Skip to main content
MISTER SIZE Medium Kokeilusetti 53 - 57 - 60 (3 kondomia)
MISTER SIZE Medium Kokeilusetti 53 - 57 - 60 (3 kondomia)MISTER SIZE Medium Tasting Set 53 - 57 - 60 Pakkauksen takaosaMISTER SIZE Medium Tasting Set 53 - 57 - 60 Pakkaukset

Fabio ja 1435 muuta ihmistä rakastavat tuotteitamme.

MISTER SIZE Medium koesarja 53 - 57 - 60

Tutustu keskikokoisiin Mister Size -kondomeihin 53, 57 ja 60 ja testaa 3 keskikokoista kondomia käytännöllisessä kokeilusarjassa!

Kohokohdat:

 • yksittäiset kondomit koot 53, 57 ja 60
 • 1 kondomi kullekin arvokkaalle, anteliaalle ja voimakkaalle miehelle.
 • täydellinen tarkan koon selvittämiseen
 • sopii ihanteellisesti keskiluokkaan
 • intensiivinen tunne vain 0,05 mm:n seinämäpaksuuden ansiosta.
 • läpinäkyvä ja sileä - hieno voitelukalvo

MISTER SIZE -maistelusarja - "keskikokoinen testipakkaus" (53 - 57 - 60) on saatavana seuraavissa pakkauskoissa:

3 kondomia

Voit ostaa MISTER SIZE -kokeilusarjamme - "keskikokoinen testipakkaus" (53 - 57 - 60) helposti ja nopeasti seuraavista kaupoista:

Koe henkilökohtainen kondomin koko

Jokainen ihminen on yksilöllinen - ja se koskee myös parasta tuotetta. Siksi on itsestään selvää, että MISTER SIZE -kokoiset kondomit eivät voi olla aina samankokoisia. Koska vain silloin, kun kondomin koko todella sopii sinulle, voit nauttia täysin huolettomasta seksistä puhtaalla tunteella. Tietenkin ilman ärsyttävää nipistelyä tai jatkuvaa huolta siitä, että jokin saattaa lipsahtaa. Tulet rakastamaan eroa.

Tarkan kokosarjan kanssa - MISTER SIZE 53, 57 & 60.

"Kokeile" -pakkauksemme auttaa sinua löytämään tarkan kondomikokosi. Koska jos jo epäilet olevasi jossain keskellä, voit kokeilla sitä mukavasti tämän avulla. Olipa leveytesi 53 mm, 57 mm tai 60 mm, jokin näistä kolmesta koosta sopii todennäköisesti täydellisesti. Joskus voi myös olla hyvä vaihdella: Hieman suurempi kondomi antaa yleensä luonnollisemman tunteen. Hieman tiukemman koon ansiosta voit viivyttää orgasmia - ja nauttia siitä vielä intensiivisemmin sen jälkeen.

MISTER SIZE - 7 kondomikokoa parempaan seksiin

MISTER SIZE tarjoaa yhteensä seitsemän erilaista kondomikokoa, jotka auttavat sinua nauttimaan rennosta ja hyvästä seksistä. Leveys vaihtelee 47 mm:stä 69 mm:iin. Voit nopeasti selvittää, mikä niistä sopii parhaiten MISTER SIZE Smartin, MISTER SIZE -mittanauhan tai käytännöllisen kondomimittarin avulla.

Tai tietysti kolmen maistelusarjamme kanssa. Jos "Medium Trial Set" ei vielä anna sinulle ihanteellista tunnetta, kokeile " Wide " tai " Slim Trial Set" -kokeilusettiämme.

Todistettu laatu

MISTER SIZE antaa sinulle aivan uudenlaisen tunteen seksin aikana ja tarjoaa samalla optimaalisen turvallisuuden. Sillä vain näin voit antaa itsesi täysin irti rakastelun aikana. Siksi kaikki MISTER SIZE -kondomit ovat DIN-standardin EN ISO 4074:2002 mukaisia ja ne testataan huolellisesti. Voit lukea lisää laatustandardeistamme neljästä perusperiaatteestamme.

MISTER SIZE -kondomeja on saatavana 7 eri kokoa, jotta jokainen mies voi löytää täydellisen ehkäisykumppaninsa. Ne ovat myös ohuempia ja siksi herkempiä kuin perinteiset kondomit.

Ominaisuudet

Nimellisleveydet: 53 mm, 57 mm, 60 mm.

Pituudet: 185 mm, 200 mm

Seinämän paksuus (kondomin paksuus): 0,05 mm

Väri: läpinäkyvä

Muoto: sylinterimäinen, ihanteellinen istuvuus ja helppo purkaa, säiliön kanssa

Voiteluaine: erittäin kostea

vegaani: kyllä

Testattu laatu

Dermatologisesti testattu ja 100% elektronisesti testattu.

Sertifiointi: CE 0120 / ISO 4074

Voit lukea lisää laatustandardeistamme neljästä perusperiaatteestamme.

EAN kaupassa

4260605480584

MISTER SIZE -kondomien pääainesosa on lateksi. Kumi saadaan kumipuusta, joten se on puhdas luonnontuote, joka koostuu kumin lisäksi pääasiassa vedestä, mutta myös pienissä määrin hartseista, proteiineista ja mineraaleista.

MISTER SIZE -kondomien valmistuksessa käytetään vain ensiluokkaista luonnonkumilateksia tarkoin valituilta toimittajilta. Lateksiyhdiste sisältää myös muita ainesosia, jotka takaavat hyvän venyvyyden, turvallisen repeytymiskestävyyden ja miellyttävän neutraalin tuoksun.

MISTER SIZE -kondomien täydellinen ainesosaluettelo:

 • Cis-1,4-polyisopreeni (luonnonkumilateksi).
 • Sinkkidietyyliditiokarbamaatti (kiihdytin)
 • Fenoli, 4-metyyli, reaktiotuotteet disyklopentadieenin ja isobuteenin kanssa (antioksidantti)
 • Sinkkidibutyyliditiokarbamaatti (kiihdytin)
 • Sinkkioksidi (vulkanoinnin aktivaattori)
 • Rikki (vulkanointiaine)
 • Kaliumhydroksidi (saippua)
 • Rasvainen alkoholi (saippua)

Tuoteturvallisuusasetuksen (EU) 2023/988 mukaiset tiedot.

Valmistajan tiedot

todistukset

Käyttöohjeet