Skip to main content

Italialainen Mister Size -sivusto verkossa

Myös Italiassa Mister Size -kondomeja voi ostaa yhä useammasta kaupasta, ja siksi olemme nyt lisänneet valikoimaan italialaisen verkkosivuston. Lue nyt kaikki tiedot kondomeistamme ja paikallisista hankintalähteistäsi italiaksi: www.mistersize.it.

Kondomit Italiassa

Italia, jossa on 60 miljoonaa asukasta, edustaa kulttuuria, hyvää ruokaa ja elämäniloa. Nyt voit nauttia kondomien puhtaasta tunteesta Italiassa. Koska kenkiä ei ole vain yhtä tai kahta kokoa, Mister Size -kondomia on saatavana 7 eri kondomikokoa. Joten kokosi on varmasti mukana. Sen lisäksi, että tämä lisää tunnetta yhdynnän aikana, se takaa myös optimaalisen turvallisuuden kondomia käytettäessä; kondomi ei lipsahda pois, jos se sopii, eikä se purista. Näin miellyttävä seksi MISTER SIZE -kondomien kanssa toimii!

Myymälät, joissa on Mister Size Italiassa

Italiassa Mister Sizea voi jo ostaa muun muassa seuraavista kaupoista:

Tietoa jälleenmyyjille

Olet kaupallinen jälleenmyyjä ja olet kiinnostunut laajentamaan valikoimaasi tuotteillamme. Ota yhteyttä yhteen tukkumyyjistämme Italiassa tai ota yhteyttä suoraan jälleenmyyjäsivumme kautta. Sieltä löydät myös laajan kuva- ja markkinointimateriaalin suoraan ladattavaksi. Valitse nyt Mister Size -kondomit ja tarjoa asiakkaillesi laadukas tuote, jonka asiakkaat ovat arvioineet erittäin korkealle.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt