Skip to main content

Ilmaisia kondomeja opiskelijoille Saksassa

Ilmaisia kondomeja kaikille? Tämä on ollut monissa maissa normaalia jo pitkään. Ranskassa päätettiin hiljattain myös, että kaikki alle 26-vuotiaat voivat saada kondomeja ilmaiseksi apteekeista. Yksi syy tähän poliittiseen päätökseen on sukupuolitautitapausten nopea lisääntyminen.

Me MISTER SIZE -ryhmässä olemme järkyttyneitä näistä tilastoista ja haluamme yhdessä Spondomsin kanssa kiinnittää huomiota siihen, miten tärkeää kondomilla tapahtuva ehkäisy on.

"Viime vuosina monien sukupuoliteitse tarttuvien tautien tartuntaluvut ovat nousseet Saksassa jyrkästi. Olemme hyvin huolissamme tästä ja haluamme tehdä asialle jotain", sanoo Luis Gunga, yksi Spondomsin perustajista.

Siksi teemme nyt yhteistyötä, jotta Saksan nuorten olisi helppo tutustua kondomeihin ja turvalliseen ehkäisyyn. Joidenkin yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijat ovat siis saaneet viime viikosta lähtien (viikko 3/2023) ilmaisia MISTER SIZE -kondomeja. Kampanja alkoi Rein-Mainin ammattikorkeakoulun kampuksella Wiesbadenissa avaamalla ensimmäisen kondomiannostelijan, josta jokainen opiskelija voi ottaa itselleen kondomin. Lisää MISTER SIZE -kondomia sisältäviä automaatteja pystytettiin tällä viikolla Lüneburgin Leuphana-yliopistoon ja Kölnin Deutzin TH Kölniin.

Koska kondomi suojaa kunnolla vain, jos se ei repeä tai lipsahda pois, kaikki 7 MISTER SIZE -kokoa ovat edustettuina kyseisessä kondomiannostelijassa. Lisäksi mukana on Mister Size -mittanauha, jolla voit nopeasti ja helposti mitata, mikä kondomin koko sopii parhaaseen kappaleeseesi. Toisaalta tämä lisää ehkäisyn turvallisuutta, ja toisaalta kondomia käytetään todennäköisemmin, jos se istuu mukavasti.

Kaiken kaikkiaan opiskelijat suhtautuivat hankkeeseen erittäin myönteisesti. "Odotamme, että hanke otetaan hyvin vastaan ja että sitä hyödynnetään erityisesti AStA:n monissa tapahtumissa", sanoo Max Lüneburgin yliopiston AStA:sta hankkeesta. Opiskelijat ovat erityisen tyytyväisiä siihen, että MISTER SIZE -kondomeja on saatavilla eri kokoja, mikä vähentää onnettomuuksien määrää tulevaisuudessa.

Olemme iloisia opiskelijoiden antamasta hyvästä palautteesta MISTER SIZE -kondomeistamme ja kiitämme Spondomsia jännittävästä yhteistyöstä.

Kaikille niille, jotka eivät saa oikeanlaisia kondomeja yliopistossaan ja haluavat silti käyttää oikeanlaista kondomia turvallisesti, on tarjolla edullisia Mister Size -kokeilupakkauksia, joiden avulla pääset alkuun.

Tutustu Mister Size -kokeilupakkauksiin nyt

Mister Size
Lisää artikkeleita

Hyvän seksin ei tarvitse olla täydellistä

Lue nyt

Pilleri - todella yhtäläiset oikeudet seksin aikana?

Lue nyt

Kondomit ja liukuvoide: näin seksi sujuu kuin kello kädessä

Lue nyt