Skip to main content

Myynnin käynnistäminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja uusi englanninkielinen verkkosivusto

Meillä on ilo ilmoittaa, että Pasante Healthcare on Ison-Britannian jälleenmyyjänä aloittanut myynnin ja on kaikkien jälleenmyyjien saatavilla Isossa-Britanniassa. Tämä merkitsee myös englanninkielisen verkkosivuston avaamista MISTER SIZE -malliston tiedotus- ja myyntialustaksi saarella. Tutustu nyt uusiin verkkosivuihimme ja kaikkiin tietoihin ostovaihtoehdoistasi osoitteessa www.mistersize.co.uk.

Kondomit Isossa-Britanniassa

Vaikka Yhdistyneessä kuningaskunnassa NHS:stä saa joitakin kondomeja ilmaiseksi, ne ovat tavallisia kondomeja. Mister Sizein avulla voit valita 7 kondomikoon välillä ja saada täydellisen kondomin. Lisäksi Mister Size on erityisen ohut ja siksi kosketusnäyttöön sopiva, mutta yhtä turvallinen kuin tavallinen kondomi. Täydellinen koko voi jopa tehdä siitä turvallisemman, sillä se ei lipsahda pois, jos kondomi on liian suuri. Jos kondomi on liian pieni, se ahtauttaa penistäsi, tunnet vähemmän ja kondomi rikkoutuu helpommin. Kannattaa siis käyttää Mister Size -kondomeja, tunnet eron.

Mistä ostaa Mister Size

Seuraavat kaupat ovat paikalla, kun Mister Size lanseerataan Yhdistyneessä kuningaskunnassa:

Jälleenmyyjien yhteystiedot

Olet jälleenmyyjä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja haluat saada Mister Size -kondomimme verovapaasti ja nopeasti. Ota sitten yhteyttä suoraan Yhdistyneen kuningaskunnan jakelijaamme:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt