Skip to main content

Kondomien oikea säilytys - Mitä sinun on pidettävä mielessä kondomien säilytyksessä?

Kondomien oikea säilytys vaikuttaa suoraan kondomien säilyvyyteen ja turvallisuuteen, joten sinun on hyvä tietää tärkeimmät säilytyssäännöt. Jos mietit, mitä kaikkea voit tehdä väärin kondomien säilytyksessä, vastaus on: aika paljon!

Periaatteessa se on melko yksinkertaista, sinun on vain säilytettävä kondomeja pimeässä ja viileässä paikassa. Tämä antaa kuitenkin jo ensimmäiset vihjeet siitä, mikä voi mennä pieleen, kun kondomeja säilytetään oikein. Ensinnäkin sinun on varmistettava, että lämpötila on oikea, kun säilytät niitä, ja toiseksi ne eivät saa olla suorassa auringonvalossa. Erittäin korkeat lämpötilat, mutta myös korkea paine tai jatkuva kitka voivat vahingoittaa kondomia ja tehdä siitä huokoisen tai jättää siihen reiän.

Mitä kondomien säilytyksessä tulisi siis välttää?

Kuten edellä on kuvattu, korkeat lämpötilat, kitka, suora auringonvalo tai korkea paine vahingoittavat kondomia ja lyhentävät sen säilyvyyttä. Teräviä tai teräviä esineitä ei myöskään saa koskaan säilyttää yhdessä kondomien kanssa. Seuraavia tyypillisiä varastointivirheitä kannattaa välttää:

  • Älä säilytä kondomeja lompakossasi - ne ovat alttiina paineelle ja usein myös lisääntyneelle kitkalle.
  • Älä säilytä kondomia käsilaukussa tai repussa - myös niissä on usein vaara, että kitka kasvaa tai terävät esineet voivat aiheuttaa reiän.
  • Älä säilytä kondomeja autossa tai hansikaslokerossa - tämä on ongelma erityisesti keskellä kesää, sillä kun auto on auringossa, kondomille on usein liian kuuma.
  • Älä säilytä kondomeja suorassa auringonvalossa - täälläkin, esimerkiksi ikkunalaudalla, voi tulla hyvin kuuma, erityisesti kesällä.
  • Ole varovainen keskikesällä, kun lämpötila on yli 30 °C - Jos sinulla on asunto katon alla, jossa on kesällä pidemmän aikaa yli 30 °C, kondomit kannattaa laittaa jääkaappiin.

Kondomien pitäminen turvassa kotona

Paras paikka kondomien säilytykseen kotona on yleensä sängyn vieressä oleva yöpöytä. Täällä kondomit säilytetään yleensä viileässä ja pimeässä paikassa, ja ne ovat aina käden ulottuvilla, kun niitä tarvitaan. Paras paikka kondomien säilytykseen on yöpöydän laatikossa, sillä mallista riippuen kondomit voivat kuumentua suoraan yöpöydän lampun alla, eikä niitä voi säilyttää pimeässä paikassa.

Poikkeuksena on edellä mainittu juhannus, jolloin lämpötila pysyy pidempään yli 30 °C:n, jolloin jääkaappi on parempi paikka säilyttää niitä.

Miten voit suojata kondomeja matkoilla?

Jos haluat ottaa kondomit mukaan matkalle tai matkalle, ei ole hyvä idea laittaa ne vain lompakkoon tai heittää ne irrallaan reppuun tai käsilaukkuun, kuten edellä mainittiin. Terävät esineet, kuten kynät tai jopa avaimet, ja muiden esineiden välinen kitka voivat vaurioittaa kondomia, ja silloin sinulla ei vain ole turvallista kondomia käden ulottuvilla, kun sillä on merkitystä.

Mitä voit tehdä tämän estämiseksi? - Hanki vain pieni, tukeva metalli- tai muovilaatikko, johon voit pakata tarvikkeesi matkalle, ja kondomisi ovat täydellisesti suojassa myös liikkeellä ollessasi. Nyt sinun on vain varmistettava, että niitä ei säilytetä pysyvästi liian lämpimässä korkealla kesällä.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Tee siitä enemmän - seksifantasioilla omassa pääkopassasi elokuvateatteri

Lue nyt

Yksi kuin ei yhtään - mistä eri peniksen muodoissa on kyse?

Lue nyt

Harrastavatko ihmiset nykyään vähemmän seksiä?

Lue nyt