Skip to main content

12 parasta eroottista uudenvuodenlupausta

Näiden 12 idean avulla voit käynnistää seksielämäsi seuraavan 12 kuukauden aikana. Valitse vain yksi idea kuukaudessa!

Tässä ovat 12 seksikkäintä uudenvuodenlupaustamme, joiden avulla sängyssä on hauskempaa:

 1. Lisää hyvää aamuseksiä: Mikä on paras tapa aloittaa uusi päivä rentouttavan yön jälkeen? Aivan oikein - vähän rakastelua ennen kuin nousette ylös. Näin varmistat, että tänä vuonna paljon useampi päivä alkaa virikkeellisenä!
 2. Harrastasäännöllisesti seksiä ennen nukk umaanmenoa: Orgasmi ennen nukkumaanmenoa takaa hyvät yöunet sekä täydellisen loppupäivän! Sinun ei pitäisi vain noudattaa tätä päätöstä, jos haluat nukkua paremmin uuden vuoden aikana, vaan se tuo myös enemmän läheisyyttä parisuhteeseesi.
 3. Kokeile vihdoin oikeita kondomeja:Oikean kondomin kanssa on melkein kuin olisi ilman, tunnet kumppanisi paljon paremmin eikä sinun tarvitse huolehtia kondomin liukumisesta.
 4. Lisää suukkoja: Läheisyys ei ala vain makuuhuoneessa - varaa enemmän aikaa villeille halauksille. Ehkä siitä kehittyy jotain enemmän.
 5. Ei enää tekosyitä: Klassiset tekosyyt ovat usein: "Söin liikaa!", "Päätäni särkee!" tai "Minulla oli tänään liikaa stressiä töissä!". - Olet varmaan kokenut sen itsekin: kun on kyse seksin välttämisestä, ihmiset haluavat löytää tekosyyn. Nämä ovat kuitenkin usein vain ontuvia tekosyitä. Lopeta ne tänä vuonna! Osallistu enemmän kumppanisi kanssa ja nauti maailman kauneimmasta toissijaisesta asiasta yhdessä paljon useammin.
 6. Kokeile enemmän uusia asioita: Miten olisi esimerkiksi erityinen lelu tai kokeiluja Kamasutran kanssa? Myös liukuvoide tai hieronta voi piristää rakkauselämääsi. Todiste vanukkaasta on syömisessä - ole rohkea!
 7. Enemmän halailua: Nauti paljon enemmän intiimistä yhdessäolosta kumppanisi kanssa - tee aloite! Tämä voi antaa suhteellenne paljon lisää vauhtia. Jos haluat lisää läheisyyttä, sinun ei tarvitse aina olla alasti, vaan on myös mukavaa halailla kumppanisi kanssa sohvalla ja katsoa mukavaa elokuvaa.
 8. Enemmän itserakkautta: Varmista, että omia tarpeitasi ei laiminlyödä. Jokainen orgasmi on hyväksi hyvinvoinnillesi, joten salli itsellesi tämä nautinto useammin - yksin tai pariskuntana!
 9. Lisää kohteliaisuuksia: Ystävällinen sana ei ole koskaan haitannut, ja se voi auttaa sinua saamaan suhteesi takaisin vauhtiin. Anna kumppanillesi kohteliaisuus kerran päivässä - se on sen arvoista!
 10. Opettele riisuutumaan: Uudenvuodenlupausten luettelossa on harvoin kohtaa "harrasta enemmän liikuntaa". Tässä tapauksessa voit oppia tankotanssia ja yhdistää urheilun ja erotiikan. Paremman kunnon lisäksi varmistat myös enemmän vaihtelua makuuhuoneessa.
 11. Romanttinen ruoka: Oletko koskaan valmistanut kumppanillesi yllätyksenä herkullisen aterian? Romanttisella aterialla ei tarvitse olla tilaisuutta, vaan voit yllättää kumppanisi kynttiläillallisella.
 12. Siivoa vaatekaappi: Vaatteet vaikuttavat myös suhteenne eroottisuuteen, joten on aika käydä todella läpi, lajitella vanhat rakkauden tappajat pois ja hankkia uudet alusvaatteet. Jos pidät itseäsi viehättävänä, säteilet sitä.

Enemmän urheilua, vähemmän tupakointia, terveellisempää ruokavaliota ...

Urheilu ja terveellisempi elämäntapa ovat luultavasti klassikkoja, kun on kyse hyvistä uuden vuoden lupauksista. Ja olet luultavasti jo yrittänyt toteuttaa niitä kaikkia käytännössä. Mutta käsi sydämelle - kuinka usein olet todella pitänyt siitä kiinni? Useimmiten ei mene edes kuukautta, ennen kuin hyvät päätöslauselmat on taas heitetty pois. Ruokasi on palannut entiselleen, ja olet jo luopunut urheilusta. Ehkä uudenvuodenlupauksesi eivät olleet tarpeeksi houkuttelevia, jotta niistä olisi pitänyt kiinni. Ehkä nautit todella joistakin ideoistamme ja sinun on helpompi noudattaa niitä. Jos päätät saada seksielämäsi vauhtiin, parannat mahdollisuuksiasi saada jännittävää aikaa täynnä eroottisia seikkailuja.

Jos sinulla on muita hyviä ideoita, ota rohkeasti yhteyttä. Kuten aina, ole turvassa äläkä unohda kondomeja.

Mister Size
Lisää artikkeleita

Kondomin laittaminen kunnolla - miten se tehdään ilman, että se on ärsyttävää?

Lue nyt

Ystävyys+, sekasuhde, avoin suhde & moniavioisuus - mitä nykyaikaiset parisuhdemallit oikein ovat?

Lue nyt

Ei ole väliä kuinka suuri tai pieni - rakastan penikseni

Lue nyt