Skip to main content

Kevätherätys: 5 vinkkiä unohtumattomiin orgasmeihin

Kuka ei pidä voimakkaista orgasmeista? Joskus seksielämämme ajautuu rutiiniin, jossa seksuaalinen nautinto laskee - tässä viisi vinkkiä parempien orgasmien kokemiseen tänä keväänä.

Masturboi enemmän

Kyllä, kuulit oikein - enemmän masturbointia johtaa voimakkaampiin orgasmeihin. Intiimialueesi tutkiminen ei ainoastaan tee sinua tietoisemmaksi kehostasi, vaan voit myös löytää uusia ja erilaisia nautinnollisia tuntemuksia ja tunteita, jotka lisäävät seksuaalista nautintoa ja varustavat sinut sisäpiirin tiedoilla, jotka voit jakaa kumppanisi kanssa seuraavalla kerralla. Jos kärsit ennenaikaisesta siemensyöksystä tai liian nopeasti tapahtuvista orgasmeista, voit harjoittaa kehoasi odottamaan hieman pidempään itsetyydytyksen avulla. Tämä onnistuu esimerkiksi pysähtymällä 30 sekunnin tauolle, kun tunnet olevasi lähellä kliimaksia. Mitä pidempään pidät taukoa ja opit ottamaan aikaa, sitä kauemmin voit kestää, kunnes saavutat nautinnon huipun, joka johtaa sinut lopulliseen orgasmiin.

Käytä aikaa esileikkiin

Tiedämme, että voi olla houkuttelevaa jättää esileikki väliin ja siirtyä suoraan yhdyntään, varsinkin jos sinulla ei ole paljon aikaa tai energiaa. Jos kuitenkin jätät esileikin väliin, menetät koko joukon seksuaalisia nautintoja ennen kuin saavutat orgasmin. Esileikin aikana keho vapauttaa useita hyvänolon hormoneja, jotka auttavat lisäämään nautintoa kliimaksin aikana. Dopamiinia, hermovälittäjäainetta, joka on vastuussa nautinnon ja palkkion tavoittelusta, vapautuu esileikin aikana, ja se johtaa lisääntyneeseen nautinnon ja odotuksen tunteeseen, kun taas oksitosiini, "sylihormoni", auttaa vahvistamaan sinun ja kumppanisi välistä sidettä ja läheisyyttä. Lisäksi esileikki auttaa valmistelemaan kehoa yhdyntää varten stimuloimalla erogeenisiä vyöhykkeitä, lisäämällä verenkiertoa sukupuolielimiin, tekemällä sinut "märäksi" ja jännittämällä lihaksia voimakkaampaa orgasmia varten. Jos siis olet viime aikoina jättänyt esileikin väliin, on aika tuoda se takaisin seksielämääsi - tulet ihmettelemään, miten olet koskaan elänyt ilman sitä!

Piristä seksielämääsi uusilla asennoilla

Myönnettäköön, että on helppoa vaipua seksuaaliseen rutiiniin, varsinkin jos olet ollut kumppanisi kanssa pitkään. Saatamme päättää suosikkiasentomme joka kerta, kun harrastamme seksiä, ja todennäköisesti se on joko lähetyssaarnaaja, lehmityttö tai koira-asento. Kama Sutrassa on kuitenkin yli 64 asentoa, joten on olemassa valtava määrä asentoja ja tekniikoita, joista et ehkä ole kuullut ja jotka voivat lisätä mahdollisuutta saada voimakkaampia ja nautinnollisempia orgasmeja. Lisäksi uuden suosikkiasennon löytäminen voi olla loistava tapa luoda läheisempi side kumppanisi kanssa ja pitää hauskaa samalla kun seksuaalinen tylsyys minimoidaan. Jos et esimerkiksi ole koskaan kokenut emätinorgasmia, asentojen vaihtaminen G-pisteen stimuloimiseksi voi johtaa siihen, että koet enemmän seksuaalista nautintoa ja voimakkaamman orgasmin.

Opi oikea hengitystekniikka

Tantrinen hengitys on tekniikka, joka voi lisätä seksuaalista nautintoa ja johtaa voimakkaampiin orgasmeihin lisäämällä herkkyyttä, tietoisuutta ja seksuaalista energiaa kehossamme. Tämä tapahtuu keskittymällä hitaaseen, syvään hengitykseen ja kuvittelemalla samalla seksuaalisen energian virtausta, joka kulkee kehon läpi yhdynnän aikana. Tämän tekniikan ajatellaan lisäävän verenkiertoa ja herkkyyttä sukupuolielinten alueella, mikä johtaa kiihottumisen ja seksuaalisen nautinnon lisääntymiseen. Jos siis haluat kokea voimakkaampia orgasmeja, kokeile tätä tekniikkaa.

  • Hengitä sisään hitaasti ja syvään nenän kautta noin 5 sekunnin ajan.
  • Kun hengität sisään, sinun pitäisi tuntea vatsasi kohoavan - tätä kutsutaan palleahengitykseksi, ja se voi auttaa lisäämään ja hallitsemaan seksuaalista kiihottumista.
  • Pidätä hengitystäsi 1-2 sekuntia.
  • Hengitä hitaasti ulos nenän kautta noin 5 sekunnin ajan.

Mitä enemmän harjoittelet tätä tekniikkaa, sitä helpompi on saavuttaa pidempiä ja voimakkaampia orgasmeja.

Varmista, että käytät oikean kokoista kondomia

Yksi suurimmista myyteistä on, että kondomit eivät ole mukavia - eikä tämä harhaluulo voisi olla kauempana totuudesta. Syy siihen, miksi jotkut ihmiset eivät pidä kondomeista, on se, että he käyttävät väärän kokoisia kondomeja, mikä vähentää seksuaalista nautintoa ja on samalla haitallista turvallisuuden kannalta. Liian suuri kondomi voi lipsahtaa yhdynnän aikana ja vähentää stimulaatiota ja kitkaa, jos se ei ole tiukasti peniksen päällä, kun taas liian tiukka kondomi voi puristaa akselia ja aiheuttaa epämukavuutta tai heikentää verenkiertoa. Jos olet kondomia käyttäessäsi enemmän huolissasi itse kondomista tai se tuntuu epämukavalta, voit ehkä keskittyä vähemmän seksuaaliseen kokemukseen ja nauttia yhdynnästä vähemmän. Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi saada voimakkaampi orgasmi, varmista, että käytät oikean kokoista kondomia. Tartu nyt tilaisuuteen ja määritä sopiva kondomikoko nopeasti ja helposti.

Määritä kondomin koko nyt

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt