Skip to main content
MISTER SIZE Leveä makusarja 60-64-69 (3 kondomia)
MISTER SIZE Leveä makusarja 60-64-69 (3 kondomia)MISTER SIZE Wide Trial Set 60-64-69 Pakkaus

Fabio ja 1435 muuta ihmistä rakastavat tuotteitamme.

MISTER SIZE Leveä koesarja 60-64-69

Tutustu erittäin suuriin Mister Size -kondomeihin koossa 60, 64 ja 69. Kokeile niitä nyt käytännöllisessä 3-packin kokeilusarjassa!

Kohokohdat:

 • yksittäiset kondomit koossa 60, 64 ja 69
 • 1 kondomi kullekin voimakkaalle, kestävälle ja harkitsevalle penikselle.
 • täydellinen tarkan koon selvittämiseen
 • sopii ihanteellisesti laajemmalle alueelle
 • intensiivinen tunne vain 0,05-0,06 mm:n seinämäpaksuuden ansiosta.
 • läpinäkyvä ja sileä - hieno voitelukalvo

MISTER SIZE -maistiaissarja - "leveä testipakkaus" (60 - 64 - 69) on saatavana seuraavissa pakkauskoissa:

3 kondomia

Voit ostaa MISTER SIZE -kokeilusarjamme - "laaja testipaketti"(60 - 64 - 69) helposti ja nopeasti seuraavista kaupoista:

Koe henkilökohtainen kondomin koko

Aivan kuten vaatekokojen kohdalla, jokainen on yksilöllinen - ja tämä pätee myös penikseen. Meille MISTER SIZE -yrityksessä on sanomattakin selvää, että kondomit eivät voi aina olla samankokoisia. Sillä vasta kun kondomin koko todella sopii sinulle, voit kytkeytyä täysin pois päältä ja nauttia huolettomasta seksistä puhtaalla tunteella. Tietenkin ilman ärsyttävää nipistelyä tai jatkuvaa huolta siitä, että jotain saattaa lipsahtaa pois. Tulet rakastamaan eroa.

Kun kokeilu on asetettu täsmälliseen kokoon - MISTER SIZE 60, 64 & 69.

"Leveä testipakkaus" auttaa sinua selvittämään tarkan kondomikokosi. Jos epäilet jo, että peniksesi koko on jossain laajemmalla alueella, voit kokeilla sopivaa kondomikokoa mukavasti tämän sarjan avulla. Olipa leveytesi sitten 60 mm, 64 mm tai 69 mm, jokin näistä kolmesta koosta sopii todennäköisesti täydellisesti sinulle. Sitä paitsi joskus voi olla hyvä ajatus vaihdella hieman: Hieman suurempi kondomi antaa usein vieläkin luonnollisemman ja paremman tunteen. Ja kun koko on hieman tiukempi, voit viivyttää orgasmia hieman pidempään kondomin hieman suuremman paineen vuoksi - jotta voit nauttia siitä vielä intensiivisemmin sen jälkeen.

MISTER SIZE - 7 kondomikokoa parempaan seksiin

MISTER SIZE tarjoaa yhteensä seitsemän erilaista kondomikokoa, jotka auttavat sinua nauttimaan rennosta ja hyvästä seksistä. Leveys vaihtelee 47 mm:stä 69 mm:iin. Voit nopeasti selvittää, mikä niistä sopii parhaiten MISTER SIZE Smartin, MISTER SIZE -mittanauhan tai käytännöllisen kondomimittarin avulla.

Tai tietysti muiden testisarjojen kanssa. Jos "Wide Test Pack" ei vielä anna sinulle ihanteellista tunnetta, kokeile sarjoja "Try it out (Medium)" tai "Narrow Test Pack".

Todistettu laatu

MISTER SIZE antaa sinulle aivan uudenlaisen tunteen seksin aikana ja tarjoaa samalla optimaalisen turvallisuuden. Tämä on ainoa tapa, jolla voit päästää irti täysin rakastelun aikana. Siksi kaikki MISTER SIZE -kokoiset kondomit täyttävät DIN-standardin EN ISO 4074:2002 vaatimukset ja ne testataan huolellisesti. Voit lukea lisää laatustandardeistamme neljästä perusperiaatteestamme.

MISTER SIZE -kondomeja on saatavana 7 eri kokoa, jotta jokainen mies voi löytää täydellisen ehkäisykumppaninsa. Ne ovat myös ohuempia ja siksi herkempiä kuin perinteiset kondomit.

Ominaisuudet

Nimellisleveydet: 60 mm, 64 mm, 69 mm.

Pituudet: 200 mm, 220 mm

Seinämän paksuus (kondomin paksuus): 0,05-0,06 mm.

Väri: läpinäkyvä

Muoto: sylinterimäinen, ihanteellinen istuvuus ja helppo purkaa, säiliön kanssa

Voiteluaine: erittäin kostea

vegaani: kyllä

Testattu laatu

Dermatologisesti testattu ja 100% elektronisesti testattu.

Sertifiointi: CE 0120 / ISO 4074

Voit lukea lisää laatustandardeistamme neljästä perusperiaatteestamme.

EAN kaupassa

4260605481178

MISTER SIZE -kondomien pääainesosa on lateksi. Kumi saadaan kumipuusta, joten se on puhdas luonnontuote, joka koostuu kumin lisäksi pääasiassa vedestä, mutta myös pienissä määrin hartseista, proteiineista ja mineraaleista.

MISTER SIZE -kondomien valmistuksessa käytetään vain ensiluokkaista luonnonkumilateksia tarkoin valituilta toimittajilta. Lateksiyhdiste sisältää myös muita ainesosia, jotka takaavat hyvän venyvyyden, turvallisen repeytymiskestävyyden ja miellyttävän neutraalin tuoksun.

MISTER SIZE -kondomien täydellinen ainesosaluettelo:

 • Cis-1,4-polyisopreeni (luonnonkumilateksi).
 • Sinkkidietyyliditiokarbamaatti (kiihdytin)
 • Fenoli, 4-metyyli, reaktiotuotteet disyklopentadieenin ja isobuteenin kanssa (antioksidantti)
 • Sinkkidibutyyliditiokarbamaatti (kiihdytin)
 • Sinkkioksidi (vulkanoinnin aktivaattori)
 • Rikki (vulkanointiaine)
 • Kaliumhydroksidi (saippua)
 • Rasvainen alkoholi (saippua)

Tuoteturvallisuusasetuksen (EU) 2023/988 mukaiset tiedot.

Valmistajan tiedot

todistukset

Käyttöohjeet