Skip to main content

Minun kondomini on Mister Size

Kondomin käyttäjät, jotka ovat jo kokeilleet useita kondomeja, kirjoittavat meille yhä uudelleen, että he ovat löytäneet kondominsa MISTER SIZE -koosta. Olemme tietenkin iloisia tästä, ja siksi halusimme tietää tarkalleen ja kertoa myös muille heidän kokemuksistaan MISTER SIZE:sta: Niinpä aloitimme kampanjan "Minun kondomini on MISTER SIZE".

MISTER SIZE -käyttäjät saivat kirjoittaa meille kokemuksistaan MISTER SIZE -valmisteesta ja saivat vastineeksi 36 MISTER SIZE -pakkauksen.

Tässä ovat testaajien tulokset ja palaute:

Olemme olleet yhdessä vuosia emmekä halua lapsia. Tyttöystäväni on hyvin terveystietoinen ja vakuuttunut vegaani. Toistaiseksi meillä on ollut se ongelma, että kondomit ovat melko löysät päälläni. Siksi kumpikaan meistä ei voinut oikein päästää irti, koska olimme aina hieman huolissamme siitä, että kondomi lipsahtaa tai että spermaa vuotaisi ulos. Orgasmi yhdessä? Todella vaikeaa.....! Tyttöystäväni näki Müllerin apteekissa MISTER SIZE ja toi heti mukanaan tämän TESTISETIN. Tunnemme molemmat olomme todella mukavaksi koossa 49 nyt, mikään ei lipsu. Se saa sinut todella hyvälle tuulelle. Mister Size ei siis ole vain minun kondomini vaan meidän kondomimme.

Andreas, 38-vuotias

Yksi suosikkivaikuttajistani, joka on itsekin äiti, esitteli MISTER SIZE -tuotteen. Mielestäni kondomit ovat meille hyviä, koska haluamme toisen lapsen, mutta emme vielä. Valitettavasti rakkaallani on erektio-ongelmia kondomien kanssa, eikä se ole hauskaa. Niinpä kokeilimme MISTER SIZEa hänen koossaan. Sillä on todella merkitystä. Ilman kondomia on edelleen paras, mutta MISTER SIZE on ehdottomasti hyvä ratkaisu. Koska hänen kokoaan ei juuri ole valittavissa, MISTER SIZE ei ole vain minun kondomini vaan meidän kondomimme.

Celina, 31

Suhteeni eivät yleensä kestä kovin kauan. Sitä paitsi minulla on valtavia sivuvaikutuksia, kun otan pillereitä. Kondomit ovat siis oikea ehkäisyväline minulle. Valitettavasti jouduin aina kuulemaan miehiltä, että he eivät halua käyttää kondomeja, koska ne katkaisevat veren ja sitten he eivät voi pitää erektiota, ja se on itse asiassa totta..... Sitten ystäväni suositteli minulle MISTER SIZEa. Ja kun kondomit sopivat, kondomilla kyllä tai ei ole paljon vähemmän väliä. Lisäksi ne ovat todella mukavia ja aidon tuntuisia! Minulla on aina useita kokoja mukana kaiken varalta. Siksi MISTER SIZE on minun kondomini.

Sandra, 32

Olen ollut onnellisesti sinkku 2 vuotta ja pysyvässä deittimoodissa, mutta Durexin ja Ritexin kondomit eivät sopineet niin hyvin ja usein tappoivat fiiliksen seksin aikana, koska tunnetta ei ollut. Heti kun nainen vaati, että käytämme kondomia, olin melko lannistunut, ja se oli hieman vastenmielistä. Sitten löysin Lovoon Mister Size -mainoksen ja tilasin kokeilupakkauksen suurimmassa koossa, ja koko 64 sopi täydellisesti. Sen jälkeen minulle ei ole enää ongelma käyttää kondomia, eikä sillä ole minulle merkitystä, onko se kondomin kanssa vai ilman, koska molemmat toimivat erinomaisesti ja ovat erittäin aistillisia. Minulle se ei ole enää mahdollista ilman Mister Sizea, vaikka se on ehkäisyä, pelaan silti nyt varman päälle ilman, että minun tarvitsee luopua voimakkaasta tunteesta.

Ben, 29

Kondomini on MISTER SIZE! Pitääkö tämä paikkansa myös sinun kohdallasi? Kirjoita meille sitten yksityiskohtaiset kokemuksesi ja suostumuksesi niiden julkaisemiseen täällä, ja lähetämme sinulle 36 pakkauksen kokosi mukaan kiitokseksi.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt