastumisenestopinnoitteena

Tämä hakkerointi toimii melkein kuin edellisen tempun 2. variaatio. Kääri ensin kondomi auki, rullaa se irti ja poista liukuvoide. Sitten puhallat sen täyteen ja painat esimerkiksi lasin sen päälle samalla kun päästät ilman taas ulos. Tämä kiristää kondomin lasin pohjan ympärille ja estää sen liukumisen.

23. Tee vanhoista kondomeista DIY-kondomitontu.

Voit tehdä kauniita koristeita kotiisi tällä vanhojen kondomien upcycling-tempulla. Tätä tarvitset:

 • Kondomi
 • Käsityö- ja muovailusavea
 • Suppilo (voi tehdä paperista)
 • Klipsit ja/tai naru
 • Värit

Näin rakennat kondomitontun:

 1. Pura kondomi pakkauksesta ja rullaa se auki
 2. Ota suppilo ja täytä kondomi askartelubetonilla.
 3. Sido kondomi ja kiinnitä solmu nippusiteellä tai narulla kondomin yläpuolelle, jotta saat ylöspäin suuntautuvan teräväkärkisen muodon.
 4. Anna betonin kovettua vähintään 24 tuntia.
 5. Poista kondomi betonista
 6. Käytä muovailusavea tonttujen veistämiseen edelleen. Tee esimerkiksi nenä, hattua varten puffi jne.
 7. Maalaa tonttu makusi mukaan

Kun maali on kuivunut, voit sijoittaa tonttusi kotiisi tai puutarhaan. Täältä löydät Orionin video-ohjeen.

Johtopäätös - Käytä uudelleen vanhoja, vanhentuneita kondomeja

Kondomit ovat uskomattoman monipuolisia, ja niiden kanssa voi pitää hauskaa myös makuuhuoneen ulkopuolella. Seksiä harrastaessasi sinun ei pitäisi käyttää vanhentuneita kondomeja, koska ne tulevat huokoisiksi ja voivat nopeasti rikkoutua ja puhjeta.

Jos niiden voimassaolo on siis päättynyt, varmista, että ostat uusia kondomeja oikean kokoisina, jotta vältät kondomitapaturmat, ja käytä vanhat kumit sitten muualla.

Tiesitkö, että 88 prosenttia miehistä käyttää väärää kondomikokoa? Jos et vielä tiedä kokoasi, tässä kerrotaan, miten löydät täydellisen kondomikokosi neljässä helpossa vaiheessa.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Tee siitä enemmän - seksifantasioilla omassa pääkopassasi elokuvateatteri

Lue nyt

Yksi kuin ei yhtään - mistä eri peniksen muodoissa on kyse?

Lue nyt

Harrastavatko ihmiset nykyään vähemmän seksiä?

Lue nyt