Skip to main content

Mitä tapahtuu, kun olet väärän kokoinen: 12 hauskaa tarinaa joulupukilta

Mitä tapahtuu, kun olet väärän kokoinen? 12 hauskan tarinan avulla saat selville, miksi väärän koon käyttäminen voi johtaa kaaokseen ja epämukavuuteen ja miksi Mister Size -kondomi on paras lahja, jonka voit saada tänä jouluna.

Ensimmäinen joulutarina

Kerron teille tarinan: muutama vuosisata sitten yksi tontuistani, nimeltään Mary, oli rikkonut kierrekenkänsä ja unohtanut hankkia uuden parin. Koska hänellä ei ollut aikaa korjata niitä, hänen oli käytettävä vanhoja isoja pareja, jotka hän oli löytänyt verstaasta. Hän laittoi pienet jalkansa näihin isoihin vihreisiin tossuihin ja käveli koko päivän epämukavissa kengissä kompastellen joka askeleella. Parhaista yrityksistään huolimatta Mary-parka ei ollut tyytyväinen mihinkään niistä askareista, joita hän halusi tehdä sinä päivänä. Tuosta päivästä lähtien Mary pitää aina huolen, että hänellä on oikean kokoiset kengät ja varapari mukana..... siltä varalta, että ne rikkoutuvat.

Toinen joulutarina

Tultiin kerran tähän viehättävään, pieneen kattotiiliseen mökkiin pienessä kylässä Etelä-Englannissa. Kun saavuin lumipeitteisen savupiipun juurelle, näin kaksi lasten sukkaa roikkuvan takan päällä. Yksi lapsista oli ripustanut aivan liian suuren punaisen sukan, joten se roikkui matalalla savupiipussa - toivoen lisää lahjoja, ajattelin itsekseni. Mutta kun menin ottamaan lahjaa punaisesta joulusäkistäni, käännyin ympäri ja näin, että pitkä punainen sukka oli syttynyt tuleen! Onnistuin sammuttamaan tulipalon, mutta kuka tietää, mitä olisi voinut tapahtua, jos en olisi ollut paikalla? Tuosta päivästä lähtien yritän muistuttaa ihmisiä ripustamaan oikean kokoiset sukat, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä, joita liian pitkät sukat voivat aiheuttaa.

Kolmas joulutarina

Viime jouluna tontut olivat tehneet niin paljon lahjoja, että jouduin miettimään, miten saisin ne kaikki toimitettua. Ajan säästämiseksi ajattelin, että voisin tunkea kaikki lahjat keskikokoiseen keltaiseen säkkiini, joka oli jo valmiina. Se oli kovaa työtä, ja huokaisin ja kamppailin tunkiessani yhä enemmän lahjoja säkkiini. Luulin tehneeni sen ja olin melko tyytyväinen itseeni, kunnes aloin toimittaa lahjoja ja säkki repesi..... ja lahjat hajallaan kaikkialla. Nykyään varmistan aina, että tontut antoivat minulle oikean kokoisen säkin.

Neljäs joulutarina

Olipa kerran, olin juuri lähdössä työpajaltani jouluaattona. Lahjat olivat reessä, porot olivat syöneet ja saaneet taikapölyä, ja minä olin pukenut päälleni suuren punaisen pukuni. Istuin istuimellani, minulla oli ohjakset kädessäni ja olin juuri lähdössä, kun kuulin kovan pamauksen takanani. Käännyin ympäri ja huomasin, että reessäni oli iso reikä. Tontut olivat hetkessä paikalla ja toivat meille korvaavan reen - lahjat lastattiin uudelleen, porot kiinnitettiin uuteen rekeen - mutta huomasimme suuren ongelman. Reki oli liian pieni suurelle lahjamäärälle, ja säkki liukui jatkuvasti pois reestä. Silloin tajusin, miten tärkeää täydellisen kokoinen kelkka on, enkä voisi enää koskaan kuvitella käyttäväni väärän kokoista kelkkaa.

Viides joulutarina

Kun olin laskeutumassa vanhan viktoriaanisen talon katolle, katsoin alas ja näin miehen, joka istui yksin ruokapöydän ääressä, veitsi ja haarukka kädessä - valmiina syömään jouluateriansa. Kun katsoin tarkemmin, huomasin, että jouluhattu, jonka se oli hiljattain saanut ja jonka se oli nyt laittanut päähänsä, oli liian suuri ja oli liukunut sen silmien päälle, mikä esti sitä syömästä ruokaansa. Voi, miten nautinkaan! Hän yritti syödä jouluateriansa silmät sidottuina. Ho Ho Ho Ho!

Kuudes joulutarina

Oletko kuullut, miten jäin kerran savupiippuun jumiin? Olin syönyt liikaa herkullisia makeisia, ja iso pyöreä vatsani oli liian suuri mahtuakseni savupiipun läpi - tuntui kuin olisin räjähtämässä. Partani oli musta, nokea oli kaikkialla, ja nenääni kihelmöi. Siitä hetkestä lähtien olen aina muistanut, että on hirveän epämukavaa mennä savupiipun läpi väärän kokoisena - ei paljon eroa siitä, että käyttäisi väärän kokoista kondomia.

Seitsemäs joulutarina

Olenko koskaan kertonut sinulle siitä, kun olin tavaratalossa? Avustajani oli ilmoittautunut sairaaksi, ja minua pyydettiin hänen tilalleen. Kauppa oli kauniisti valaistu tuikkivilla jouluvaloilla, ja kaikki olivat hyvin iloisia ja riemukkaita, kun lapset istuivat sylissäni ja kertoivat minulle, mitä he haluavat joululahjaksi. Kun eräs isä istutti lapsensa syliini, katsoin ylös ja huomasin, että hänen vihreä joulupuseronsa oli aivan liian pieni, joten hänen vatsansa näkyi - se näytti hirvittävän tiukalta. Kikatin itsekseni, ravistin isoa pyöreää vatsaani ja kysyin lapselta, pitäisikö minun lähettää hänen isälleen joulupusero, joka todella sopisi? Toivottavasti se on ainoa asia, joka ei sovi tänä jouluna! Ho Ho Ho.

Kahdeksas joulutarina

Eräänä jouluna tontut ja minä olimme työpajassa käärimässä loput joululahjat seuraavana päivänä toimitettavaksi, kun yhtäkkiä kuulimme yhden tontuista alkavan huutaa turhautuneena. Kun juoksimme katsomaan, mitä oli tekeillä, näimme pöydällä neliönmuotoisen laatikon, jossa oli vain hyvin pieni pala käärepaperia - tonttujen käärepaperi oli aivan liian pieni. Hän ei ollut mitannut lahjaansa kunnolla ja yritti kääriä sitä pieneen paperiin. Käskin tonttua mittaamaan aina ennen kuin hän paketoi lahjansa, jotta se sopisi täydellisesti.

Yhdeksäs joulutarina

Jouluna näin kerran, kun perhe yritti puristaa kalkkunaa, jonka he luulivat olevan täydellisen kokoinen, liian pieneen uuniin. He luulivat pystyvänsä siihen, ja he työnsivät ja puristivat kalkkunan uuniin - mutta mahtuiko se uuniin? Ovi voitiin sulkea, mutta kalkkuna puristui niin, ettei se kypsynyt kunnolla, mehut valuivat ulos ja jouluateria oli pilalla. Tarinan opetus? Valmistaudu aina oikeankokoiseen uuniin.

Kymmenes joulutarina

Kerran olen todistanut todella typerää virhettä joulukuusta koristellessani. Eräs perhe oli ostanut keskikokoisen joulukuusen ja oli koristelemassa sitä. Kun he ottivat satuvalot laatikosta ja alkoivat kietoa niitä kuusen ympärille, he huomasivat pian, että he eivät olleet mitanneet oikeaa pituutta, joten satuvalot voitiin kietoa vain kuusen yläreunan ympärille, ja - katso ja katso - niitä ei voitu edes kytkeä pistorasiaan, koska johto oli aivan liian lyhyt! Minusta tuntui niin pahalta, että lähetin heille oikean kokoiset valot ja neuvoin, että mitatkaa aina ennen ostamista.

Yhdestoista joulutarina

Muistatteko tarinan miehestä, joka meni tavarataloihin yllään pikkuruinen joulupusero, joka ei mahtunut? Seuraavana vuonna sama mies tuli uudelleen - ja toi lapsensa mukanaan. Hän oli ostanut uuden joulupuseron, mutta tämä näytti huonommalta kuin se, joka hänellä oli ollut viime vuonna - se oli kaksi kokoa liian suuri, ja kangasta roikkui joka puolella. Miesparka - hän oli vain arvaillut oikeaa kokoa ennen ostamista, joten kumpikaan pusero ei sopinut kunnolla. Kävin hänen kanssaan joulupusero-osastolla ja varmistin, että hänen kokonsa oli määritetty ja että hän osti oikean koon - jos et mittaa, mistä tiedät, mikä koko on oikea?

Kahdestoista joulutarina

Kauan sitten vaimoani pyydettiin pitämään joulupuhe Pohjoisnavan juhlallisuuksista. Hän oli neulonut itselleen tätä tilaisuutta varten punavalkoiset sukat, jotta hänellä olisi lämmin ja kotoisa olo. Mutta puheen aikana sukat luiskahtelivat alas, ja hänen oli vedettävä ne ylös yhä uudelleen ja uudelleen. Vaimoni oli niin nolona - hän oli neulonut ne yhtä kokoa liian suureksi. Tuolloin hän huomasi, että mikään ei ole pahempaa kuin väärän kokoisten sukkien käyttäminen, joten hän tarkistaa aina uudelleen, että sukat istuvat täydellisesti, kun hän neuloo itselleen uudet.

Kahdestatoista joulutarinasta näkee, mitä tapahtuu, kun on väärän kokoinen. Kerromme sinulle salaisuuden, joka tuntuu sinulle kuin joululahjalta: Mister Size -kondomin avulla sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, että käytät kondomia, joka tuntuu liian pieneltä ja voi puhjeta milloin tahansa, tai kondomia, joka on liian suuri eikä suojaa sinua täysin, koska se voi luiskahtaa pois milloin tahansa. Seitsemän eri kokoa, joten jokaiselle löytyy sopiva koko. Kondomi, joka sopii ja on täydellisen kokoinen, on todella lahja kaikille!

Löydä täydellinen kondomikoko nyt

Tutustu nyt eri kondomikokoihin myymälässämme:

Mene suoraan kauppaan

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt