Skip to main content

Erilainen sormi - meidän Condom Sizer -laitteistomme

Saksi on yleensä tarkkuusmittaustyökalu, jota käytetään metrologiassa ja kaupoissa tarkkojen mittausten tekemiseen kappaleiden pituuksista, halkaisijoista ja paksuuksista. Monilla ihmisillä on myös kotona henkilökohtaisessa työkalupakissaan mittasakset, joita joskus kutsutaan sormimittareiksi. Sormit ovat tarkkoja työkaluja, ja niiden tarkkuus on suurempi kuin monien muiden mittalaitteiden. Niitä on erittäin helppo käyttää, kun työnnät sormitinta yhteen esimerkiksi esineen ympärille halkaisijan mittaamiseksi ja luet halkaisijan asteikolta.

Me MISTER SIZE -yrityksessä hyödynnämme tätä yksinkertaista ja tarkkaa periaatetta, jotta voit myös mitata kondomin koon erittäin helposti ja tarkasti, minkä vuoksi olemme kehittäneet Condom Sizer -mittalaitteen. Condom Sizerissa ei tietenkään ole teräviä reunoja, kuten joissakin kalipereissä, peniksesi suojelemiseksi.

Voit yksinkertaisesti asettaa Condom Sizer -laitteemme erektiossa olevan peniksen ympärille kuin mittasormi ja käyttää sitä halkaisijan mittaamiseen samalla tavalla kuin työkalua. Koska halkaisija ei kuitenkaan ole sama kuin kondomin koko, vaan se on ensin muunnettava, olemme suunnitelleet asteikon näyttämään kondomin koon. Mittaa siis yksinkertaisesti ja lue kondomin koko suoraan ilman, että sinun tarvitsee laskea sitä uudelleen.

Mistä saat Condom Sizer -mittalaitteen?

Condom Sizer -mittalaitteemme on saatavilla yhä useammassa kaupassa, tällä hetkellä voit tilata sen esimerkiksi täältä:

Valitettavasti loppunut varastosta lyhyeksi aikaa

Valitettavasti CONDOM SIZER on lyhyeksi aikaa loppunut varastostamme suoraan meidän kauttamme. Sitä voi kuitenkin edelleen olla saatavilla suoraan joiltakin jälleenmyyjiltä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sillä välin jotakin muuta mittausmenetelmäämme.

Condom Sizer on monikäyttöinen

Varsinaisen tarkoituksensa eli kondomin koon määrittämisen helpottamisen lisäksi Condom Sizer tarjoaa muutamia muitakin käyttömahdollisuuksia.

Hauska lahja

Condom Sizeria ei tietenkään voi käyttää vain itselleen, vaan se on myös hauska ja epätavallinen lahja, joka varmasti muistetaan, sillä loppujen lopuksi jokaisen tulisi tietää kondomikokonsa, jotta hän olisi optimaalisesti suojattu kondomia käyttäessään.

Hätäjääkaavin

Jäämittarimme on valmistettu tukevasta muovista ja kestää paljon. Jos pakkanen siis yllättäen saapuu ja autosi on jäässä, jääkaapimesi voi taas puuttua, kuten niin usein käy. Vaikka se on ehkä hieman pieni, voit käyttää hätätapauksessa myös kondomimittariamme.

Rubelloosien raaputtamiseen tai etikettien poistamiseen.

Aina ei tarvitse olla kyse kolikoista, vaan Condom Sizeriä voi tietysti käyttää myös rubellojen raaputtamiseen. Se on riittävän tukeva tähän tarkoitukseen. Tukeva muovikorttimme voi auttaa myös hieman tiukempien etikettien kanssa. Aseta vain reuna etiketin päälle ja paina irrottaaksesi etiketin.

Pullonavaaja

Vankan rakenteensa ansiosta sormimittariamme voi käyttää myös pullonavaajana pienellä harjoittelulla. Kokeile vain, se ei todellakaan ole täydellinen, mutta se toimii hätätilanteessa.

Mister Size
Lisää artikkeleita

The MISTER SIZE Story - Visio täydellisestä kondomikokemuksesta

Lue nyt

Oikean kondomin koon määrittäminen 4 yksinkertaisella askeleella

Lue nyt

Mister Size -tiimi

Lue nyt