Skip to main content

Tietoa meistä

MISTER SIZE - kumppanisi parempaan seksiin

Seksi voi olla ja voi olla täydellistä. Siksi MISTER SIZE luo täydelliset olosuhteet, jotta voitte nauttia yhteisistä hetkistä kaikessa intensiivisyydessään. Täältä löydät lisätietoja perusperiaatteistamme ja siitä, miksi uskomme täysin siihen, mitä MISTER SIZE edustaa.

Yli 20 vuoden kokemus kondomeista

Perheyrityksemme aloitti kondomibisneksen vuonna 2001, ja alusta alkaen kaikki pyöri oikean kondomikoon ympärillä. Alussa oli vain kondomien oikean koon etsimiseen tarkoitettu kondomipalvelun ja verkkokauppamme Vinico, mutta pian kehitimme myös itse kondomeja ja Mister Size syntyi vuosien varrella kaikkien kokemustemme ja asiakaspalautteemme pohjalta. Voit lukea lisää koko Mister Size -tarinasta.

Asiakkaana sinulla on tänäkin päivänä suora yhteys meihin, joten jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai kritiikkiä, odotamme mielenkiinnolla yhteydenottoasi, jotta voimme jatkaa työtä täydellisesti istuvan kondomin parantamiseksi. Haluatko kurkistaa kulissien taakse? Tutustu nyt Mister Size -tiimiin.

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
Tietoa meistä

Mister Size -tiimi

Pienessä perheyrityksessämme kaikki työntekijät ovat täysin sitoutuneita ja innostuneita tarjoamaan sinulle oikean kondomin. Tutustu tarkemmin ihmisiin Mister Size -yrityksen taustalla kulissien takaa.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Tietoa meistä

Kondomin laatu

Jotta voimme taata asiakkaillemme maksimaalisen turvallisuuden, ensiluokkaiset materiaalit ja tiukka valvonta kuuluvat vakio-ohjelmaamme.

Kondom FAQ
Tietoa meistä

Usein kysytyt kysymykset kondomeista ja kondomien koosta

Saat vastaukset kaikkiin kondomeja koskeviin kysymyksiisi, kondomikokosi ja MISTER SIZE sopivana kondomina.

Onko teillä kysymyksiä meille?

Olitpa sitten yksityisasiakas tai jälleenmyyjä: Onko sinulla kysyttävää tai oletko kiinnostunut tuotteestamme? Ota sitten suoraan yhteyttä, autamme mielellämme! Oletko jälleenmyyjä? Tutustu sitten jälleenmyyjäalueeseemme.

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Saksa

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Tietosuoja on meille erittäin tärkeää

Ei puolittaisia toimenpiteitä - MISTER SIZE:n neljä perusperiaatetta

Me tiiminä tuemme täysin MISTER SIZEa, koska olemme saaneet tarpeeksemme ehkäisymenetelmistä, jotka ovat vain ok. Tässä ei voi tehdä kompromisseja - kaiken on yksinkertaisesti oltava oikein. Sillä vain silloin voitte kokea intiimeimpien hetkien onnen ja nauttia yhteisestä ajasta kaikessa intensiivisyydessään. Jotta kaikki tämä olisi mahdollista, jokainen vaihe MISTER SIZE -yrityksessä perustuu neljään perusperiaatteeseemme.

Erittäin ohut materiaali takaa intensiivisen tunteen.

Seksin aikana tunteet ovat kaiken A ja O - haluattehan nauttia muutamasta kauniista hetkestä yhdessä ja antautua toisillenne täysin. Kondomi ystävänä, kumppanina ja sänkykaverina ei tietenkään saa olla tiellä. Siksi olemme optimoineet MISTER SIZE -kokoiset kondomimme niin, ettet tunne niitä juuri lainkaan. Oikean koon, ihanteellisen istuvuuden ja 0,05 mm:n seinämäpaksuuden ansiosta välillänne on vain ohut kerros seksin aikana. Voit siis nauttia täydestä tunteesta.

Seitsemän koon ansiosta jokainen voi löytää itselleen sopivan kondomin.

Seksin suhteen ei ole olemassa yhden koon ratkaisuja. Jokainen ihminen on erilainen, ja se on aivan ihanaa. Siksi standardi ei tule meille kysymykseen - meille sinä olet henkilökohtainen kohokohta. Rakkauselämäsi on ainutlaatuista. Saat siis myös ihanteellisen kumppanin: kondomin, joka todella sopii sinulle. Se ei ehkä ole räätälöity (vielä), mutta olemme pirun lähellä. Tunnet sen heti.

Tuotteemme ja materiaalimme on testattu ja sertifioitu.

Ehkäisyyn ja suojautumiseen on harvoin toista mahdollisuutta. Siksi kaiken on aina sovittava. Virheet ovat tabu. Jotta kondomimme olisivat täysin luotettavia, ne on sertifioitu ja testattu huolellisesti. Ensiluokkainen laatu on meille ehdoton vähimmäisvaatimus, sillä loppujen lopuksi ei ole kyse vain koosta, vaan myös kaikesta muusta.

Täydellinen istuvuus ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat korkean turvallisuustason.

Pelko ja huoli seksin aikana ovat tarpeettomia nautinnon tappajia, ja siksi ne ovat meille ehdoton kielto. Siksi MISTER SIZE ei ainoastaan saa sinua tuntemaan oloasi hyväksi, vaan takaa myös maksimaalisen turvallisuuden. Henkilökohtaisen koon ja optimaalisen istuvuuden ansiosta kaikki istuu juuri niin kuin pitääkin. Ei haittoja - vain luotettava suoja kauneimpia yhteisiä tunteja varten.

Mihin me uskomme!

Me MISTER SIZE -yrityksessä haluamme antaa kaikille - muodosta riippumatta - elämänsä parhaan seksin. Siksi olemme kehittäneet tuotteen, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin sen käyttäjä.

Amazing Sex for everyone!

Loistavaa seksiä kaikille - uskontunnustuksemme

Seksi rentouttaa, seksi tuottaa nautintoa, seksi tekee onnelliseksi - seksi tekee (lähes) kaiken paremmaksi. Siksi olemme myös sitä mieltä, että kaikki ansaitsevat hyvää seksiä. Ei vain kerran, vaan yhä uudelleen ja uudelleen. Tälle ei pitäisi olla turhia esteitä, mutta tarvitsemme yksinkertaisia ehkäisymenetelmiä ilman huolia tai sivuvaikutuksia. Siksi uskomme MISTER SIZEen. Koska se tekee juuri sen mahdolliseksi.

Mister Size - Tämä kondomi sopii sinulle!

Vinergyn luova tiimi työskentelee jatkuvasti tehdäkseen kondomeista entistä parempia - entistä aistikkaampia - tavoitteenaan "huippuosaaminen kondomeissa". Väitteemme: seksin kondomin kanssa pitäisi olla yhtä hyvää kuin ilman! Olemme sitoutuneet tähän joka päivä. Lähes 20 vuoden intohimon ja kokemuksen jälkeen oikean kokoisista kondomeista olemme lanseeranneet Mister Size -ohjelman. MISTER SIZE on kondomi, joka näyttää kondomilta, joka suojaa kuin kondomi - mutta joka ei tunnu lainkaan perinteiseltä kondomilta, kun sitä käytetään. Miksi? Koska miehet ja naiset eivät tunne juuri mitään. Mutta ei vain vähäpätöinen paksuus ole huomattava nautinnon lisääjä: MISTER SIZE on saatavana seitsemässä eri koossa - onhan jokaisen miehen paras kappale hyvin yksilöllinen.

Haluatko tietää enemmän käyttäjästä Mister Size? ...katsokaa sitten tätä sivua.

Löydät lisätietoja kondomin koon määrittämisestä täältä.

Ei, lähes mikään ehkäisyväline ei ole 100-prosenttisen turvallinen. Ehkäisymenetelmien turvallisuus lasketaan Pearl-indeksin mukaan. Kondomien Pearl-indeksi on 2-12, mikä tarkoittaa, että sadasta kondomia vuoden ajan käyttävästä naisesta 2-12 tulee raskaaksi. Muihin ehkäisyvälineisiin verrattuna kondomi saa melko huonot pisteet. Useimmiten tämä johtuu sovellusvirheistä. Lisätietoja oikeasta käytöstä saat täältä. Kun on kyse suojautumisesta sukupuolitaudeilta, kuten HIV:ltä, kupalta, tippurilta, hepatiitti B:ltä ja hepatiitti C:ltä, kondomi tarjoaa kuitenkin hyvän suojan.

Kondomit on yleensä valmistettu kumimaisista materiaaleista, joista suurin osa on valmistettu lateksista. Niitä käytetään seksin aikana suojaamaan ei-toivotuilta raskauksilta ja sukupuolitaudeilta, ja ne vedetään erektiossa olevan peniksen päälle ennen yhdyntää. Sterilisaation lisäksi kondomi on miesten ainoa ehkäisykeino.

Kondomeilla ei sinänsä ole sivuvaikutuksia. Jos sinulla on lateksiallergia, ne voivat kuitenkin aiheuttaa allergisen reaktion. Noin 2 % ihmisistä kärsii lateksiallergiasta. Siksi on olemassa myös lateksittomia kondomeja.

Usein kysyttyihin kysymyksiin