Skip to main content

Yksi kuin ei yhtään - mistä eri peniksen muodoissa on kyse?

Jokainen ihminen on erilainen. Se näkyy paitsi kadulla myös sängyssä. Nimittäin silloin, kun vaatteet riisutaan ja mies paljastaa, miten hänen paras kappaleensa on rakennettu. Tai toisin sanoen: minkä muotoinen penis hänellä on. Koska jotkut ihmiset uskovat, että seksin aikaisesta käytöksestä voi lukea paitsi käyttäytymistä, myös tehdä johtopäätöksiä luonteesta. Mennään siis suoraan asiaan: onko se todella totta? Ja mitä peniksen muotoja on olemassa?

Millaisia peniksen muotoja on olemassa? Ja mitä ne tarkoittavat?

Se, miksi eri peniksen muotoja kutsutaan, riippuu aina hieman siitä, keneltä kysyt. Belgialainen psykologi ja seksitutkija Goedele Liekens erottaa "Penis-kirjassaan" neljä muotoa - ja hänellä on konkreettinen käsitys siitä, millainen miestyyppi niiden takana on:

Pieni mutta älykäs: "nuoli" - myös "Dietrich".

Liekens kutsuu penistä, joka on melko pieni ja ohut ja jossa on kiinteät, sileät kivekset, "nuoleksi". Toiset kutsuvat tätä muotoa myös nimellä "Dietrich", mikä sopii itse asiassa paljon paremmin. Koska pienemmällä koolla ei ehkä ole samanlaista wow-vaikutusta kuin suurella peniksellä, mutta se tarjoaa mukavia mahdollisuuksia seksin aikana.

Tämän peniksen muodon takana olevan miehen sanotaan olevan hyvä rakastaja - muun muassa siksi, että pienemmän peniksen kanssa panostat todennäköisesti enemmän ja olet halukkaampi kokeilemaan, jotta kumppanisi olisi todella onnellinen. Lisäksi miesten, joilla on "nuoli", sanotaan olevan herkkiä ja hyviä kuuntelijoita.

Täydellinen sänkyyn: "keihäs" tai "pora".

Keihäällä aseistetut miehet, joilla on pitkä, sopusuhtainen penis ja tiukat kivekset, tekevät jo pelkästään visuaalisesti hyvän vaikutuksen ja herättävät melko harvoin tunteen: "Mutta hän voisi olla pidempi ...". Usein keihäs on kaareva vasemmalle tai oikealle - mutta se osaa käyttää tätä taitavasti.

Se on siis ihanteellinen sänkyyn, mutta pitkäaikaiseen suhteeseen "keihäs" tai "pora" ei sovellu. Varusteidensa ansiosta hänellä on helppo peli - ja siksi hänen on melko vaikea sitoutua ja pysyä uskollisena. Mikä on sääli, sillä muuten se on täydellinen kumppani kaikkeen hauskaan.

Iso ja sitkeä: pamppu

Seurue on peniksen muoto, jolla on wow-vaikutus, koska se on paljon pidempi ja paksumpi kuin kaikki muut. Sen kantajaa pidetään erittäin sinnikkäänä ja hän haluaa olla ylivoimainen - sekä sängyssä että parisuhteessa yleensä. Vastineeksi se on uskollinen kumppani, osaa pitää hyvää huolta talosta ja sen sanotaan olevan jopa hyvä tanssija. Sukupuolielinten koolla on kuitenkin yksi haittapuoli: miehen on oltava niiden kanssa paljon varovaisempi, jotta nautinto ei muuttuisi kivuksi. Tämä pätee erityisesti anaaliseksiin.

Onnekas ote jostain kiinteästä: Myllynkivi

Myllynkivi" tai "alasin" on hieman paksumpi kuin maila, mutta paljon lyhyempi ja sitä tukevat melko suuret kivekset. Sen takana olevan miehen oletetaan olevan ehdoton jumalan lahja pitkäaikaisille suhteille ja avioliitolle - koska hän asettaa perheen etusijalle ja pitää huolta sydämelleen läheisistä ihmisistä. Tämä pätee myös sängyssä, jossa hänen sanotaan olevan erittäin tarkkaavainen ja luova rakastaja. Täydellinen valinta maanläheiseen elämään.

Entä jos penis näyttää erilaiselta?

Nämä neljä peniksen muotoa ovat tietysti vain yksi tapa kuvata parasta kappaletta sen kaikissa variaatioissa. Ne eivät myöskään riitä kuvaamaan riittävästi vyötärölinjan ulkopuolista monimuotoisuutta. Tai toisin sanottuna: penistä ei voi vain lokeroida (koska se tekisi kipeää). On kuitenkin vielä kaksi perusominaisuutta, joita miehet itse ajattelevat useammin:

Kumpi on parempi - suora vai kaareva?

Joillakin peniksen paras osa on suora kuin kuutio kumppanin suuntaan, toisilla taas voi olla vasen tai oikea käyrä. Jos peniksesi taipuu, älä ajattele sitä vertauskuvallisesti äläkä ole huolissasi - noin puolella miehistä penis taipuu yhdelle puolelle. Tämä on siis täysin normaalia ja voi olla jopa varsin käytännöllistä: Koska oikeassa asennossa käyrä on täydellinen G-pisteen saavuttamiseksi. Kokeile siis vain vähän ja nauti hyvästä olosta!

Muuten, kaarevuuteen on hyvin yksinkertainen syy: peniksessä on kolme suurta erektiokudosta, jotka pumpataan täyteen verta, kun seisot. Usein ne eivät yksinkertaisesti ole samanpituisia, joten penis vetäytyy lyhyimmältä puolelta taaksepäin ja taipuu siten yhteen suuntaan.

Ympärileikattu vai ympärileikkaamaton?

Siitä, onko joku ympärileikattu vai ei, päättävät yleensä vanhemmat - esimerkiksi uskonnollisista syistä. Sinulla itselläsi ei yleensä ole siihen mitään vaikutusta. Ympärileikkaus on tietysti mahdollista vielä aikuisiässä, mutta sen sanotaan olevan melko epämiellyttävä, eikä se yksinkertaisesti ole tarpeen. (Kaikki, jotka ovat nähneet Shamelessin, muistavat varmasti, mitä Carl joutui kokemaan...).

Monet naiset eivät välitä siitä, onko penis ympärileikattu - kunhan kehon hygienia on kunnossa ja mies myös pesee esinahan alla. Muuten ympärileikattua penistä pidetään vähemmän herkkänä - vaikka on myös päinvastaisia kokemuksia. Kun penistä ei ole ympärileikattu, esinahka on vedettävä takaisin ennen kondomin laittamista. Muuten asia on vain niin kuin se on. Siitä ei tarvitse huolehtia.

Ja nyt mennään suoraan asiaan: onko peniksen muodolla todella niin paljon merkitystä?

Peniksen muodolla on tietysti merkitystä, mutta muoto ja koko eivät määritä sitä, kuinka hyvää tai huonoa seksi on. Peniksen muoto tuskin kertoo myöskään mitään luonteesta - paitsi jos miestä hallitsee vahvasti itseepäily tai röyhkeys, mikä olisi aika sääli. Älä siis anna sen vaikuttaa liikaa. Kunhan tulette hyvin toimeen ja teette toisianne onnellisiksi seksin aikana, mikä tahansa peniksen muoto on täydellinen.

Miehenä sinun pitäisi vain olla sellainen kuin haluat olla - ja saada peniksen muodosta paras mahdollinen hyöty irti pienellä luovuudella. Jos sinulla on epäilyksiä, muista vain: emme voi valita kehoamme - ja valittaminen tai epäily ei auta yhtään, vaan asettaa vain vahvuutemme varjoon. Siksi meidän pitäisi mieluummin arvostaa sitä, mitä meille on annettu, ja ottaa siitä kaikki irti. On täysin ok ja tärkeää pystyä sanomaan: Rakastan penistäni! Oikealla asenteella voit olla hyvä rakastaja minkä tahansa muotoiselle ja kokoiselle naiselle.

Siksi minulla on vinkki kumppaneille: Älä anna koolle ja muodolle liikaa painoarvoa ja nauti peniksestäsi, oli se mikä tahansa. Jos haluat jotain erilaista, on olemassa suuri valikoima sopivia silikonista valmistettuja leikkikavereita. Ole siis luova, olipa kyseessä sitten mies tai lelu - se kannattaa!

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt