Skip to main content

"Mister Sizein ansiosta sain vihdoin takaisin tarvitsemani itseluottamuksen sängyssä. Kiitos, herra Size." - Fabio M. -29 vuotta alkaen Berlin

Verkkokauppa

Haluaisitko vihdoin kokeilla MISTER SIZEa vai haluatko täydentää kondomivarastojasi muutaman todella hyvän tunnin jälkeen? Tilaa sitten suoraan verkossa täällä kumppanimme myymälässä. Olet pian täydellisesti valmistautunut nauttimaan seuraavasta ihanasta rakasteluistunnosta ilman huolta.

Tuotteet

Etsitkö vielä kokoa?

Määritä yksilöllinen kondomikoko nyt heti saatavilla olevan mittanauhan avulla!

Lataa mittanauha

Testipaketit tuotetestaajille

Olemme kehittäneet kolme versiota 3-pack-testipakkauksistamme, joiden avulla voit helposti määrittää kondomikokosi: Slim kapeammalle penikselle, Medium keskileveälle penikselle ja Wide kaikille miehille, joilla on erityisen leveä penis. MISTER SIZE 3-pack testipakkauksia on saatavilla vain tietyissä myymälöissä:

Lisää Mister Size tuotteita

Mister Size Bio Gleitgel

MISTER SIZE Orgaaninen voitelugeeli

Tutustu nyt - Mister Size -yrityksen vesipohjainen orgaaninen liukuvoidegeeli sopii kondomiin täydellisesti, aivan kuten kondomi sopii sinulle.

MISTER SIZE Supplement for active men

Tutustu nyt MISTER SIZE -lisäravinteeseen aktiivisille miehille. L-arginiinia, L-sitrulliinia, sinkkiä, macaa ja tauriinia sisältävä ravintolisä.

Werbekondome in verschiedenen individuellen Designs

Kondomit omalla mallillasi mainoslahjana

Mister Size on nyt saatavilla myös mainoskondomeina. B2B-asiakkaille kondomit ovat poikkeuksellisia, epätavallisia mainoslahjoja, joilla on korkea muistamisarvo, mutta myös yksityisasiakkaat voivat hyötyä epätavallisesta lahjaideasta yksilöllisellä…

Säästä rahaa ostaessasi kondomeja verkosta - kampanjoiden ja suurempien tilausten avulla.

Kannattaa tutustua kampanjoihimme säännöllisesti - sillä kilpailujen ja tapahtumien lisäksi tarjolla on myös mahtavia alennuskampanjoita silloin tällöin. Voit tehdä kaupat tai kaksi, ja sitten sinulla on kätevä varasto seuraaviksi viikoiksi tai kuukausiksi.

Suuremmat tilaukset ovat myös kannattavia, koska voit säästää hieman enemmän arvopaketeillamme. Ja jos tiedät kondomikokosi varmasti, mikään ei estä sinua varautumasta tulevaisuutta varten.