Skip to main content

Kesäseksivinkit: 7 tapaa harrastaa sensaatiomaista seksiä tänä kesänä

Kesä on vihdoin täällä, ja sen myötä tulee auringonpaiste, kesähelle ja kuuma kesäseksi. Tutkimukset osoittavat, että kesäkuukausina seksihalumme kasvaa ja harrastamme yleensä enemmän seksiä. Tutkijat väittävät, että auringonpaiste lisää hyvänolon hormoneja, dopamiinia ja serotoniinia, sekä testosteronitasoja - se saa meidät tuntemaan olomme onnellisemmaksi ja kiimaisemmaksi.

Jos olosi on jo kuuma ja hikinen, et ehkä ajattele seksiä, mutta sen ei pitäisi estää sinua harrastamasta sensaatiomaista seksiä. Vaikka sää ei ole ainoa asia, joka saa lämpötilamme nousemaan, tässä on 7 kesäseksivinkkiä, joiden avulla voit nauttia sensaatiomaisesta seksistä tänä kesänä.

Kesäseksivinkki 1: Kokeile suihkuseksiä.

Seksi suihkussa on täydellinen tapa viilentyä (tai lämmetä), kun sää on helteisen kuuma. Ei ole ihme, että suihkuseksi on yksi kaikkien aikojen suosikeistamme, sillä seksikokemukseen voi lisätä niin monia erilaisia tuntemuksia. Annattepa sitten mieluummin veden valua selkääsi pitkin, lisäätte aistillisia kosketuksia saippuoidessanne, käytätte suihkunpäätä stimuloidaksenne toisianne tai aloitatte esileikin suihkussa ennen kuin lopetatte sen myöhemmin makuuhuoneessa, suihkuseksi on sensaatiomaisen kesäseksin vaihtoehtojen listamme kärjessä.

Kesäseksivinkki 2: Jäähdytä jääpaloilla

Jos et ole käyttänyt jääkuutioita suuseksin aikana, olet jäänyt paitsi hyvin erikoisesta tempusta. Jääkuutiot sulavat hitaasti suussasi ja auttavat sinua viilentymään, mutta jääkuution viileä tunne yhdistettynä suusi ja huuliesi lämpöön lisää kumppanisi sukupuolielinten nautintoa. Voit myös ottaa jääkuution ja hieroa sitä erogeenisille alueille, kuten reisien sisäpuolelle tai kaulalle, jotta esileikki olisi täydellinen. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, voit myös käyttää silmäsidettä lisäämään jääpalojen kiihottumista. Kun seuraavan kerran tunnet, että lämpötila nousee, nappaa jääkuutioita ja anna kumppanillesi hanhikarvoja.

Kesäseksivinkki 3: Jäähdytä seksileluja

Toinen suosikkitapamme viilentyä helleaallon aikana on täyttää astia jääkylmällä vedellä (voit myös lisätä jääkuutioita) ja jättää lasinen tai metallinen seksilelu jäähtymään hetkeksi. Voit myös laittaa sen jääkaappiin noin 10 minuutiksi jäähtymään ennen käyttöä. Seksilelun viileys, kun se tunkeutuu kumppanisi (tai itsesi) sisään, tarjoaa jännittäviä tuntemuksia ja kihelmöivän orgasmin.

Kesäseksivinkki 4: Käytä viileää ruokaa.

Ota suosikkijäätelöäsi tai jäähdytettyä kermavaahtoa ja levitä sitä kumppanisi vartalolle. Kun viileä tunne osuu kehoosi, voit antaa kumppanillesi tyydyttävän tunteen, voit antaa hänen tuntea hengityksesi lämmön, kun suutelet ja nuolet häntä. Naiset, varokaa laittamasta jäätelöä tai kermavaahtoa emättimen lähelle, sillä sokeri voi aiheuttaa hiivatulehduksia, eikä se ole hauskaa kenellekään.

Kesäseksivinkki 5: Ole luova

Lähetyssaarnaaja-asento saattaa tuntua hieman liian "kuumalta ja hikiseltä" kuumana kesäpäivänä - kun kaksi kehoa on päällekkäin, kehon lämpö vain lisääntyy. Ehkä on siis aika kokeilla uusia asentoja, joihin liittyy vähemmän kehonkosketusta. Käänteinen lehmityttö (jossa nainen makaa päällä, mutta on vastakkain kumppaninsa jalkoihin nähden) ja koira-asento (jossa toinen kumppani kumartuu eteenpäin ja toinen ottaa häntä takaapäin) voisivat olla kaksi vaihtoehtoista asentoa, joita sinun pitäisi kokeilla tänä kesänä.

Kesäseksivinkki 6: Tunne viileä tuulenvire

Se saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta on jotain tyydyttävää tuntea viileä tuulenvire ihollasi, kun olet kiihottunut. Mikä voisi olla parempaa kuin viilentyä helteessä seksin aikana? Olipa sinulla sitten suuri puutarha tai voit viettää aikaa syrjäisessä paikassa ulkona, huomaat, että viileä ilma parantaa seksuaalista kokemusta. Jos et voi harrastaa seksiä ulkona, voit avata ikkunan ja tuoda raitista ilmaa sisälle.

Kesäseksivinkki 7: Käytä kondomia

Jos suunnittelet kesäromanssia, voi olla houkuttelevaa jättää kondomit pois ja mennä treffeille ilman kondomia, mutta sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden tai raskauden riski ei todellakaan ole se tapa, jolla haluat kesäsi päättyvän. Äärimmäisen ohuiden kondomeidemme ja täydellisen koon ansiosta voit tuntea, että sinulla ei ole melkein lainkaan kondomia, mutta lisäbonuksena ei ole ikäviä yllätyksiä.

Osta kondomeja nyt

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt