Skip to main content

Fabio ja 1435 muuta ihmistä rakastavat tuotteitamme.

Kondomit omalla mallillasi mainoslahjana

Mister Size on nyt saatavilla myös mainoskondomeina. B2B-asiakkaille kondomit ovat poikkeuksellisia, epätavallisia mainoslahjoja, joilla on korkea muistamisarvo, mutta myös yksityisasiakkaat voivat hyötyä epätavallisesta lahjaideasta yksilöllisellä muotoilulla.

Kohokohdat:

 • Yksi kondomi pienellä kirjaimella
 • yksilöllisesti tulostettavissa
 • epätavallinen mainosväline
 • korkea recall-arvo
 • saatavana alkaen 500 kappaletta
 • myös juhliin tai polttareihin

Ota yhteyttä suoraan meihin saadaksesi yksilöllisen tarjouksen tai tilauksen:

Miksi mainoskondomeja?

Loistava idea: mainoskondomit! Painetut kondomit tai logolla varustetut kondomit ovat epätavallisia ja houkuttelevia mainoslahjoja lähes mihin tahansa tilaisuuteen. Meidän avullamme voit painattaa kondomeja ja jakaa niitä röyhkeinä mainoskondomeina ennakkoluulottomien ihmisten keskuudessa.

Mainoskondomit: röyhkeitä, seksikkäitä ja humoristisia.

Anna kumi pois, tai kaksi tai kolme. Voit tappaa useita kärpäsiä yhdellä iskulla. Painetut kondomit herättävät huomiota, mainosviesti jää potentiaalisten asiakkaiden mieleen, ja kumppani voi nauttia turvaseksistä myös iltaisin naku- tai aamupikapanon aikana. Painetuissa kondomeissa ei tietenkään ole mainospainatusta itse kondomissa, vaan painamme vain kondomin pakkaukseen. Motiiveilla ja luovuudellasi ei ole rajoja mainoskondomeissamme: Autot, piktogrammit, nokkelat sanonnat tai yrityksesi logo sopivat täydellisesti kätevään kondomikääreeseen. Ulkopakkausta voidaan käyttää myös houkuttelevana mainostilana.

Houkuttelevaa mainostilaa: kondomit, joissa on painojälki

Tulitikkuaskeja, sokeripusseja ja maitotiivisteiden läpipainopakkauksia on käytetty pitkään mainosvälineinä. Kondomeihin painaminen - mainonnan tekijät ovat uskaltaneet tehdä näin vasta sen jälkeen, kun seksi ei ole enää tabuaihe ja turvaseksiä koskevat mainokset vilkkuvat ruuduilla parhaaseen katseluaikaan. Vielä muutama vuosi sitten asiakkaat nolostuivat, kun myyjä kassalla huusi koko myyntisalin läpi: "Jutta, paljonko kondomit maksavat?". Nykyään harva ihminen punastuu ostaessaan kondomeja. Painetut kondomit, joissa on hauskoja kuvioita, ovat kassalla näkyvillä, eikä niitä enää piiloteta apteekin lattian läheisyyteen. Kondomeihin painaminen on tehokas vaihtoehto yrityksille, joilla on pieni mainosbudjetti mutta jotka haluavat silti saada aikaan suuren vaikutuksen. Mainoskondomit erottuvat - Yrityksesi erottuu, kun se käyttää mainoskondomeja markkinointistrategiana. Varmasti!

Painata kondomit: Yksinkertainen ja edullinen

Kondomit ovat aina turvallinen valinta - niin mainonnassa kuin seksin aikana. Pieniin ehkäisyvälineisiin, kondomeihin tai Frommseriin (kuten niitä kutsutaan hellästi keksijä Julius Frommin mukaan) sovelletaan korkeimpia laatuvaatimuksia, ja me tilaamme ne valituilta merkkivalmistajilta. Voit valita eri tuotemerkkejä, kokoja ja jopa makuja, ennen kuin on aika suunnitella ja tulostaa kondomit. Kylkipintainen, nastoitettu, värillinen tai hirviökokoinen, painamme minkä tahansa haluamasi kondomipakkauksen. Klassiset mainoskondomit ovat neliönmuotoisia, käytännöllisiä ja edullisia. Voit helposti valita suunnittelupohjistamme mainoskondomien suunnittelua varten tai ottaa meihin yhteyttä luottamuksellisesti postitse. Teemme jokaisen mainosidean kondomeillesi mahdolliseksi painettuna.

Turvallinen veto, turvallinen mainonta: kondomit logollaan

Yksittäin käärittyjen ja painettujen kondomien lisäksi suunnittelemme sinulle myös käytännöllisiä taittokortteja, joissa on liimattuja kondomipakkauksia, jotka herättävät taatusti huomiota postilähetyksinä (suoramainonta) tai messuilla ja juhlissa. Logolla varustetut painetut kondomit sopivat mihin tahansa kirjekuoreen, eivät lisää tilaa, mutta edistävät mainoksesi turvallista jakelua. Kun asioiden on toimittava nopeasti: Minipakkaukset tarroilla. Liity mukaan ja tee se myynninedistämiskondomien avulla. Missään ei ole nopeampaa ja turvallisempaa saada lopullinen mainospotku.

MISTER SIZE -mainoskondomeja on valitettavasti saatavana vain kondomikoko 57. Tarvitsetko eri kondomikokoa kampanjaasi varten? Ota yhteyttä meihin ja pyydä yksilöllistä ratkaisua.

Ominaisuudet

Nimellisleveys: 57 mm

Kondomin pituus: 185 mm

Seinämän paksuus (kondomin paksuus): 0,05 mm

Väri: läpinäkyvä

Muoto: sylinterimäinen, ihanteellinen istuvuus ja helppo purkaa, säiliön kanssa

Voiteluaine: erittäin kostea

vegaani: kyllä

Testattu laatu

Dermatologisesti testattu ja 100% elektronisesti testattu.

Sertifiointi: CE 0120 / ISO 4074

Voit lukea lisää laatustandardeistamme neljästä perusperiaatteestamme.

MISTER SIZE -kondomien pääainesosa on lateksi. Kumi saadaan kumipuusta, joten se on puhdas luonnontuote, joka koostuu kumin lisäksi pääasiassa vedestä, mutta myös pienissä määrin hartseista, proteiineista ja mineraaleista.

MISTER SIZE -kondomien valmistuksessa käytetään vain ensiluokkaista luonnonkumilateksia tarkoin valituilta toimittajilta. Lateksiyhdiste sisältää myös muita ainesosia, jotka takaavat hyvän venyvyyden, turvallisen repeytymiskestävyyden ja miellyttävän neutraalin tuoksun.

MISTER SIZE -kondomien täydellinen ainesosaluettelo:

 • Cis-1,4-polyisopreeni (luonnonkumilateksi).
 • Sinkkidietyyliditiokarbamaatti (kiihdytin)
 • Fenoli, 4-metyyli, reaktiotuotteet disyklopentadieenin ja isobuteenin kanssa (antioksidantti)
 • Sinkkidibutyyliditiokarbamaatti (kiihdytin)
 • Sinkkioksidi (vulkanoinnin aktivaattori)
 • Rikki (vulkanointiaine)
 • Kaliumhydroksidi (saippua)
 • Rasvainen alkoholi (saippua)

Tuoteturvallisuusasetuksen (EU) 2023/988 mukaiset tiedot.

Valmistajan tiedot

todistukset

Käyttöohjeet