Skip to main content

Slow sex: Mitä se on, miten se toimii ja mitä hyötyä siitä on?

Slow sex on vain tylsää, hidasta seksiä? Ehdottomasti ei! Hieman harhaanjohtavan nimen takana on eroottisuuden, nautinnon ja läheisyyden ihmemaa miehille ja naisille. Ja vaikka sinulla olisi erektio-ongelmia ja ilman erektiota, voit harrastaa hidasta seksiä.

Oletko nyt utelias? Sitten hauskaa lukemista!

Mitä on Slow Sex?

Termi hidas seksi on hieman harhaanjohtava, sillä kyse ei ole vain siitä, että seksiä harrastetaan hitaammin.

Hitaassa seksissä on kyse paljon enemmänkin tietoisesta hidastamisesta, jolloin suorituspaineet ja orgasmin metsästys lentävät makuuhuoneesta pois ja tekevät tilaa intohimoiselle nautinnolle ja aidolle läheisyydelle.

Varsinkin nykyään kaiken on aina oltava nopeampaa, suurempaa ja parempaa, ja tämä asenne liukuu nopeasti myös makuuhuoneeseen. Tämä suorituspaine voi johtaa siihen, että miehillä on erektio-ongelmia, naiset eivät enää koe orgasmeja ja seksi ei yleensä ole tyydyttävää.

Hitaassa seksissä on kyse siitä, että tunnet itsesi, kehosi ja kumppanisi uudelleen ja nautit seksistä orgasmin kanssa tai ilman.

Mitä tarvitset hitaaseen seksiin?

Periaatteessa et tarvitse muuta kuin halua kokeilla jotain uutta ja (paljon) aikaa. Siitä tässä on kyse:

Otetaan aikaa rentoon nautintoon ja läheisyyteen.

Miehille kondomi on erittäin hyödyllinen, koska se auttaa kestämään pidempään. Varmista, että valitset oikean kokoisen kondomin, jotta tunnet kaiken, verenkierto ei häiriinny eikä sinun tarvitse aina tarkistaa, onko se vielä paikallaan.

Periaatteessa sinä tai kumppanisi ette tarvitse erektiota nauttiaksenne hitaasta seksistä.

Miten hidas seksi toimii?

Tärkein asia ensin:

Ei ole olemassa oikeaa tai väärää hidasta seksiä.

Ennen kuin aloitat, varmista, että olet sammuttanut tai poistanut kaikki häiriölähteet. Tämä tarkoittaa, että älypuhelimet, herätyskellot, televisiot, tietokoneet ja mieluiten jopa ovikello olisi suljettava. Voit kääntää kelloja, ottaa ne pois tai laittaa ne pois.

Ennen kuin aloitat, käy vessassa, hae jotain juotavaa ja pidä pyyhkeet valmiina, jotta sinun ei tarvitse nousta välillä ylös.

Kun olette valmiita, voitte tehdä olonne mukavaksi. Riisukaa toisianne tai makaatte alasti vierekkäin, alkakaa rentoutua ja saapua. Miten jatkat, on sinusta kiinni.

Voitte hitaasti tutkia kehoanne sormilla tai huulilla, testata miltä tuntuu ja suudella pitkään. Voit myös hitaasti lisätä kiihottumistasi lempeällä hieronnalla tai halailulla.

Kokeile uusia kosketuksia, poistu tutuilta poluilta, vältä alussa klassisia erogeenisiä vyöhykkeitä, ennen kuin pidät kumppanisi penistä tai vulvaa varovasti kädessä tai silität sitä ilman suuria liikkeitä.

Suosittelemme, että käytät tähän osaan noin 30-60 minuuttia.

Jos suorituspaine ja stressi ovat erektio-ongelmien syitä, tämä aika on saattanut jo poistaa ne. Vaikka sinulla tai kumppanillasi ei olisi erektiota, voitte jatkaa seuraavia vaiheita ja eri asentoja lisätäksesi vaihtelua leikkiinne.

Penis voidaan tarvittaessa asettaa paikalleen myös ilman erektiota. Ota sitä yhdellä kädellä kiinni akselista ja toisella kädellä kitalakeen, ja vedä samalla esinahka taaksepäin, jos sellainen on. Penis asetetaan sitten paikalleen samalla tavalla kuin pehmeä tamponi.

Muuten voitte ottaa yhteyttä, kun olette valmiita tai kun siltä tuntuu. Kerromme kohta, mitkä asennot sopivat erityisen hyvin hitaaseen seksiin.

Kun olet saanut yhteyden, on erityisen tärkeää, ettet sorru vanhoihin kaavoihin. Muista, että kyse on siitä, että tunnette toisianne ja lisäätte kiihottumistanne. Tämä ei vaadi (lujaa) erektiota tai jatkuvaa liikettä.

Mikä on paras asento hitaaseen seksiin?

Kaikki seksiasennot, jotka mahdollistavat paljon kehokontaktia, katsekontaktia ja romantiikkaa, ovat ihanteellisia:

Lähetyssaarnaaja-asento

Meidän ei luultavasti tarvitse selittää tätä kantaa teille. Joko mies tai nainen makaa päällä. Tämä asento on helppo ja sitä voi pitää tuntikausia ilman ponnistelua. Täällä voidaan vaihtaa suukkoja, hyväillä ja kaikkia muita hellyyden muotoja.

Lusikan asento

Lusikka-asennossa molemmat makaavat kyljellään. Mies asettuu hieman sivuttain takaapäin naisen takapuolta vasten ja voi näin olla yhteydessä häneen. Hän on täydellisessä asennossa hyväilemään naista.

Hätääntynyt enkeli

Pöyristynyt enkeli on samanlainen kuin lusikka-asento. Ainoa ero on se, että molemmat osapuolet taivuttavat jalkojaan ja vetävät niitä kohti vartaloa.

Zen-tauko

Zen-tauolla mies makaa kyljellään selällään toinen jalka taivutettuna ja kääntyy hieman naista kohti. Hän makaa myös sivuttain, poikittain, poikaa vasten ja asettaa toisen jalkansa poikaa ja tämän lantiota vasten. Näin molemmat voivat maata rennosti ja niillä on runsaasti tilaa hellyydenosoituksille.

Lootuksen kukka

Lootuskukkaa varten tarvitset tiettyä joustavuutta, mutta se on ihanan intiimi ja herkkä seksiasento. Ensin hän istuu rennosti risti-jalka-asennossa. Sitten hän kietoo jalkansa miehen ympärille, kun hän hitaasti istuu miehen päälle ja ottaa yhteyden häneen. Näin voitte molemmat nauttia toistenne katseista ja kosketuksista tiukasti syleillen.

Taikavuori

Tätä asentoa varten tarvitset kasan tyynyjä ja peittoja. Pinoaa ne niin, että hän voi maata kasan päällä ylävartalollaan. Kasan on oltava niin luja, ettei se romahda pienimmästäkään liikkeestä. Tämän jälkeen mies asettuu takaapäin naisen päälle niin, että hänen ylävartalonsa on naisen selän päällä, jolloin hän saa yhteyden naisen selkään.

Tulos on samanlainen kuin Doggy Style, mutta siinä on enemmän kehokontaktia ja mukavampi asento.

Miten normaali seksi eroaa hitaasta seksistä?

Normaalissa seksissä keskitytään usein orgasmiin. Jokaisen tulisi huipentua mahdollisimman nopeasti, intensiivisesti ja usein.

Hitaassa seksissä on kyse tunteista, läheisyydestä ja hellyydestä. Orgasmit ovat tervetulleita, mutta ne eivät ole välttämättömiä mukavan ja tyydyttävän ajan viettämiseksi. Vakiintuneita malleja ja rutiineja voidaan rikkoa ja saada uusia kokemuksia.

Eikö hidas seksi ole tylsää?

Se, onko hidas seksi tylsää vai ei, riippuu yksilöstä. On parasta kokeilla sitä ja katsoa, millainen se on sinulle. Monet ovat kuitenkin hyvin yllättyneitä siitä, miten intensiivistä ja tyydyttävää hidas seksi on, vaikka kukaan ei olisi saanut orgasmia.

Monet ovat vieläkin yllättyneempiä, koska he pääsivät kliimaksiin ilman tunkeutumista, koska tämänkaltaisen seksin aiheuttama kiihottuminen oli niin suurta.

Mistä Slow Sex tulee?

Termi ja käytäntö Slow Sex on peräisin seksuaaliterapeutti ja kirjailija Diana Richardsonilta. Työssään hän on yhdistänyt muinaisia kiinalaisia ja intialaisia filosofioita nykyaikaisiin seksuaaliopin tutkimustuloksiin ja kirjoittanut lukuisia kirjoja.

Kirja"Slow Sex - Finding Time for Love" on yksi niistä. Tässä kirjassa hän jakaa harjoituksia ja kuvituksia, jotka voivat auttaa kokemaan rakkautta, intohimoa ja tyydyttävää seksiä jopa vanhuuteen asti.

Johtopäätös hitaasta seksistä

Kun kokeilet hidasta seksiä, sinulla on mahdollisuus muuttaa seksielämääsi ja parisuhdettasi ja kokea täyttävä eroottinen seikkailu. Se voi olla mahdollisuus päästä lähemmäksi kumppania kuin ehkä koskaan ennen. Voit katkaista ikuisen orgasmin jahtaamisen ja kokea todellista läheisyyttä.

Haluatko oppia lisää siitä, mikä todella tekee hyvästä seksistä hyvää? Lue sitten artikkelimme, jossa on 5 vinkkiä tyydyttävään seksielämään!

Mister Size
Lisää artikkeleita

Kondomin laittaminen kunnolla - miten se tehdään ilman, että se on ärsyttävää?

Lue nyt

Ystävyys+, sekasuhde, avoin suhde & moniavioisuus - mitä nykyaikaiset parisuhdemallit oikein ovat?

Lue nyt

Ei ole väliä kuinka suuri tai pieni - rakastan penikseni

Lue nyt